خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات

سهمیه بسیج فعال

سلام.
      دوستان من کار بسیج فعالم رو درست کردم الان میخوام بدونم واقعا انقدر تاثیر داره؟

مثلا تراز قبولی یه دانشگاه 9400 باشه بعد 95درصدش میشه 8930 یعنی کسی این تراز رو بیاره قبوله دیگه درسته؟

2. Top | #2
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hldvlpln نمایش پست ها
      سلام.

مثلا تراز قبولی یه دانشگاه 9400 باشه بعد 95درصدش میشه 8930 یعنی کسی این تراز رو بیاره قبوله دیگه درسته؟
      سلام
      بسیجی فعال فقط تو انتخاب رشته دانشگاه آزاد تاثیرش رو میذاره! یعنی کلاً برای دانشگاه آزاد میشه استفاده کرد!! سهمیه و میزان تاثیرش رو دقیقاً نمیدونم ولی تاثیر داره! حتماً اگه داری استفاده کن!
      قبلاً برای دولتی هاهم بود ولی برش داشتن! الان دیگه فقط برای دانشگاه آزاده!
      موفق باشید

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hldvlpln نمایش پست ها
      سلام.

فکر میکنم 3-4 سال باید بسیج فعال بوده باشی تا واسه دکتری عمومی 95 درصد رو اعمال کنن

4. Top | #4
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط par.rah نمایش پست ها
      فکر میکنم 3-4 سال باید بسیج فعال بوده باشی تا واسه دکتری عمومی 95 درصد رو اعمال کنن
      نه اینجوری نیست! من پرسیدم....
      گفتن باید حداقل فلان امتیاز رو داشته باشی!
      اگه شما قبلاً بسیجی عادی داشته و از الان به بعد فعال شده باشی به احتمال خیلی زیاد امتیاز شما میرسه برای انجام این کار!
      اونجوری که شما فکر میکنید ربطی به تعداد سال فعال بودن نداره!

5. Top | #5
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط A.z نمایش پست ها
      سلام
      بسیجی فعال فقط تو انتخاب رشته دانشگاه آزاد تاثیرش رو میذاره! یعنی کلاً برای دانشگاه آزاد میشه استفاده کرد!! سهمیه و میزان تاثیرش رو دقیقاً نمیدونم ولی تاثیر داره! حتماً اگه داری استفاده کن!
      قبلاً برای دولتی هاهم بود ولی برش داشتن! الان دیگه فقط برای دانشگاه آزاده!
      موفق باشید
      داداش خودم میدونم خوب واسه همن میگم تراز دیگه.

حداقل باید 100 امتیاز داشته باشی.

اما خیلی خوبه ها یعنی منکه منطقه دو هستم تراز فردی که 2600 منطقه دو شده میشه نزدیک 9400 بعد کسی که رتبه 5000 منطقه دو شده ترازش میشه 8900 با این 5 درصد ترازش میشه حدود 9400

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من داشتم تاثیر انچنانی نداشت ف کنم 5 درصده

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هیچ تاثیری نداره فقط برای آزاد اونم موقع انتخاب رشته ولی واسه بعضی از دانشگاه ها هم مثله امام صادق و بقیت الله امتیاز داره
      ...

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      هر سال فعال بودن یه ماه از سربازی هم کم می کنه درسته؟

9. Top | #9
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Diamonds نمایش پست ها
      من داشتم تاثیر انچنانی نداشت ف کنم 5 درصده
      5 درصد از 9400 میشه 8931 میدونی یعنی چی؟ کسی که ترازش 8931 شده رتبش حدود 10000 کشوریه کسی که ترازش 9400 شده رتبه 5000 کشوری یعنی این 5 درصد تو رو 5000 رتبه میندازه جلو.
      دوستان خوب منم میدونم این سهمیه واسه ازاده مدام میگید واسه سراسری تاثیر نداره منم دارم درمورد دانشگاه ازاد حرف میزنم دیگه.

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bahra نمایش پست ها
      هر سال فعال بودن یه ماه از سربازی هم کم می کنه درسته؟
      درسته . ولی سقفش 6 ماهه.

*** درباره آزاد هم بگم اینجوری نیست که شما بگین مثلا 9000 یی .بعد 5% میشه 450 و ترازت میشه 9450 !

بسیج فعال یه سهمیه هست مثله باقی سهمیه ها . و شما بین افراد دارای سهمیه بسیج فعال سنجیده میشین. و کمی کمکتون میکنه . و باعث میشه با تراز کمتر از بقیه قبول شید .
      اما نه خیلی!
      مثلا اگه تراز شما 9300باشه و اخرین نفر بدون سهمیه بسیج ترازش برا پزشکی تهران 9600 باشه و تو سهمیه بسیج 9400 باشه (عددا حدودیه).
      اونوخ شما قبول نمیشین تهران .درحالی که با احتساب 5% تراز شماحدود 9700 هست و حتی بیشتر از اخرین فرد عادی قبولید.
      مشاوره و برنامه ريزي كنكور
      راهنماي انتخاب رشته كنكور سراسري

11. Top | #11
      xak
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      برای سهمیه بسیج دو تا شرط لازمه، یکیش اینکه یکسال از عضویت فعالتون سپری شده باشه و دوم اینکه امتیازاتتون جمعا 100 بشه. (هر دو شرط باید با هم باشن!) ضمن اینکه 5درصد تاثیر نداره، نوشتن 5درصد اما تاثیرش انقدر نیست. مثلا همین امسال تراز آخرین قبولی تبریز 9400 بود و با بسیج 9150 بود! یعنی همش 2-3 درصد تاثیر میذاره چون تقاضا زیاده و ظرفیت کم!

12. Top | #12
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad^s نمایش پست ها
      درسته . ولی سقفش 6 ماهه.

*** درباره آزاد هم بگم اینجوری نیست که شما بگین مثلا 9000 یی .بعد 5% میشه 450 و ترازت میشه 9450 !

بسیج فعال یه سهمیه هست مثله باقی سهمیه ها . و شما بین افراد دارای سهمیه بسیج فعال سنجیده میشین. و کمی کمکتون میکنه . و باعث میشه با تراز کمتر از بقیه قبول شید .
      اما نه خیلی!
      مثلا اگه تراز شما 9300باشه و اخرین نفر بدون سهمیه بسیج ترازش برا پزشکی تهران 9600 باشه و تو سهمیه بسیج 9400 باشه (عددا حدودیه).
      اونوخ شما قبول نمیشین تهران .درحالی که با احتساب 5% تراز شماحدود 9700 هست و حتی بیشتر از اخرین فرد عادی قبولید.
      پس همچین واقعی هم نیست اگه 5 درصد واقعی باشه باید اینطور باشه که من میگم.

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      کارت بسیجی در دانشگاه ازاد تاثیر داره!!!!!!!!!!
      ایثار گران و جانبازان تو سراسری و ازاد و...سهمیه دارن!!!!!!!!
      کارت سبز بسیجی تو سربازی تاثیر داره!!!!!!!!!!!
      خوانواده شهید و ایناهم تاثیر داره تو همه چیز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      اصن تا چن سال اینده همه دانشمندا مال ایران میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      تو بعضی موارد که دو نفر از یه سری جهات باهم برابر میشن که البته خیلی کمه، تو سراسری میان از بسیج هم استفاده میکنن من نمیفهمم چرا جدیدا نزدیک کنکور که میشیم همه دنبال 0 درصد زدن و سهمیه ان؟

15. Top | #15
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Πολυύμνια نمایش پست ها
      تو بعضی موارد که دو نفر از یه سری جهات باهم برابر میشن که البته خیلی کمه، تو سراسری میان از بسیج هم استفاده میکنن من نمیفهمم چرا جدیدا نزدیک کنکور که میشیم همه دنبال 0 درصد زدن و سهمیه ان؟
      سهمیه بسیج واسه ازاده اصلا امکان نداره کسی بتونه تو سراسری استفاده کنه.
      تازه باید 95 درصد نمره اخرین فرد قبولی رو هم بیاری که سهمیه به دردت بخوره.
      ما دنبال 70 درصد زدن و سهمیه بسیج هستیم تا شاید فرجی بشه ازاد رو بیاریم کسی تا حالا با صفر زدن در نیومده.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن