خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 35
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

بهترین منابع زیست پیش 1و 2 کدوم کتابا هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

.................................................. ................................
      ویرایش توسط senator93 : 18 فروردین 1396 در ساعت 15:40

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط senator93 نمایش پست ها
      سلام.خسته نباشید.
      بهترین منابع زیست پیش 1و 2 که درسنامه هم داشته باشه و با خوندن مفهومی کتاب درسی+درسنامه ها+حل تست های اون کتاب به تسلط بالایی برسیم،کدوما هستن؟
      اگه کسی از کتاب خوبی استفاده کرده،نظرشو بگه.نه شنیده ها(منظورم اینه رو هوا نظر ندین!).
      مرسی
      پیش1 الگو
      پیش2 فعلا loading...

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه توضیح کلی در مورد کتاب میدین؟
      یا اصلا این کتاب در این فروم بررسی شده(جدیدترین چاپ)؟اگر بررسی شده،آدرس تاپیک؟
      مرسییییی
      http://forum.konkur.in/thread13071.html#post203031

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      پیش 1 آموزشی فقط و فقط خیلی سبز.بار آموزشی بالایی داره و هرچی نکته ترکیبی هم داشته نوشته.
      برای پیش 2 منبع مناسبی فعلا در دسترس نیست.

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

پیش 1 آموزشی فقط و فقط خیلی سبز.بار آموزشی بالایی داره و هرچی نکته ترکیبی هم داشته نوشته.
      برای پیش 2 منبع مناسبی فعلا در دسترس نیست.

Live In The Moment

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      البته اینم هست:
      کتاب درسی + همایش دریافت + گاج
      تست

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      الآن تقریبا هر نفر تو این تاپیک،یک کتاب رو معرفی کرده به عنوان بهترین منبع واسه زیست پیش 1 و 2!

اگه 4 نفر دیگه بیاد،4 تا منبع دیگه معرفی میشه!

همگامان پیش 1و 2 چطوره؟
      زيست شناسي پيش ١ (نشر تخته سياه،مهدي ارامفر) چطوره؟

میخوام به یه جمع بندی برسم.نظرتون درباره کتابای زیر چیه؟فقط و فقط اگه حداقل 50 درصد هرکدوم از کتابای زیر رو خوندید،نظر بدید.از روی شنیده ها نظر ندین!!
      زیست 1 :خیلی سبز(کتاب درسی رو بسیار خوب بررسی کرده-شخم زده)
      زیست 2:بازم خیلی سبز(ویرایش جدید93-همه فصل ها درسنامه دار شدن-غلط علمی کم داره)
      زیست پیش:؟؟؟؟؟؟؟؟؟(تو این فروم فقط روی زیست 1 و 2 مانور دادن.انگار به زیست پیش توجهی نشده!!

نـــه خیلی هم انتخاب سخت نیست برا پیش فقط من چندتا نکته بگم
      خیلی سبز قبلن خیلی خوب بود ولی الان دیگه قدیمی شده برا همین پیشنهاد نمیشه
      الگو هم کتاب خیلی خوبیِ ولی فقط پیش 1 ویرایش جدید رو داره برا همین من اون بالا نگفتم الگو، در صورتی که تقریبن میشه گفت بهترین کتابِ برا پیش 1
      اما در مورد همایش + گاج، چون گاج تست های خوبی داره پیشنهاد کردم و چون همایش بیشتر نکات رو گفته اینُ هم گفتم که تقریبن خیالتون از زیست پیش راحت بشه

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      مرسی داداش.اتفاقا به کتابایی که پیشنهاد دادین،نظر داشتم.الان تقریبا شک و تردیدم داره برطرف میشه.
      واسه زیست سال دوم و سوم چی؟

الگو انتخاب خوبیِ ولی ویرایش جدید خیلی سبز هم نمیشه ازش گذشت
      خیلی سبز درسنامه های کامل تری داره ولی اساسن وقت گیر تره، خیلی سبز کتاب ژنتیکش جداست ولی بازم حجم بیشتری داره از الگو!! البته تو این کتابم ظاهرن ژنتیک داره ولی آموزش نداره ولی الگو آموزش کامل آورده
      بین این دوتا یکی رو به سلیقه ی خودت انتخاب کن و کامل بخون

شاید خودم اگه امسال کنکور داشتم خیلی سبز رو انتخاب میکردم، شایـد!!

راستی واسه پیش 2 هم هنوز وقت هست، بهتره صبر کنی، الگو پیش 2 شاید اومد

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

Lightbulb منبع زیست پیش دانشگاهی

من برای زیست 1 پیش دانشگاهی کتاب تخته سیاه دارم به نظر شما کافیه یا یه کتاب دیگه هم بگیرم؟؟برای زیست 2 پیش دانشگاهی چه کتابی بخرم؟؟ خیلی سبز خوبه؟؟

9. Top | #9
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بگردید پیدا میکنید

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      :yahoo (21):

11. Top | #11
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      زیست کلا با الگو کار کنید از همه بهتره

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط muhammad نمایش پست ها
      این کتابا بهترین کتابایی هستن که تا حالا تو عمرت دیدی (!!)، اینا رو بگیر. واسه زیست حرف منو اگه گوش میدی به یه منبع تکیه نکن و سراغ خیلی سبز هم نرو. باشه؟؟

نظر من در مورد کتابای زیست کنکور :
      1- کتاب درسی با همه ی ریزنکات و جزئیات و تصاویرش هیچ وقت ازش غافل نشید.
      2- همایش نشر دریافت (جلد اول و دومش) : بهترین منبع که توی کل کشور بدون اغراق هیچ رقیبی نداره.
      3- جامع گاج طوسی رنگ (یا به قول دخترخانوما نقره ای رنگ) : فوق لعاده اس خصوصا پاسخ های تشریحی اش.
      4-کتاب های نشر الگو (مولف : اشکان هاشمی) : تست های فوق العاده جوندار و مفهومی و قشنگ.
      5 زیست شناسی 2 خیلی سبز (سال سوم) ؛ ویرایش جدید : خوبه ولی نه در حد بالایی ها - تست هاش خیلی آبکی ان!
      6- کتاب آبی قلمچی برای تست های کنکورهای سراسری داخل و خارج و خود ازمون های کانون فوق العاده‌اس.
      -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      اون زمان که میگفتن برا زیست فقط خیلی سبز ، اون زمان رفت. الان خیلی سبز پایین تر از همه اس.

نظر من در مورد کتابای تخصصی دیگر کنکور تجربی :
      فیزیک : گاج طوسی رنگ (پیش و پایه) فوق العاده اس / نشر الگو هم فیزیکش عالیه ؛ منتها واسه 80 الی 90 درصد همون گاج کفایت میکنه!
      ریاضی : خیلی سبز جامع / مبتکران (دو جلده) / مهروماه جامع ؛ خیلی سبز از همه شون بهتره چون پاسخ های واقعا تشریحی رو داره.
      شیمی : مبتکران (دوم و سوم و پیش) / خیلی سبز ؛ اگه وقت زیادی دارین مبتکران، ندارین همون خیلی سبز عالیه.

نظر من در مورد کتابای عمومی کنکور تجربی :
      ادبیات : کتاب های موضوعی نشر الگو / نشر دریافت / گاج طوسی رنگ!
      عربی : عربی کامل گاج / عربی سفید گاج در قالب طوسی! / عربی جدید خیلی سبز / عربی مبتکران (ایاد فیلی)!
      دین و زندگی : گاج طوسی رنگ / نشر الگو هم میگن خوبه! به نظر من همون گاج عالی تره.
      زبان : مبتکران (شهاب اناری) / خیلی سبز هم عالیه!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      کتاباب بالایی همشون خوبن ولی شما فقط یکی رو انتخا کنید و تا اخر بخونید. من توی هر درس بهترینارو نوشتم ، انتخابش با خودت!!
      --------------------------------------------------------«موفق باشی»--------------------------------------------------------------

این کتابا بهترین کتابایی هستن که تا حالا تو عمرت دیدی (!!)، اینا رو بگیر. واسه زیست حرف منو اگه گوش میدی به یه منبع تکیه نکن و سراغ خیلی سبز هم نرو. باشه؟؟

نظر من در مورد کتابای زیست کنکور :
      1- کتاب درسی با همه ی ریزنکات و جزئیات و تصاویرش هیچ وقت ازش غافل نشید.
      2- همایش نشر دریافت (جلد اول و دومش) : بهترین منبع که توی کل کشور بدون اغراق هیچ رقیبی نداره.
      3- جامع گاج طوسی رنگ (یا به قول دخترخانوما نقره ای رنگ) : فوق لعاده اس خصوصا پاسخ های تشریحی اش.
      4-کتاب های نشر الگو (مولف : اشکان هاشمی) : تست های فوق العاده جوندار و مفهومی و قشنگ.
      5 زیست شناسی 2 خیلی سبز (سال سوم) ؛ ویرایش جدید : خوبه ولی نه در حد بالایی ها - تست هاش خیلی آبکی ان!
      6- کتاب آبی قلمچی برای تست های کنکورهای سراسری داخل و خارج و خود ازمون های کانون فوق العاده‌اس.
      -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      اون زمان که میگفتن برا زیست فقط خیلی سبز ، اون زمان رفت. الان خیلی سبز پایین تر از همه اس.

نظر من در مورد کتابای تخصصی دیگر کنکور تجربی :
      فیزیک : گاج طوسی رنگ (پیش و پایه) فوق العاده اس / نشر الگو هم فیزیکش عالیه ؛ منتها واسه 80 الی 90 درصد همون گاج کفایت میکنه!
      ریاضی : خیلی سبز جامع / مبتکران (دو جلده) / مهروماه جامع ؛ خیلی سبز از همه شون بهتره چون پاسخ های واقعا تشریحی رو داره.
      شیمی : مبتکران (دوم و سوم و پیش) / خیلی سبز ؛ اگه وقت زیادی دارین مبتکران، ندارین همون خیلی سبز عالیه.

نظر من در مورد کتابای عمومی کنکور تجربی :
      ادبیات : کتاب های موضوعی نشر الگو / نشر دریافت / گاج طوسی رنگ!
      عربی : عربی کامل گاج / عربی سفید گاج در قالب طوسی! / عربی جدید خیلی سبز / عربی مبتکران (ایاد فیلی)!
      دین و زندگی : گاج طوسی رنگ / نشر الگو هم میگن خوبه! به نظر من همون گاج عالی تره.
      زبان : مبتکران (شهاب اناری) / خیلی سبز هم عالیه!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      کتاباب بالایی همشون خوبن ولی شما فقط یکی رو انتخا کنید و تا اخر بخونید. من توی هر درس بهترینارو نوشتم ، انتخابش با خودت!!
      --------------------------------------------------------«موفق باشی»--------------------------------------------------------------
      واقعا ممنونم ازتون حتما کتاب هایی رو که گفتین در نظر میگیرم

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      زیست پیش 1 نشر الگو خیلی خوبه تستاش عالیه ولی من از درسنامه هاش خوشم نیومد...تازه کلی تست داره وقت نمیشه تموم کنین
      جامع گاج بهتره هم سبکش هم تستاش ولی درسنامه نداره ...که می تونین از همایش نشر دریافت استفاده کنین به نظرم بهترین گزینس

A SONG OF ICE AND FIRE

14. Top | #14
      کاربر انجمن

daram-mimiram
      نمایش مشخصات

کمک برای انتخاب منبع زیست پیش

من برای انتخاب منبع برای زیست پیش موندم
      من نظر خودم روی الگو بود که از چند نفر شنیدم که خوب نیست
      میخواستم ببینم نشرهمایش چطوره؟؟ از نظر درسنامه و تست و ترکیب؟؟
      البته گاج نقره رو هم تعریفشو شنیدم و لی خب کتاب بدون درسنامه فایده ای نداره
      ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنن

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      فک نکنم بهتر از همایش واسه پیش چیزی پیدا بشه

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فقط، فوق، فیلی، فایده، فصل، فعلا، قلمچی، مفهومی، من، منو، منابع، منبع، منظورم، مورد، میشم، میشه، معرفی، نفر، نقره، چند، چه، نوشته، چی، نیست، نکته، نباشید، ندین، چطوره؟؟، نظر، نظرم، هم، همه، همایش، هوا، ها، های، هر، هرچی، وقت، ولی، واسه، یه، کل، کم، کمک، کنن، کنید، کنکور، که، کافیه، کانون، کتاب، کتابی، کتابا، کدوم، کسی، کشور، گاج، پيش، پیش، پایه، پاسخ، پزشک، پست، آموزشی، آینده، الگو، الان، العاده، اما، انتخاب، اول، اون، این، اینه، ایاد، اگه، اخر، ادغام، از، ازمون، استفاده، بندی، به، بهتره، بهترین، بود، بگه، با، بالایی، بار، باشه، ببینم، بدون، بدید، برای، برسم، تو، تجربی، تخته، تخته سیاه، ترکیبی، تسلط، تست، جمع، جمع بندی، جامع، جدید، حل، حالا، حداقل، خوندن، خوب، خوبی، خود، خودم، خیلی، خیلی سبز، خارج، خب، خسته، دوستان، دیگه، دانشگاهی، داخل، دادن، دار، دارم، داره، داشته، در، درباره، درسنامه، درسی، درصد، رو، روی، راهنمایی، راهنماییم، زمان، زندگی، زيست، زیادی، زیر، زیست، زیست پیش، زیست شناسی، سوم، سیاه، سال، سبز، سراسری، سراغ، شما، شنیدم، شناسي، شناسی، شدن، شده، عمومی، عنوان، غلط

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن