سلام کسي هس برا ديپ محدد ديماه ثبت نام کرده باشه يا منتظر ترميم معدله؟
من رفتم آموزش پرورش منطقمون اصلا هيچکدوم از مسولا اسم ديپلم مجدد يا ترميم معدل به گوششون نخورده و من موندم چيکار کنم؟
دوستان خواهشا سريع بگيد من چيکار کنم؟؟؟
سلام کسي هس برا ديپ محدد ديماه ثبت نام کرده باشه يا منتظر ترميم معدله؟
من رفتم آموزش پرورش منطقمون اصلا هيچکدوم از مسولا اسم ديپلم مجدد يا ترميم معدل به گوششون نخورده و من موندم چيکار کنم؟
دوستان خواهشا سريع بگيد من چيکار کنم؟؟؟
ترميم رو گفتن به 94 نميرسه فکر کنم به خرداد 95 برسه. حالا اگه شد موقع ثبت نام کدوم کد رشته رو وارد کنم؟ تجربي رياضي يا انساني؟
منظورتون چیه؟!!!
شما اگه دیپ مجدد شرکت کنین باید تموم درسای غیر مشترک رو هم بردارین و فقط در صورت دلخواه میتونین دروس مشترک مثل عمومی ها رو تطبیق بزنین پس نمیشه فقط برای 4 درس عمومی دیپلم مجدد گرفت در ضمن دیپلم مجدد رو فقط تو یه رشته غیر از رشته اصلی خودتون میگیرین حالا شما چطوری میخواین برای دروس عمومی دیپ مجدد یه رشته دیگه رو بگیرین و بعد اگه ترمیم معدل تصویب شد برین نمرات اختصاصیتون رو ترمیم کنین؟ میخواین برای کنکور از هر مدرک دیپلمتون نصفشو استفاده کنین؟؟؟!!!
Öyle bir mevsimki
İnsanlar havadan daha soğuk
منم دیگه منتظر ترمیم نیستم ثبت نام کردم اون ۵ درس مونده انسانی دی امتحان بدم. چون کار اینا معلوم نیست شاید به خرداد هم نرسید.
فقط از تفاوت کد دیپلم با پیشم میترسم کسی اطلاعات جدیدی در این موضوع نداره
من کردم البته هنوز یکی از مدارک رو باید برم از مدرسه قبلی بگیرم ببرم براشون ولی همه چی حله دیگه
آره این بی سوادی اداره ای ها آدم رو جر میده
من 3 4 تا آموزش پرورش مختلف رفتم و با آدما مختلفی سر و کله زدم هیچ کدومشونم هیچی بارش نبود تا آخر شانسی کارم را افتاد و فرم تطبیق رو گرفتم
2 راه پیشنهاد میدم
یکی این که بری تو آموزش پرورشای مناطق دیگه از شهرتون اقدام کنی(برای من جواب داد )
و این که بخش نامه های مربوط به این قضیه رو گیر بیاری بری نشونشون بدی بگی طبق این میخوام این کارو کنم
البته سعی کن کلا بجای دیپلم مجدد از واژه ی ثبت نام داوطلب آزاد استفاده کنی دیپلم مجدد براشون زیادی سنگینه شاید متوجه نشن :/
من مرداد فرم تطبیق رو گرفتم ولی برا شهریور ثبت نام نکردم الان بعد 2 ماه برا دی با همون فرم ثبت نام کردم پس مشکلی پیش نمیاد از بابت زمان
هر دیپلم یه کد جدا داره یعنی برا کنکور فقط از 1 دونش میشه استفاده کرد
میتونی بری بجز عمومی بقیه رو تطبیق بزنی و فقط عمومی ها رو بدی
چون هنوز تکلیف ترمیم مشخص نیست نمیشه قطعی گفت ولی ممکنه بشه الان دیپ مجدد بگیری و خرداد اگه ترمیم تصویب شد همین دیپ جدید رو ترمیم کنی
که بنظر من خیلی ریسکیه این کار و همین دی ما اختصاصیا ام بده شرشو بکن
آره منم ترس اصلیم همینه فعلا
ولی عاقلانه ترین ار همینه که به امید ترمیم و این چیزا نباشیم و تا فرصت هست یه کاری کنیم
run forrest runnn
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)