سلام بچه ها،
خب درس و دانشگاه ها شروع شده و بچه هایی که در علوم پزشکی در حال تحصیل هستن حتما درساشون بطور جدی شروع شده! حالا فاز درس و ... رو که بذاریم کنار، میخوام توجهتون رو به یه چیز مهم تر جلب کنم!
کنکور شده بت بچه ها در دبیرستان! و فکر میکنن از سد این آزمون بگذرن به موفقت ابدی رسیدن!
اما
در کلاس ترمودینامیک و الکترو شیمی عمومی در دانشگاه متوجه شدم، خیلی از بچه ها(حتی قوی ها) خیلی از مفاهیم رو بدون یاد گرفتن مثه کامپیوتر صرفا حفظ کردن!
در کلاس زبان فهمیدم که طیف بچه ها خیلی متفاوته؛ از صفر داریم تا صد! بدون اغراق بگم زبانتون ضعیف باشه در علوم پزشکی به شدت لطمه میخورید و از ترم 2-3 به بعد دیگه نمیتونید ادامه بدید، این اصلا به شهری که درس میخونید ربطی نداره چون خیلی شهرستانی ها هستن که زبان فوق خوبی دارن
در آزمایشگاه شیمی فهمیدم، افرادی وجود دارن که در رشته داروسازی قبول شدن اما هنوز کارای اولیه آزمایشگاه رو هم نمیدونن و آشنا نیست با خطرات آزمایشگاهی
در کلاس ریاضی فهمیدم که، بچه ها ریاضی رو در کنکور خوندن که 30-40 بزنن و فقط ردش کنن!
در کلاس ریاضی فهمیدم که خیلی ها چقدر در زمنیه های پژوهشی پرت هستیم! یعنی با اصول اولیه پژوهش هم آشنا نیستیم!
من علم داشتم که زبان و پژوهش در دوره دبیرستان خیلی به درد دانشگام میخوره اما تفریحات دیگه ای رو در دبیرستان انتخاب کرد؛ الان هم زمان رفته و زبانم در اون سطحی که باید باشه نیست(علی رغم اینکه درصد کنکورم عدد بالاییه) و به جای پژوهش در دبیرستان المپیاد رو انتخاب کردم و الان اصلا آشنا نیستم! نگید مدرسمون دولتیه و این امکانات رو نداره، الان همه نت دارن و با نت میشه به علم روز دنیا رسید!
همین! خواستم بهتون بگم که کنکور واقعا همه چیز نیست! شما در دانشگاه ، دانشجو هستید و واقعا باید علم رو بجویید!
موفق باشیم!
#کنکور_95
#اراده
#پند
#عمر_رفته