هیچوقت خودتو تحقیر نکن
انگیزتو ببر بالا
ب خدا و خودت اعتماد داشته باش
کنکور همه زندگی نیس
فکراتو کن راهتو پیدا کن
توکلتم فقط ب خدا باشه
توسلتم به اهلبیت علیهم السلام
اونوقته ک خودتو پیدا کنی و ب نتیجه ای میخوای میرسی
هیچوقت خودتو تحقیر نکن
انگیزتو ببر بالا
ب خدا و خودت اعتماد داشته باش
کنکور همه زندگی نیس
فکراتو کن راهتو پیدا کن
توکلتم فقط ب خدا باشه
توسلتم به اهلبیت علیهم السلام
اونوقته ک خودتو پیدا کنی و ب نتیجه ای میخوای میرسی
دوست عزیز رفیق خودم رفت سربازی و همون سال اول درحالیکه که سربازی هم میرفت درس میخوند و پرستاری مشهد قبول شد
حالا ک دیگ سربازی !! پس بهتر یکم به خودت زحمت و سختی بدی و تو سربازی بخونی!!
تا دی ماه چن ماه دیگ مونده بشین بکوب درس بخون ! و ی سری جزوه واس خودت بنویس !!
بعد هم ک سربازی رفتی سعی کن هر روز هر جور شده ( از خوابت بزنی ) ااون جزوات خودتو بخونی !!
کلا اگ شهر خودت باشی ک بهتر نبودی هم از جزوه های خودت یا کتابای تو جیبی کوچیک مثل لقمه های مهروماه میتونی استفاده کنی !
ی کتاب تست جامع هم بگیری واس تست ( مث زرد قلم چی یا دور دنیا در 4 ساعت گاج)
پس الان تا موقعی ک هنوز سربازی نرفتی بکوب بخون !! بعدم به امید خدا و تلاش خودت میتونی موفق شی !!
به خودت ایمان داشته باش
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
سلام من میخوام الان انصراف بدم وبرم سربازی میخواستم بدونم با توجه به شرایط الان اگه کنکور۱۴۰۰ ثبت نام کنم میتونم شرکت کنمو تا اومدن نتایج کنکور سربازی باشم وبعد از قبولی برم دانشگاه وایست خدمت بگیرم لطفا کسی میدونه جوابمو بده ممنون.
ویرایش توسط dr.eliot : 17 شهریور 1399 در ساعت 13:07
سلام بر تو ای آشخور(شوخی میکنم ناراحت نشو من خودم 5 ماه پیش آش خور بودمو تموم کردم)
طبق آخرین اطلاعی که دارم الآن آموزش که دو ماه بود به خاطر کرونا 1 ماه شده پس راحت تری و الکی مثل ما دو ماه وقتت تو آموزش نمیگذره
ولی آیا میشه تو آموزش درس خودن ؟؟والا من خودم بچه تبریزم و اموزشم توی پادگان سپاه شهید قاضی تبریز بود و آخر هفته ها پنجشنبه ساعت 12 میمومدیم خونه و جمعه شب9.5 باید پادگان بودیم ببین تو آموزش اگه نزدیک باشی به خونتون و شهر خودتون باشی میتونی بخونی اخر هفته ها رو هر چند تو دوره ما سه نفر کتاب اورده بودن وتو خود پادگان تو اوقات فراغت میخوندن ولی از من میشنوی در دوران آموزش و تو پادگان نمیشه خوند چون اختیارت دست خودت نیست اصلا و فشرده هست تایمت (اونایی هم که کتاب کنکور آمورده بودند فقط دستشون نگه میداشتن و نمیخوندن حتی یکیشون بود میگفت یه درس دینی هم نتونستم یخونم )
ولی بعد آموزش و یگان چی؟؟ میشه خوند؟؟ بستگی داره . میپرسی به چی؟؟ به شهر و منطقه و حتی پست یگان ات که قراره چه مسئولیتی بهت بدن تو پادگان . اگه بیافتی منطقه عملیاتی کتاب دستت نمیتونی بگیری 24 ساعته ak47 دستته(دو هفته من رو فرستادن منطقه عملیاتی اشنویه برای درست کردن سنگر پوکیدم نفس نمیتونستیم بکشیم ولی بعد دو هفته برگشت داده شدیم
ولی اگه بیافتی شهر نزدیک و یا شهر خودت ولی مسئولیت ات سنگین باشه بازم نمیتونی بخونی و تو مرخصی ها فقط باید بخونی
ولی اگه شهر دور بیافتی مسئولیت ات آسون و سبک باشه قد یه دانش آموز قشنگ میتونی بخونی ( من خودم آموزشم تبریز بود ولی یگانم افتادم اردبیل که شهر خودم نبود و مرخصی یک ماه تا یک ماه میومدم ولی چون افتاده بودم حوزه شهری که عین هتل بود واقعا از 7 تا 2 کار میکردیم بعد اون من و دوستم تنها بودیم تو حوزه هیچ کس نبود قشنگ میز و صتدلی داشتیم میتونستم برم بخونم ولی نمیخوندم چرا؟؟خسته میشدم میرفتم میخوابیدم و حسش نبود واقعا یا بهتره بگم تنبلی میکردم ) اینجوری باشی میتونی روزی 8 ساعتم بخونی حتی روزای تعطیل که کلا خودتی میتونی هر چقدر خواستی بخونی البته این رو هم در نظر بگیر که اونجا سربازی هر لحظه روز و شب و تعطیل و غیر تعطیل کار باشه باید انجام بدی و وظیفه اولت سربازیه که از این کار ها پیش میومد برای ما هم بعضی اوقات {3 روز در هفته شایدم بعضی اوقات 7 روز هفته که آماده باش میدادن پدرمون درمیومد بخصوص تو اوقات تنش با ترامپ که پهباد و سردار سلیمانی زدن و ...})
ولی اگه شهر خودت بیافتی و مسئولیت ات هم سبک باشه تبریک میگم بهت چونکه قراره کیف کنی هر روز بعد از ظهر ها خونه ای و هر اتفاقی بیافته تو پادگان بهت ربطی نداره چون مرخصی هستی مگر اینکه ممنوع المرخصی بشی و تو پادگان بمونی که اگه شلوغ کاری کنی این اتفاق برات میافته برای مدتی
شهر خودت بیافتی مثل اینه که مدرسه میری و بعد ظهر ها برمیگردی اینجوری میتونی خوب بخونی و اگه حین خدمت دانشگاه قبول بشی میتونی بری پادگان برات نامه بزنن بدی دانشگاه و نظام وظیفه برات ایست خدمت بزنه بری دانشگاه بعد از اینکه دانشگاه رو تموم کردی برمیگردی از ادامه که هر چقدر مونده بقیه خدمت ات رو میگذرونی که اگه مدرک تحصیلی ات بره بالا درجه هم بهت میدن
مال من طولانی تر شد
از اونجایی که منم قراره در آینده آشخور بشممیخواستم بدونم چیکار کردی افتادی سپاه؟ من احتمالا تا آخر اسفند کارت فعال بگیرم. میدونی بعد از اون باید چی کار کنم تا بیفتم سپاه؟؟؟
سوال بعدیم اینکه میشه قبل از اعزام کاری بکنم که مسئولیت سبکی داشته باشم؟ مثلا گرفتن گواهینامه برای اینکه تو خدمت راننده بشم.
بقیه دوستان هم اگه چیزی میدونین ممنون میشم راهنمایی کنین.
ویرایش توسط -SmS- : 17 شهریور 1399 در ساعت 23:17
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)