آره بری بهت سفت میدن
.gif)
ببین تو برای ثبت نام تو مدرسه بزرگسالان برای دیپ مجدد به عنوان داوطلب آزاد اینا رو نیاز داری
کپی شناسنامه
عکس
گواهی دیپلم موقت
برگه ریز نمرات 3 سال دبیرستان
(این دو مورد بالا رو باید از مدرسه قبل بگیری )
برگه معافیت تحصیلی که از پلیس + 10 میگیری
و در آخر فرم تطبیق دروس که از آموزش پرورش ناحیه مدرسه قبلیت باید بگیری ( که گه ترین مرحلشه
.gif)
)
خوب الان چکار میکنی ؟
میری میخوابی صبح زود بلند میشی چون 4 شنبس اگه انجام ندی میوفته برا شنبه هفته دیگه
میری مدرسه قبلی اون 2 مورد که گفتم رو میگیری ( من این مرحله رو انجام ندادم نمیدونم شرایطش چیه ولی در هر حال اون 2 تا اجباریه )
بعد همونا رو بلند میکنی میبری آموزش پرورش ناحیتون بخش امتحانات یا متوسطه اگه اشتباه نکنم
میگی میخوام داوطلب آزاد ثبت نام کنم فلان رشته و رشته قبلیم فلان بوده و فرم تطبیق میخوام و میخوام این درس و اون درس رو تطبیق بزنم یا نزنم
بعد اونم خیلی شیک میاد برات انجام میده بعد بهت میده میری
بعد میری مدرسه بزرگسالان مدارک که گفتم رو میبری بعد بهت یه شماره حسابی چیزی میده پولشونو واریز میکنی و ثبت نام میکنی
حالا اینا گه گفتم خوش بینانه ترین حالت ممکن بود
معمولا وقتی میخوای بری فرم تطبیق بگیری با یه بیسواد اوسگولی تو آموزش پرورش مواجه میشی که اینقد نفهه و میره رو اعصابت دلت میخواد بگیری .....
اگه با این حالت مواجه شدی یا باید بخش نامه مربوط به این قضیه رو براش ببری نشونش بدی یا بری آموزش پرورش یه ناحیه دیگه
یعنی تو یه پروسه 1 هفته ای رو برای کارت در نظر بگر و به امید این نباش فردا رفتی کل کارات را بیوفته
حالا فرض میکنیم فرم تطبیق رو گرفتی
مدرسه بزرگسالان که میری باید تاکید کنی که داوطلب آزاد (غیر حضوری ) میخوای ثبت نام کنی
وگرنه برای حظوری واحدی 17 ت ازت میگیره که برای کل دروست شاید بیشتر از 400 ت شه :/
ولی داوطلب آزاد برای من هر درسی 3 ت گرفت ولی بعضی ام تو همینجا میگفتن سمت اونا واحدی 10 ت و ..
حالا مدرسه بزرگسالان از کجا پیدا کنی ؟
من اهوازم از منطقه 11 شما خبر ندارم
زنگ میزنی 118 میگی شماره چند تا مدرسه بزرگسالان دولتی بهم بده میتونیم بگی مدرسه بزرگسالان دولتی تو منطقه 11 بهت بده
ولی دقت کن که امتحانات توی همون مدرسه الزاما برگذار نمیشه و حوزه چند روز قبل امتحان مشخص میشه