خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 456 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 76
    1. Top | #61
      m40
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فقط نا امید نشو و به حرفای نا امید کننده گوش نده!! اگه هدفت صرفا مادی نیست و منطقی و عقلانی تصمیم گرفتی ، حتما همین راهو برو......
      قابل توجه دوستی که میگفت این بنده خدا فکر کرده بهترینه و جزو تاپ هاست!!! و میگفتن ایجاد کننده این تاپیک نباید کنکور تجربی بده:
      از کجا معلوم این مورد متفاوت نباشه و و ایشون جزو اون عده قلیل که موفق شدن پزشکی قبول بشن نباشند؟؟؟؟ لطفا اینقدر سریع همرو قضاوت نکنید! شاید این دوستمون با همه متفاوت باشه....
      ---------------------------
      به طور کلی تغییر رشته ای ها باید تلاش و همت مضاعف داشته باشند. شما باید خیلی قوی باشید و حتی اگه امسال نتیجه نگرفتید جا نزنید و بازم تلاش کنید. فقط حواستون باشه که عوامل محیطی از لحاظ روحی تضعیفتون نکنه. اگه خودتون رو نبازید و حقیقتا تلاش کنید قطعا شانس قبولی خواهید داشت.........
      ویرایش توسط m40 : 18 مهر 1394 در ساعت 00:10

2. Top | #62
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m40 نمایش پست ها
      فقط نا امید نشو و به حرفای نا امید کننده گوش نده!! اگه هدفت صرفا مادی نیست و منطقی و عقلانی تصمیم گرفتی ، حتما همین راهو برو......
      قابل توجه دوستی که میگفت این بنده خدا فکر کرده بهترینه و جزو تاپ هاست!!! و میگفتن ایجاد کننده این تاپیک نباید کنکور تجربی بده:
      از کجا معلوم این مورد متفاوت نباشه و و ایشون جزو اون عده قلیل که موفق شدن پزشکی قبول بشن نباشند؟؟؟؟ لطفا اینقدر سریع همرو قضاوت نکنید! شاید این دوستمون با همه متفاوت باشه....
      ---------------------------
      به طور کلی تغییر رشته ای ها باید تلاش و همت مضاعف داشته باشند. شما باید خیلی قوی باشید و حتی اگه امسال نتیجه نگرفتید جا نزنید و بازم تلاش کنید. فقط حواستون باشه که عوامل محیطی از لحاظ روحی تضعیفتون نکنه. اگه خودتون رو نبازید و حقیقتا تلاش کنید قطعا شانس قبولی خواهید داشت.........
      مرسی دوست عزیز بابت نظرت،
      واقعا خیلی خوشحال شدم از خوندن نظرت..
      من اصلاً مادی هیچ رشته ای برام مهم نیست،
      پزشکی رو از ته دل دوست دارم..
      فکر میکنم اگه نتونم قبول بشم دیگه آخر زندیگمه [emoji17] [emoji17] [emoji17]
      ولی مرسی از این که از من پشتیبانی کردی..
      خدا کنه همینطور که تو میگی باشه..
      بازم مرسی بابت نظرت [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120]

Sent from my C6903 using Tapatalk

3. Top | #63
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hldvlpln نمایش پست ها
      دادا حالا چرا انقدر با احتیاط حرف میزنی خوب معلومه که نمیشه ثبت نام کرد حتما منظور ایشون چیز دیگه ای هست وگرنه مگه میشه زیست رو پاس نکرد.

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
      خب من تو این مورد زیاد مطمئن نیستم واسه همین گفتم بره بپرسه ، رسیدگی بکنه قبل اینکه قانون یکسال بعد از فارغ التحصیلی اوتوماتیک برای هر دانش اموز صادر بشه ، قانون میگفت یا مدرسه یا خودت باید بری نظام وظیفه اونجا معافیت تحصیلی بگیری واسه یه سال ! بعضیا نمیدونستن مدرسه هم سهل انگاری میکرد و معافیت نمیگرفت واسه همین یه سری ها رو وسط ابان ماه مشمول کردن بردن سربازی بدون اینکه روحشون خبر داشته باشه ! اینم از اون مورد هاست ! اره میشه پاس نکرد و به جاش واسش تو دانشگاه ، زیست پیش دانشگاهی رو بدن بخونه ! اینم میشه دیگه ! ولی باید تو هر چیزی مطمئن بود !

احتیاط شرط عقله

4. Top | #64
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط adib.niazy نمایش پست ها
      نه طبق قانون مصوبه در سازمان سنجش از هر رشته میشه کنکور رشته ی دیگه ای رو داد...
      مثلاً من ریاضی میتونم تجربی امتحان بدم..
      فقط این وسط خودم کارم سخت تر میشه..
      خیلیها هستن الان رشته پزشکی میخونن که تا سال چهارم رشته ریاضی بودن..

ببین وضعیتت پیچیده هست برو از یه جای مطمئن بپرس .. واسه اینکه کنکور تجربی بدی باید دیپلم تجربی داشته باشی ! البته تو کنکور دادنت مشکلی پیش نمیاد ، تو ثبت نام مشکل بوجود میاد ! تو قانون تغییر رشته اومده که اگه یکی از ریاضی بخواد بره تجربی باید درسهای تجربی مثل زمین شناسی و زیست شناسی رو پاس بکنه ! و بر عکس کسی که بخواد از تجربی بره ریاضی باید دیفرانسیل و یه درس دیگه رو پاس کنه !

بعضی از رشته ها هستن که هم با دیپلم تجربی هم با دیپلم ریاضی میشه قبول شد مثل کامیپوتر ، شیمی ، حسابداری و .. ولی رشته هایی مثل عمران و برق و پزشکی و دارو و دندان حتما دیپلم اختصاصی ریاضی و تجربی رو میخواد ! اینو بپرسی بهتره !

یه سوال اینکه : شما امسال پیش دانشگاهی هستین و میخواین تغییر رشته بدین یا اینکه فارغ التحصیل پیش دانشگاهی تو رشته ریاضی هستین و میخواین تغییر رشته بدین ؟

5. Top | #65
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط FaaRshD نمایش پست ها
      ببین وضعیتت پیچیده هست برو از یه جای مطمئن بپرس .. واسه اینکه کنکور تجربی بدی باید دیپلم تجربی داشته باشی ! البته تو کنکور دادنت مشکلی پیش نمیاد ، تو ثبت نام مشکل بوجود میاد ! تو قانون تغییر رشته اومده که اگه یکی از ریاضی بخواد بره تجربی باید درسهای تجربی مثل زمین شناسی و زیست شناسی رو پاس بکنه ! و بر عکس کسی که بخواد از تجربی بره ریاضی باید دیفرانسیل و یه درس دیگه رو پاس کنه !

بعضی از رشته ها هستن که هم با دیپلم تجربی هم با دیپلم ریاضی میشه قبول شد مثل کامیپوتر ، شیمی ، حسابداری و .. ولی رشته هایی مثل عمران و برق و پزشکی و دارو و دندان حتما دیپلم اختصاصی ریاضی و تجربی رو میخواد ! اینو بپرسی بهتره !

یه سوال اینکه : شما امسال پیش دانشگاهی هستین و میخواین تغییر رشته بدین یا اینکه فارغ التحصیل پیش دانشگاهی تو رشته ریاضی هستین و میخواین تغییر رشته بدین ؟
      امسال پیش دانشگاهی هستم،
      میخوام تغییر رشته بدم..

6. Top | #66
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ١-اقا الان من رشتم تجربيه ميتونم كنكور رياضي بدم؟
      ٢- هر دو رشته ي تجربي و رياضي رو ميتونم كنكور بدم؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. Top | #67
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      امسال پیش دانشگاهی هستم،
      میخوام تغییر رشته بدم..

کلا یه باره تصمیم گرفتی که تغییر رشته بدی ؟ تا جایی که من یادمه تو تابستون و تو شهریور این کار ها رو باید میکردی نه الان ! ثانیا ! تغییر رشته چند تا قانون داره که مهم ترینش پاس کردن زیست شناسی و زمین شناسی هست ! بدون اون که نمیزارن بری سر کلاس ! زیست و زمین رو امتحان دادی ؟؟ این مسئله رو روشن کن بعد ! به قولی اول ایمنی بعد کار دارم کمکت میکنم ها واسه هدفت لازمه وگرنه اخرش اگه این چیزها رو بهت بگن هم زحمتت به هدر میره هم زندگیت

اما جدای این مسائل و در مورد کنکور بهت بگم که مورد های خیلی زیادی مشابه تو دیدم ! اونایی که لیسانس گرفتن و بعد پزشکی قبول شدن ! ولی دیدم که چجوری جون کندن واسه قبول شدن ! یادمه یه بار یکی از دوستام که لیسانس علوم ازمایشگاهی بود گفت که من تو تابستون 14 ساعت درس میخونم ! بعد من گفتم باو اینجور که تا عید درس زده میشی و هیچی نمیمونه بخونی ! ولی دیدم بهترین کار ممکن همینه ! فقط خوندن ! تا جایی که دیگه چشات سیاهی بره ! .. نت ، موبایل ، تی وی و .. همه چی خاموش ! فقط خوند و اخرش قبول شد !

فقط سعی کن قبل عید درسهات رو با تمرکز صد در صد تموم کنی که بعد عید فقط تست بزنی .. اینجوری میتونی پزشکی رو بدست بیاری ! البته اگه کارت راه بیوفته !

8. Top | #68
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sina a نمایش پست ها

آره میتونی کنکور ریاضی بدی،
      تا دو سه سال پیش میشد هردو رشته رو ثبت نام کنی اما الآن نميشه فقط یه رشته رو میتونی کنکور بدی

9. Top | #69
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

1 - اره میتونی ولی واسه ثبت نام باید درسهای اختصاصی دیپلم ریاضی رو پاس بکنی ! اینو هم بپرسی بهتره ! شاید بگن تو دانشگاه واست پیش نیاز ریاضی میدیم ! شاید بهت بگن برو یه امتحانی چیزی بده بعد بیا واسه ثبت نام ! بپرسی بهتره

2 - اینو هم بپرسی بهتره .

10. Top | #70
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کلا یه باره تصمیم گرفتی که تغییر رشته بدی ؟ تا جایی که من یادمه تو تابستون و تو شهریور این کار ها رو باید میکردی نه الان ! ثانیا ! تغییر رشته چند تا قانون داره که مهم ترینش پاس کردن زیست شناسی و زمین شناسی هست ! بدون اون که نمیزارن بری سر کلاس ! زیست و زمین رو امتحان دادی ؟؟ این مسئله رو روشن کن بعد ! به قولی اول ایمنی بعد کار دارم کمکت میکنم ها واسه هدفت لازمه وگرنه اخرش اگه این چیزها رو بهت بگن هم زحمتت به هدر میره هم زندگیت

اما جدای این مسائل و در مورد کنکور بهت بگم که مورد های خیلی زیادی مشابه تو دیدم ! اونایی که لیسانس گرفتن و بعد پزشکی قبول شدن ! ولی دیدم که چجوری جون کندن واسه قبول شدن ! یادمه یه بار یکی از دوستام که لیسانس علوم ازمایشگاهی بود گفت که من تو تابستون 14 ساعت درس میخونم ! بعد من گفتم باو اینجور که تا عید درس زده میشی و هیچی نمیمونه بخونی ! ولی دیدم بهترین کار ممکن همینه ! فقط خوندن ! تا جایی که دیگه چشات سیاهی بره ! .. نت ، موبایل ، تی وی و .. همه چی خاموش ! فقط خوند و اخرش قبول شد !

فقط سعی کن قبل عید درسهات رو با تمرکز صد در صد تموم کنی که بعد عید فقط تست بزنی .. اینجوری میتونی پزشکی رو بدست بیاری ! البته اگه کارت راه بیوفته !
      پرسیدم من راجع به همه اینا،
      گفتن تو فرم ثبت نام کنکور قسمت من کنکور تجربی میدهم تیک میزنی و تمام،
      بعدشم کنکور تجربی میدی،
      گذشته از این ها، اگه لازم بشه زیست رو هم پاس میکنم،
      من میخوام برای 70 درصد زیست برم سر جلسه کنکور امتحان مدرسه ای عملاً نباید برام سخت باشه و مطمئنم پاسش میکنم (بعید میدونم لازم باشه)
      برای درس خوندنم با برنامه آزمون های گاج پیش میرم که تا عید تمام پایه ها و پیش دانشگاهی یک بسته میشه و واقعا فوق العادس...
      مرسی بابت وقتی که میذاری ولی جواب میدی... [emoji120] [emoji120] [emoji120]

11. Top | #71
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      1 - اره میتونی ولی واسه ثبت نام باید درسهای اختصاصی دیپلم ریاضی رو پاس بکنی ! اینو هم بپرسی بهتره ! شاید بگن تو دانشگاه واست پیش نیاز ریاضی میدیم ! شاید بهت بگن برو یه امتحانی چیزی بده بعد بیا واسه ثبت نام ! بپرسی بهتره

