خلاف قوانین
ویرایش شده.
افرادی که جز بنیاد ملی نخبگان باشن
طلا نقره برنز المپیاد کشوری، 150 نفر اول کشوری رشته ریاضی،100 نفر اول تجربی، 50 نفر انسانی، 10 نفر اول زبان و 10 نفر اول هنر بدون محدودیت میتونن دو رشته بخونن اما واسه افراد عادی باید معدل بالا داشته باشن( داشنگاه به دانشگاه فرق میکنه)+ آموزش دانشگاه مقصد قبول کنه، من اگه معدلم بالای 17 بشه(که این ترم احتمالا میشه) و وقت کنم شیمی شریف ان شا الله
سلام
معدل بالای 17 در ترم اول کار ساده ای هست ولی دو رشته ای خوندن چنتا نکته داره که با بهشون توجه کنیم:
1-دو رشته ای خوندن تو همون دانشگاه برقراره ونمیشه دانشگاه دیگه ای رفت((بهشتی به بهشتی-شریف به شریف))
2-درس خوندنش واقعا سخت میشه و نمیشه راحت زندگی کرد!!!البته رشته های مهندسی رو میدونم که خیلی سخته دو رشته ای خوندن ولی اگه شما دو رشته ای بخونین دیر تر لیسانس میگیرین چون تعداد واحد کمتری میتونین بردارین به خاطر زمان گرفتن دروس
توی دانشگاه من خودم شرط دو رشته ای خوندن رو آوردم ولی به خاطر سختی برق اصلا نمیشد دو رشته ای بخونم.
بله موافقم، همه چیز از پایه یاد میدن! منتها مثلا واسه ما ترمودینامیک و الکتروشیمی رو تو یه هفته درس دادن! تازه خیلی هم با کنکور متفاوت بود!
واسه زبان شدیدا توصیه میشه 3 ماه تابستون! البته دانشگاه با دانشگاه خیلی فرق میکنه! زبان پدر مارو که دراورده!
امین حالت چطوره داداش؟ دلم تنگ شده بود واست
خلاف قوانین
ویرایش شده.
در کدوم کشور حرف از کار علمی و پژوهش میزنید تو این کشور ما کتاب رو ریز ریز کنیم بخوریم طراح کنکور سعی میکنه با جا به جا کردن قید ها توی متن ادم رو به دردسر بندازه تو اون موقعیت حساس که مغز ادم از استرس کار نمیکنه.
زبان عمومی که نیستم! پیش خوردم! اما کلا چون خیلی عادت ندارم به خوندن رفرنس های انگلیسی یه کمی سخته!
ما یه چیزی داریم به نام مرکز زبان! که از همه قسمتای دانشگاه سخت تره!!! والا منم الان بافت رو بیشتر از همه درسا میخونم با این که 2 واحدیه! اناتومی و بافت واسه همه سخته فکر کنم چون کلا درس دیگه ی سختی نداریم ما!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)