سلام.خیلی ها میگن برای کنکور قید همه ی کار هاتون رو بزنید و بچسبید به درس کی ها این حرف رو قبول دارن؟
سلام.خیلی ها میگن برای کنکور قید همه ی کار هاتون رو بزنید و بچسبید به درس کی ها این حرف رو قبول دارن؟
فرهاد از عشق شیرینش حاضر شد کوه بکنه
این دیگه بستگی به اون شخص کنکوری داره که بخاطر هدف و انگیزش حاضر باشه چقدر از تفریحات و کارای جانبیش کم کنه![]()
من قید همه چیو زدم بجز درمورد یکیشو که نمیشه گفت! دومی هم فوتبال بازی ها بارساست!
سعی میکنم از شر دومی راحت شم ولی اولی خیلی سخته!
من فقط قید نت رو نزدم...
وگرنه امکان نداشت من عروسی رفتن رو کنسل کنم![]()
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
نت رو حذف کنی بهتره
ولی چند روز یکبار یه تفریحی داشته باش
من خودم فوتبال های بارسا رو دنبال می کردم بعد از آزمون هم نت می رفتم
اگه نتونستی نت رو حذف کنی روزی 20دیقه بیا برای خودت ساعت معین در نظر بگیر که بیشتر نمونی
اینم که قید همه چیو بزنی موافق نیستم چون باید کنار درس یه تفریح داشته باشی وگرنه افسردگی میگیری یادت باشه ما انسانیم ربات نیستیم تفریح نیاز داریم ولی به اندازه
واسه تفریح هم روزی نیم ساعت ورزش بهترین گزینه روی میز منه
اگه اهل شطرنجی شطرنج هم خوبه (البته اگه بازی های مگنوس کارلسن رو تحلیل کنی)
کاملا حرف بی منطقیه، آدم فقط به عشق اون تفریحه که انگیزه پیدا میکنه درس بخونه، مثلا وقتی به این فکر میکنی که ساعت 10 خندوانه میبینی و ژوله میبره، خب خود به خود آدم انگیزه میگیره، میگه الان بخونم که ساعت 10 میرم عشق و حال، یا مثلا میگه جمعه میخوام برم بیرون و ...، بدون تفریح نمیشه، همیشه میگن، افراط، آخرش تفریطه، اگه از الان اینجوری بکنین، مطمئنا بعدا کلا درس رو میبوسین میذارین کنار، حتی اگه تا کنکور هم نذارین کنار، تو دانشگاه حتما میذارین، مطمئن باشین.
زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
خدایی قید همه چیو زدن دیگه نمیشه.باید هم درس بخونی هم تفریح وگرنه من یکی دیوونه میشم .درس میخونم در طول هفته .اخر هفته با دوستام جم میشیم.هر چیزی ب اندازش.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)