2 - اینو هم بپرسی بهتره .
      سوال شماره 2 سینا کاملا دیگه غیر ممکنه الآن،
      من پرسیدم قبلاً

12. Top | #72
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نميشه سه تا كنكور فني ، تجربي و وياضي بدي بعد هر كدوم ك خواستي بري پيش نياز برداري؟

13. Top | #73
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نميشه سه تا كنكور فني ، تجربي و وياضي بدي بعد هر كدوم ك خواستي بري پيش نياز برداري؟

نه فقط میتونی کنکور یک رشته بدی..

14. Top | #74
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      پرسیدم من راجع به همه اینا،
      گفتن تو فرم ثبت نام کنکور قسمت من کنکور تجربی میدهم تیک میزنی و تمام،
      بعدشم کنکور تجربی میدی،
      گذشته از این ها، اگه لازم بشه زیست رو هم پاس میکنم،
      من میخوام برای 70 درصد زیست برم سر جلسه کنکور امتحان مدرسه ای عملاً نباید برام سخت باشه و مطمئنم پاسش میکنم (بعید میدونم لازم باشه)
      برای درس خوندنم با برنامه آزمون های گاج پیش میرم که تا عید تمام پایه ها و پیش دانشگاهی یک بسته میشه و واقعا فوق العادس...
      مرسی بابت وقتی که میذاری ولی جواب میدی... [emoji120] [emoji120] [emoji120]

به هر حال ما هم همچین موردایی داشتیم تو مدرسه حتی یکی بود تو کلاس ما از ریاضی اومد به تجربی ! رتبه خوبی هم اورد 504 اورد که من الان ازش پرسیدم اونم حرفهای منو تایید کرد البته قانون اون موقع یعنی 86 بود ! به هر حال قصد من کمک به فرد با انگیزه مثل تو هست که به هدفت برسی و خدای نکرده به خاطر یه سهل انگاری زحماتت هدر نره ! پس اگه شما پرسیدی و مطمئنی پس دیگه برو واسه پزشکی که خیلی کار داری .

واسه کسی که از ریاضی میره به تجربی قبولی تو کنکور راحت میشه اگه ، اون فرد ریاضی و فیزیکش عالی باشه همونجوری که دوست من این دو درس رو عالی بلد بود !

امیدوارم موفق باشی

15. Top | #75
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به هر حال ما هم همچین موردایی داشتیم تو مدرسه حتی یکی بود تو کلاس ما از ریاضی اومد به تجربی ! رتبه خوبی هم اورد 504 اورد که من الان ازش پرسیدم اونم حرفهای منو تایید کرد البته قانون اون موقع یعنی 86 بود ! به هر حال قصد من کمک به فرد با انگیزه مثل تو هست که به هدفت برسی و خدای نکرده به خاطر یه سهل انگاری زحماتت هدر نره ! پس اگه شما پرسیدی و مطمئنی پس دیگه برو واسه پزشکی که خیلی کار داری .

واسه کسی که از ریاضی میره به تجربی قبولی تو کنکور راحت میشه اگه ، اون فرد ریاضی و فیزیکش عالی باشه همونجوری که دوست من این دو درس رو عالی بلد بود !

امیدوارم موفق باشی
      نه حتما دوباره راجع بهش تحقیق میکنم،
      همه ی اینا درست میشه،
      امتحان دادن یا پیش نیاز و....
      مهم اینه که میشه کنکور تجربی ثبت نام کرد...
      اصلاً نگران این چیز های جزئی نیستم،
      مهم تر از همه اینا آوردن رتبه زیر هزاره...
      من پزشکیو میخوام و نمیزارم کسی این حقو از من بگیره...
      همین کنکور امسالم قبول خواهم شد...
      تا امروز حدود 8 ساعت مطالعه داشتم از فردا به 12 الی 14 ساعت در روز های تعطیل اختصاص میدم و به امید خدا برعی پزشکی آماده میشم..
      جمعه ها بعد آزمون میام سر میزنم اما روز های دیگه من نمیام..
      همتونو به خدا میسپارم..
      امیدوارم همگی موفق بشین...
      پزشکی حق ماست...
      خدانگهدار تا جمعه ی بعد [emoji112] [emoji112] [emoji112] [emoji112] [emoji112]

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 456 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن