X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 8 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 107
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lale94 نمایش پست ها
      سلام دوستان من نازه عضو شدم...متاسفانه اطلاعات دوستان راجب سهمیه شاهد صفر که چه عرض کنم زیر خط صفر افرادی که با سهمیه شاهد پذیرفته میشن جای کسی رو نمیگیرن 25 درصد به ظرفیت تون دانشگاهی که قراره برن اضافه میشه که معمولا این ظرفیت پر نمیشه مثلا اگه دانشگاه تهران 100 نفر پذیرش میکنه این صد نفر افراد بی سهمیه هستند 25 تا دیگه بهش اضافه میشه که این 25 میشن فرزندان دارای سهمیه شاهد که معمولا این 25 نفر هم پر نمیشن چون حد نضاب تراز رو نیاوردن و افراد بدون سهمیه جاشون رو پر میکنند تا یادم نرفته اینم بگه هزینه این افراد رو بنیاد میده یه جور پذیرش بر مازاده دیگه امیدوارم متوجه منظورم شده باشید
      دوست عزیز که اطلاعاتت به اصطلاح100 و مال مازیر 0 بیا اینو بگو لطفا...اون افراد که سرکلاس میشینن روی هوا که نیستن که بگیم مجازی هستن وحساب نمیشن بالاخره کلاسو اشغالو میکنن...میدونی همون 25 تا صندلی اگه همونجور عمومی بود چند نفر دیگه که استحقاقشو داشتن میومدن می نشتن..در ضمن گفتین خیلیا ترازشون نمیرسه به حد نصاب..ببخشید 70 درصد یه حدنصابو اوردن خیلی سخته؟؟؟ الان نمره قبولی مثلا10000 باشه ایا سخته7000 بیاری؟..

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mil mil نمایش پست ها
      دوست عزیز که اطلاعاتت به اصطلاح100 و مال مازیر 0 بیا اینو بگو لطفا...اون افراد که سرکلاس میشینن روی هوا که نیستن که بگیم مجازی هستن وحساب نمیشن بالاخره کلاسو اشغالو میکنن...میدونی همون 25 تا صندلی اگه همونجور عمومی بود چند نفر دیگه که استحقاقشو داشتن میومدن می نشتن..در ضمن گفتین خیلیا ترازشون نمیرسه به حد نصاب..ببخشید 70 درصد یه حدنصابو اوردن خیلی سخته؟؟؟ الان نمره قبولی مثلا10000 باشه ایا سخته7000 بیاری؟..
      دادا من تو 3 تا تاپیک مختلف با 3 تا ازونایی که میگفتن هرکی هر اشکالی در زمینه سهمیه داره بیاد قانعش میکنیم بحث کردم...هر 3 تا آخر تاپیکو ول کردن رفتن...
      هیشکی نمیتونه منطقی سهمیرو توجیه کنه...شمام بیخیال شو...

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط erfan7 نمایش پست ها
      سلام دوستان ...من تیزهوشان درس میخونم و سوم تجربی ام ....ترازم هم حدود 6500هست ...بابام آزاده هست و سهمیه ایثارگری دارم ...خیلی دارم بهش فکر میکنم که آیا از سهمیه استفاده کنم یا نه؟؟؟میدونید چرا چون مردم پشت آدم چرت و پرت زیاد میگن و من هم اعصاب ندارم ...بگن با سهمیه قبول شده ...به نظر شما استفاده کنم؟؟؟
      با این درصد ها با سهمیه و بدون سهمیه چه رتبه ای و کجا میتونم قبول شم ؟؟لطفا بگید ....

ریاضی:40%
      فیزیک:30%
      شیمی:60%
      زیست:50%
      معارف:80%
      ادبیات:70%
      عربی:30%
      زبان:80%
      اینو هم به گفته قبلی اضافه کنم که اگه بدون سهمیه هم قبول شی میگن میبینی عرضه نداشته حتی با سهمیه فلان جا قبول بشه هرچقدر هم زور بزنی و بگی با سهمیه نبوده قبول نمیکنن
      مردم اینجور چیزا رو نمیدونن
      دهن مردم رو هم نمیشه بست
      واسه حرف دونفر با سرنوشتت بازی نکن
      از سهمیت استفاده کن
      با این درصدا هم نمیشه گفت کجا و چه رشته ای قبول میشی (روز بعد کنکور آدم تکلیفشو نمیدونه تو الان میخوای بدونی با فلان درصد کجا قبولی؟؟؟)

4. Top | #34
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سهمیه هم نداریم انگیزه بگیریم

5. Top | #35
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      سهمیه هم نداریم انگیزه بگیریم
      والا ما که داشتیم انگیزه که نداد هیچ تمام انگیزه رو هم مکید.
      الان هم دارم میرم بدون کنکور ثبت نام کنم.
      اعتقاد دارم سهمیه ظلم در حق بدون سهمیه ها نه! بلکه در حق سهمیه داران هست متنفرم از مسببینش، برن به جهنم. زندگی منو رو که خیلی تحت تاثیر قرار داد.
      حوصله توضیح ندارم اگه خواستین باز میگم چرا...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اگه کسی بخواد به حرف مردم اهمیت بده که دیگه تا کنکور اعصاب نمیمونه واسه آدم !!!

در دروازه رو میشه بست ولی در دهن مردم رو نمیشه بست !!!

شما حتما از سهمیه ت استفاده کن .

7. Top | #37
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      دادا من تو 3 تا تاپیک مختلف با 3 تا ازونایی که میگفتن هرکی هر اشکالی در زمینه سهمیه داره بیاد قانعش میکنیم بحث کردم...هر 3 تا آخر تاپیکو ول کردن رفتن...
      هیشکی نمیتونه منطقی سهمیرو توجیه کنه...شمام بیخیال شو...
      داداش منم خالف سهمیه ام..درسته هر چیزی که هم بگیم باز یه عده همون حرفونو میزنن...

8. Top | #38
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عزیزم کاری نداره شما برو دانشگاه تهران یا دانشگاه شهره خودتون برو سر کلاس پزشکی یا مهندسی ببین چند نفر نشستن با سهمیه من خودم زیست میخوندم تو کلاس ما فقط 1 نفر سهمیه شاهد داشت بردار من داروسازی شهید بهشتی میخوند تو کلاسشون 4 نفر بودن سهمیه شاهد و بقیه توسط افراد عادی پر میشد هزینه همون افراد عادی رو هم بنیاد میداد بازم میگم جای کسی رو پر نکردن یه ظرفیت مازاده که هزینشم بنیاد میده

9. Top | #39
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز شما هم از این سهمیتون استفاده کنید ....امتحان علوم پایه که برگزار شد حدنصاب رو اوردین نشون میده خیلی هم پشتکار و تلاش دارید ...اگه هم نیاوردید ببعد سه بار امتحان دادن میفرستنتون یه رشته پایین تر بخونید...دوست خوده من پزشکی اصفهان قبول شد سه بار امتحان علوم پایه رد شد الان بهداشت همدان میخونه ...موفق باشید دست پدر گرامیتون رو هم ببوسید آرامش امروز ما مدیون مردان دیروز ماست

10. Top | #40
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خیلی جالبه استارتر تاپیک اومده نظر خواهی کرده که از سهمیه استفاده کنم یا نه ؟؟؟ اونوقت هرکی میگه استفاده کن ازش تشکر میکنه هرکی میگه استفاده نکن بهش حمله میکنه .
      بعضیا بدجور با خودشون درگیرن. یه جوری هم حرف میزنی انگار هرکی جانباز یا ازاده نیست پی دختر بازی بوده

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lale94 نمایش پست ها
      عزیزم کاری نداره شما برو دانشگاه تهران یا دانشگاه شهره خودتون برو سر کلاس پزشکی یا مهندسی ببین چند نفر نشستن با سهمیه من خودم زیست میخوندم تو کلاس ما فقط 1 نفر سهمیه شاهد داشت بردار من داروسازی شهید بهشتی میخوند تو کلاسشون 4 نفر بودن سهمیه شاهد و بقیه توسط افراد عادی پر میشد هزینه همون افراد عادی رو هم بنیاد میداد بازم میگم جای کسی رو پر نکردن یه ظرفیت مازاده که هزینشم بنیاد میده
      هر موقع با مفهوم بیت المال آشنایی پیدا کردید میتونید متوجه بشید اون صندلیا ارث پدری سهمیه دارها نیست چون هزینش از بیت المال تامین میشه...
      گفتم قبلا در این زمینه بحث زیاد شده...شمام از متن نظراتت مشخصه زیاد اطلاعاتی نداری, فقط یه سری حرف تکراری میزنی...
      کلا استارتر عزیز این ناله نفرینا یه جایی یه جوری بقیتو میگیره, من 100درصد میدونم استفاده میکنی چون رسما دارن میگن بیا این صندلی پزشکیو برات نگه داشتیم بی زحمت بشین روش اما یه جایی نتیجشو میبینی...

ویرایش توسط NaKayama : 28 مهر 1394 در ساعت 20:30

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط erfan7 نمایش پست ها
      اتفاقا مردم چرت و پرت میگن و شما هم داری چرت پرت میگی !!!!!!یعنی اگه خودت داشتی حلاله الان واسه ما حرامه
      هم حرف مردم درسته هم حرف شما بنیاد برا شونه خالی کردن از هزینه های درومان باباهامون اینو گذاشته که مثلا لطف کرده ولی برعکس هم مردمو به جون هم انداخته هم سطح دانشو آورده پایین..و اینا راس میگن چون باباهاشون رفتن جنگیدن حقشونه

13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هر موقع با مفهوم بیت المال آشنایی پیدا کردید میتونید متوجه بشید اون صندلیا ارث پدری سهمیه دارها نیست چون هزینش از بیت المال تامین میشه...
      گفتم قبلا در این زمینه بحث زیاد شده...شمام از متن نظراتت مشخصه زیاد اطلاعاتی نداری, فقط یه سری حرف تکراری میزنی...
      کلا استارتر عزیز این ناله نفرینا یه جایی یه جوری بقیتو میگیره, من 100درصد میدونم استفاده میکنی چون رسما دارن میگن بیا این صندلی پزشکیو برات نگه داشتیم بی زحمت بشین روش اما یه جایی نتیجشو میبینی...
      من با حرف لاله موافقم هزینه ایثارگری هارو بنیاد میده مال شمارو دولت و جای کسیو نمیگیره خب دولت از جیب خودش نمیده که مال شما ها مالیات اینارو میبره بالا هزینه شمارو هم تامین میکنه پس اگه انصاف نباشه سهمیه ایثارگری مال شمام درست و انصاف نیس

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط durna نمایش پست ها
      من با حرف لاله موافقم هزینه ایثارگری هارو بنیاد میده مال شمارو دولت و جای کسیو نمیگیره خب دولت از جیب خودش نمیده که مال شما ها مالیات اینارو میبره بالا هزینه شمارو هم تامین میکنه پس اگه انصاف نباشه سهمیه ایثارگری مال شمام درست و انصاف نیس
      مثل اینکه متوجه نشدی...هزینه بنیاد شهید از بیت المال تامین میشه..!!!! کل هزینه های یک کشور از بیت المال تامین میشه...وقتی میگی بنیاد شهید این صندلیارو تامین میکنه از دو جا بهش ایراد وارده, 1- بیت المال که گفتم 2-ما در حکومت اسلامی زندگی میکنیم, با این کار حق افراد اصلح پایمال میشه...
      بقیرم نفهمیدم چی گفتی اصلا...من خاندانم از اول مرفه بودن, پدر هردوتا پدربزرگام خان بودن اینا چه ربطی به سهمیه یا دولت داره من نمیدونم...

15. Top | #45
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      مثل اینکه متوجه نشدی...هزینه بنیاد شهید از بیت المال تامین میشه..!!!! کل هزینه های یک کشور از بیت المال تامین میشه...وقتی میگی بنیاد شهید این صندلیارو تامین میکنه از دو جا بهش ایراد وارده, 1- بیت المال که گفتم 2-ما در حکومت اسلامی زندگی میکنیم, با این کار حق افراد اصلح پایمال میشه...
      بقیرم نفهمیدم چی گفتی اصلا...من خاندانم از اول مرفه بودن, پدر هردوتا پدربزرگام خان بودن اینا چه ربطی به سهمیه یا دولت داره من نمیدونم...

هر چی میگی درست..کاملا قبول دارم...منم سهمیه دارم...ببین وقتی میبینم تو کنکور این همه بی عدالتی هست...حتی تاثیر معدل با این آمار بالای تقلبی..وقتی میبینم طرف زنگ میزنه به معلم فیزیک مشخصات برگه میده میره 3 نمره واسش اضافه میکنه و وقتی میبینم همه دارن استفاده میکنن از سهمیه..حتی رتبه 5 و 6 یا 6و7 فک کنم..برادران طاهریفرد....حتی یه رتبه برتر رشته ریاضی که تو همین انجمنم تاپیکش هست استفاده کرده...کسی که ترازش بالا بوده و مطمئن بوده که قبول میشه استفاده کرده خب من به تنهایی استفاده نکنم؟؟؟ مگه من پیغمبرم که این همه کار درست باشم....پس استفاده میکنم با اینکه میدونم کلا چیز مزخرفیه...استفاده میکنم چون میخوام نا عدالیتی و تقلب خیلی ها رو جبران کنم و جلو بیفتم..استفاده میکنم چون وسوسه انگیزه...و مطمئنم شمایی که این همه حرف از عدالت و درستی میزنی اگه سهمیه داشتی رو هوا میزدی....

با احترام...

صفحه 3 از 8 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)