نوشته اصلی توسط
Reza_bh
سلام
یکم طولانیه ولی تو رو خدا بخونین
میخواستم بیام اینجا ویسری چیزا بگم ببینم کی میتونه منو راهنمایی که...
من سال 93 کنکوری بودم ولی چون اون موقع احمق بودم همش گرفتار تفریح کردن شدمو غافل از اینکه من کنکوری هستم واین تفریحاتو نباید بکنم
کل سالو تفریح کردیمو اخرش امتحانارو با نمرات ن چندان خوب پاس کردیم. کنکوری دادیم و تو توهمات خودمون فک می کردیم ک رتبمون هم خوب میشه اما کنکور رو عدالته. هرکی تلاش کنه نتیجشو میگیره.
جوابا اومد و دیدیم بعلللللللللللللله یه رتبه داغون اوردیم ک حتی تو خوابم فک نمیکردم ولی افسوس ک درس نگرفتیمو ب خونه گفتم می خوام یه سال دیگه شانسمو امتحان کنم (اینقدر احمق بودم ک نگفتم می خوام تلاش کنم) سال بعدم با همون منوال پارسال گذشت و از گذشته درس نگرفتیم و همش تفریحو عشقو حال وقت میشد روزی 3-4 ساعت مطالعه می کردم.
سال دوم خونه هم همش دعوا که با این روش فایده نذاره ولی من گوشم بدهکار نبود و بازم ......
کنکورو دادیم و فک میکردیم ک معجزه میشه و امسال حتما زیر 50000میشم ولی نتایج ک اومد دیدم تا از پارسال 10000 تا هم بیشتر شدم.
الان ک داریم اینا رو مینویسم روحیم داغونه. تازه فهمیدم چه گاوی بودم ولی دیگه خیلی دیره...
خانواده هم که ناراضی بودن ب اجبار منو مجبور کردن دفترچه بفرستم و من برج 10 سربازیم شروع میشه....
واقغا دوست ندارم حالا که به اشتباهاتم پی بردم بخوام برم سربازی ولی ناچارم که برم.
خیلی دوست دارم بخونم ولی انگار تموم وجودم بهم میگن تو که سربازی.چجوری؟؟؟؟
البته دوره تکمیلی ثبت نام کردم فقظ 2 هفته دیگه مونده تا تموم بشه و کارایی کردم که سربازیم تو شهر خودم باشه اگه خدا بخواد.
حالا شما بگین :
بزارم کنار سربازیم عمرم حروم شه یا پاشم و کنار سربازیم واقعا از همه وجودم مایه بزارم و .......
(البته خیلی خیلی سخته)
اصلا میشه تو سربازی کنکور داد؟؟؟
هر کی میتونه راهنماییم کنه ازش ممنون میشم