خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

سوال درمورد مدل تست زدن

سلام خسته نباشید
      شما زیستو چجوری تست میزنید؟ و چجور بهتره ؟ مثلن من تا الان تو خود کتاب تست علامت میزدم گزینه درستو نکات گزینه هارو هم جلوشون مینوشتم ولی وقتی میخام دوباره بزنم یا مرور کنم میبینم کلی نوشتم و نمیشه مرور کرد

Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk

2. Top | #2
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh2net نمایش پست ها
      سلام خسته نباشید
      شما زیستو چجوری تست میزنید؟ و چجور بهتره ؟ مثلن من تا الان تو خود کتاب تست علامت میزدم گزینه درستو نکات گزینه هارو هم جلوشون مینوشتم ولی وقتی میخام دوباره بزنم یا مرور کنم میبینم کلی نوشتم و نمیشه مرور کرد

Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk
      پیشنهاد من اینه که یک دفترچه برای زیست شناسی داشته باشید و نکات تکمیلی هر درس(شامل نکاتی که در تست ها دیدید و همچنین نکات ریز و...) رو در اون بنویسید!
      اینجوری یکم برای نوشتن وقت بیشتری صرف میکند ولی از اون طرف مطمئناً وقت کمتری برای مرور صرف میکنید ضمن اینکه راحت تر و منظم تر نیز هست!

یه واقعیت هم اینه که واقعاً نکات و ریزه کاری های زیست برای کنکور زیاده!

3. Top | #3
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بنظرم کارت بازده زیادی نداره.تست رومیزنم یکی یکی وپاسخش روچک میکنم(البته اموزشی نه سنجشی)
      بعدهرنکته جدید وباحال وبه دردبخوری دیدم واردکتابم میکنم
      چون ممکنه اون تست نکته مناسبی داشته باشه اما چون توکتاب نیست درمروروجمعبندی سردرگم ونگران میشی که اون کجاست اون چیه نکتش چی بود و...
      درنوشتن در دفترجداگانه هم من موافق نیستم
      مرجع کتابه ونوشتن اون به صرفه نیست باید روی کتاب تمرکزبکنیم و نکاتی روکه ازتست کشیدیم بیرون به متن اضاف کنیم
      التبه هرکسی باخودش حال میکنه و روشش منحصربه فرده اماخب اکثرن همین چیزیه ک گفتم/.

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن