.................................................. ................................
.................................................. ................................
ویرایش توسط senator93 : 18 فروردین 1396 در ساعت 15:40
پیش 1 آموزشی فقط و فقط خیلی سبز.بار آموزشی بالایی داره و هرچی نکته ترکیبی هم داشته نوشته.
برای پیش 2 منبع مناسبی فعلا در دسترس نیست.
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
پیش 1 آموزشی فقط و فقط خیلی سبز.بار آموزشی بالایی داره و هرچی نکته ترکیبی هم داشته نوشته.
برای پیش 2 منبع مناسبی فعلا در دسترس نیست.
Live In The Moment
نـــه خیلی هم انتخاب سخت نیست برا پیش فقط من چندتا نکته بگم
خیلی سبز قبلن خیلی خوب بود ولی الان دیگه قدیمی شده برا همین پیشنهاد نمیشه
الگو هم کتاب خیلی خوبیِ ولی فقط پیش 1 ویرایش جدید رو داره برا همین من اون بالا نگفتم الگو، در صورتی که تقریبن میشه گفت بهترین کتابِ برا پیش 1
اما در مورد همایش + گاج، چون گاج تست های خوبی داره پیشنهاد کردم و چون همایش بیشتر نکات رو گفته اینُ هم گفتم که تقریبن خیالتون از زیست پیش راحت بشه
الگو انتخاب خوبیِ ولی ویرایش جدید خیلی سبز هم نمیشه ازش گذشت
خیلی سبز درسنامه های کامل تری داره ولی اساسن وقت گیر تره، خیلی سبز کتاب ژنتیکش جداست ولی بازم حجم بیشتری داره از الگو!! البته تو این کتابم ظاهرن ژنتیک داره ولی آموزش نداره ولی الگو آموزش کامل آورده
بین این دوتا یکی رو به سلیقه ی خودت انتخاب کن و کامل بخون
شاید خودم اگه امسال کنکور داشتم خیلی سبز رو انتخاب میکردم، شایـد!!
راستی واسه پیش 2 هم هنوز وقت هست، بهتره صبر کنی، الگو پیش 2 شاید اومد
من برای زیست 1 پیش دانشگاهی کتاب تخته سیاه دارم به نظر شما کافیه یا یه کتاب دیگه هم بگیرم؟؟برای زیست 2 پیش دانشگاهی چه کتابی بخرم؟؟ خیلی سبز خوبه؟؟
زیست پیش 1 نشر الگو خیلی خوبه تستاش عالیه ولی من از درسنامه هاش خوشم نیومد...تازه کلی تست داره وقت نمیشه تموم کنین
جامع گاج بهتره هم سبکش هم تستاش ولی درسنامه نداره ...که می تونین از همایش نشر دریافت استفاده کنین به نظرم بهترین گزینس
A SONG OF ICE AND FIRE
من برای انتخاب منبع برای زیست پیش موندم
من نظر خودم روی الگو بود که از چند نفر شنیدم که خوب نیست
میخواستم ببینم نشرهمایش چطوره؟؟ از نظر درسنامه و تست و ترکیب؟؟
البته گاج نقره رو هم تعریفشو شنیدم و لی خب کتاب بدون درسنامه فایده ای نداره
ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)