متاسفانه خیلی بزرگ و بینظم مینویسم و حل میکنم تستها رو.و کلی از زمانم در حاله پاک کردن جوابهام.
ب نظرتون چکار میتونم انجام بدم
وقتی استرسم بیشتر میشه ک کثیفتر و بینظمتر هم مینویسم.
متاسفانه خیلی بزرگ و بینظم مینویسم و حل میکنم تستها رو.و کلی از زمانم در حاله پاک کردن جوابهام.
ب نظرتون چکار میتونم انجام بدم
وقتی استرسم بیشتر میشه ک کثیفتر و بینظمتر هم مینویسم.
برای داشتن چیزی که تا به حال نداشتیم باید کسی شویم تا به حال نبوده ایم
رَبِّ زِدنی عِلمَاً و إِیماناً وَ عَمَلاً صالِحاً وَ أَلحِقنی بالصّالِحین
...
به نظر میاد استرس زیادی دارید! بی دقتیاتون هم احتمالا تو آزمونا زیاد باشه! و در هنگام مطالعه هم احتمالا پرش دهنی زیادی داری!همچنین احتمال می دم که آدم ایده آل گرایی باشی! تعداد غلطای آزمونتم باید زیاد باشه!اگه حدسم درست باشه، در درجه اول سطح توقعتو از خودت کم کن!(از قبل درصد معقولی رو برای خودت در نظر بگیر!) اینطوری میتونی اضطرابتو مهار کنی! بعد از اون هم با آرامش با فونت متوسط سوالات رو حل کن!(سعی نکن خیلی ریز بنویسی!) (نه افراط کن،نه تفریط!)
با حرف اون دوستمون که گفتن استرس دارین موافقم.همین استرس باعث بی نظمی میشه.فقط باید تو خونه تمرین کنی راه دیگه ای نداری.منم پارسال این مشکلو داشتم خداروشکر الان حل شده حتی جا اضافه هم میاد!!!
و تو آهسته آهسته بلند میشوی
و راه می افتی و می روی
و در این راه رفتن دست و بالت بارها زخمی می شود
اما آبدیده می شوی
و می آموزی که از جاده های ناشناس نهراسی
از مقصد بی انتها...از نرسیدن نهراسی
و تنها بروی و بروی و بروی...
من اعتراف می کنم پارسال برای حل همین مشکل با خودم برگه اچار بردم چک نویس کنم
ولی ترازم بدتر شد چون حواسم همش به این بود لو نرم
دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !
تو حوزه ما آوردن برگه اضافی مشکل نبود...برا کانون میگما نه کنکور...اما برگه هم مشکلات خودش رو داره...هی باید اینو بیاری رو اونو بیاری زیر...کلا بدتره...باید فونتتون کوچک بشه...برای حل سوالات از مداد نوکی 0.5 استفاده کنید تا هم کثیفی کمتر بشه هم جای کمتری بگیره...یه بار با مداد گاج حل کردم برا 2 3 تا تست کل صفحه پر شد...
مهم ترین نکته داشتن دقت در حل هس که نخواید یه سوال رو چندین بار بنویسید که جا کم بیارید...
پاک کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه پاک میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
حتما وقت هم اضاف میارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)