خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات

Lightbulb انتخاب هردو زوج کتاب شیمی2و3 و فیزیک1و2 و3

سلام دوستان من امسال پشت کنکوری ام و داوطلب کنکور95 و در رابطه با ازمون های قلمچی سوالاتی داشتم
      همونطور که اطلاع دارید شیمی2و3 و همچنین فیزیک1و2 و 3 در ازمون کانون به صورت زوج کتاب امده اند من معمولا توانایی 13ساعت مطالعه در روز را دارم با این حال به نظر شما من همه دروس رو کامل بخونم یا نه اون زوج کتاب ها یکیشون رو انتخاب کنم تا ابتدای نیم سال دوم و بعد از ان کتاب دیگری رو بخونم
      در ضمن یه سوال دیگه من به طور متوسط در طول 13 رو 169ساعت مطالعه میکنم به نظر شما از چه مقدارش رو صرف عمومی ها بکنم(همه درسهام ضعیفه)...معمولا خودم از این 169 ساعت 39ساعت را صرف عمومی ها میکردم ایا این میزان کافیه؟
      .
      .
      .
      .
      با تشکر

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بهتر زوج کتابو انتخاب کنی !!

امسال برنامه کانون نسبت به سال قبل بهتر شده !
      به برنامش اعتماد کن ولی با دقت هر زوج کتابی رو ک انتخاب کردی بخون ( ولی مثلا اگ شیمی دوم رو واس الان بخونی ی زمانی جدا بزاری واس مسائل شیمی سوم )
      فک کنم خط ویژه شیمی ب زودی چاپ بشه

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      روزی 13 ساعت از الان بتونی پیوسته بخونی خیلی خوبه !! امیدوارم تا آخر بتونی همیور ادامه بدی !!

روزی 4 ساعت عمومی بزاری خوبه!

مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AGHA JAVAD نمایش پست ها

به برنامش اعتماد کن ولی با دقت هر زوج کتابی رو ک انتخاب کردی بخون ( ولی مثلا اگ شیمی دوم رو واس الان بخونی ی زمانی جدا بزاری واس مسائل شیمی سوم )
      من میخواستم همه مباحث رو بخونم اما اگه زوج کتاب انتخاب کنم جمع بندی مهروماه پارسال رو دارم+مسایل شیمی مهروماه اینجوری چطوره برا شیمی؟
      اما برا فیزیک راهی به ذهنم نمیرسه.....

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      من توی یه زوج کتابش موندم اونوقت شما میخواید هر دو رو بخونید؟

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AGHA JAVAD نمایش پست ها

منظور از چاپ خط ویژه چاپ جدیدش دیگه
      نیازی به تغییر خط ویژه شیمی هست

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط koenigsegg نمایش پست ها
      سلام دوستان من امسال پشت کنکوری ام و داوطلب کنکور95 و در رابطه با ازمون های قلمچی سوالاتی داشتم
      همونطور که اطلاع دارید شیمی2و3 و همچنین فیزیک1و2 و 3 در ازمون کانون به صورت زوج کتاب امده اند من معمولا توانایی 13ساعت مطالعه در روز را دارم با این حال به نظر شما من همه دروس رو کامل بخونم یا نه اون زوج کتاب ها یکیشون رو انتخاب کنم تا ابتدای نیم سال دوم و بعد از ان کتاب دیگری رو بخونم
      در ضمن یه سوال دیگه من به طور متوسط در طول 13 رو 169ساعت مطالعه میکنم به نظر شما از چه مقدارش رو صرف عمومی ها بکنم(همه درسهام ضعیفه)...معمولا خودم از این 169 ساعت 39ساعت را صرف عمومی ها میکردم ایا این میزان کافیه؟
      .
      .
      .
      .
      با تشکر
      سلام باید زوج کتاب انتخاب کنین وگرنه ترازتون میاد پایین.
      شما درصورتی که 13ساعت درروز میخونین باید بررسی کنین که چرا درساتون ضعیفه اول دلایل رو بررسی کنین و دروسی که ضعفتون بیشتره و دروسی که ضعفتون کمتره رو ببینین کدوم هستن بعد به تقسیم تایم بین دروستون بپردازین.

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط EVRINA نمایش پست ها
      منظور از چاپ خط ویژه چاپ جدیدش دیگه
      نیازی به تغییر خط ویژه شیمی هست
      آره ویرایش جدیدش !

والا من نمیدونم ولی خب شیمی پیش تغییرات کلی تری داشته ( فک نکنم تو زمینه مسائل تغییر داشته)
      شاید مفاهیم بیشتر عوض شده باش

مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام خسته نباشی پهلوان!

داداش یه گزارش کامل از یه روزت بنویس من یه بار 11 ساعت خوندم داشتم دیوونه می شدم!
      منظور از گزارش کامل اینه که مثلا ساعت .. بیدار ساعت .. تا ... فلان کتاب !

ضمنا بنظر میرسه بین مطالعه ها استراحت نمیکنیا

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من میخواستم همه مباحث رو بخونم اما اگه زوج کتاب انتخاب کنم جمع بندی مهروماه پارسال رو دارم+مسایل شیمی مهروماه اینجوری چطوره برا شیمی؟
      اما برا فیزیک راهی به ذهنم نمیرسه.....
      فیزیک هم زوج کتابو انتخاب کن !

اول و دوم + پیش 1 !

چون دوم و پیش بعضی جاها پیش زمینه هم هستن ( ینی دوم پیش زمینه پیش)

مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

11. Top | #11
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      13 ساعت درس بخونی ینی با استراحتای مابین ( هر ی ساعت ی استراحت کوتاه و استراحتای ما بین دو درس ) باید حدود 15 ساعت فقط با کتاب سروکار داشته باشی !

بعد 7 ساعت هم بخوابی میشه 22 ساعت !

2 ساعت هم واس ناهار و شام و نماز و نظافت !!

اگ 13 ساعت اینطوری میخونی خب میشه گفت خیلی داری میخونی !

اگ 13 ساعت با اون زمانای کوتاه میخونی خب خوندنت معقول به نظر میرسه!

من خودم مفید 8:30 خوندم

مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط جاناتان نمایش پست ها
      سلام خسته نباشی پهلوان!

داداش یه گزارش کامل از یه روزت بنویس من یه بار 11 ساعت خوندم داشتم دیوونه می شدم!
      منظور از گزارش کامل اینه که مثلا ساعت .. بیدار ساعت .. تا ... فلان کتاب !

ضمنا بنظر میرسه بین مطالعه ها استراحت نمیکنیا
      حتما تا اخر بخون
      صبح 9.5-7..............12-9.5................2.5-12...............5-2.5.....................7.5-5...............10-7.5......11.5-10
      شاید بگید این اصلن استراحت نداره ..اما این طور نیست به عنوان مثال سات7تا9.5 میشه 2.5ساعت که من دو ساعت اونو حساب کردم در مورد 9.5تا 12هم همینطور......12تا 2.5 دو و نیم ساعته من 1.5 ساعت میخونم.......2.5تا پنج و 5تا 7.5 هم هردو 5 ساعت میشن من 4ساعت میخونم..............7.5تا10 دوونیم میشه که باز هم دو میخونم (بعضی اوقات تو اینجا کم میاروم و میندازم برا اخر شب ).....ودر نهایت 10تا11.5که میشه 1.5ساعت .................................................. ...........اگه سر هم حساب کنی میشوووود16.5ساعت تا17 ساعت که من 13سات میخونم(شاید باور نکنید اما بعضی روزها به 14هم میرسه )..........این برنامه ریزی رو این ماه اخر نوشتم و ابتکار خودمه

.

13. Top | #13
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حتما تا اخر بخون
      صبح 9.5-7..............12-9.5................2.5-12...............5-2.5.....................7.5-5...............10-7.5......11.5-10
      شاید بگید این اصلن استراحت نداره ..اما این طور نیست به عنوان مثال سات7تا9.5 میشه 2.5ساعت که من دو ساعت اونو حساب کردم در مورد 9.5تا 12هم همینطور......12تا 2.5 دو و نیم ساعته من 1.5 ساعت میخونم.......2.5تا پنج و 5تا 7.5 هم هردو 5 ساعت میشن من 4ساعت میخونم..............7.5تا10 دوونیم میشه که باز هم دو میخونم (بعضی اوقات تو اینجا کم میاروم و میندازم برا اخر شب ).....ودر نهایت 10تا11.5که میشه 1.5ساعت .................................................. ...........اگه سر هم حساب کنی میشوووود16.5ساعت تا17 ساعت که من 13سات میخونم(شاید باور نکنید اما بعضی روزها به 14هم میرسه )..........این برنامه ریزی رو این ماه اخر نوشتم و ابتکار خودمه

.
      همین برنامه رو اینورس(Inverse)کنی میشه برنامه ی من

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      حتما تا اخر بخون

.
      واسه من خیلی فضاییه این! خود به هزار زحمت بتونم ساعت 8 شروع کنم! من همون فرمت 3.5-5-3.5 خودمو تحقق ببخشم کافیه! 3.5ساعت8تا12.5 صبح 5ساعت بعد الظهر ساعت 1.5تا 7.5 و شب 3.5 ساعت از 8تا 12 نور علا نور میشه!

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط جاناتان نمایش پست ها
      واسه من خیلی فضاییه این! خود به هزار زحمت بتونم ساعت 8 شروع کنم! من همون فرمت 3.5-5-3.5 خودمو تحقق ببخشم کافیه! 3.5ساعت8تا12.5 صبح 5ساعت بعد الظهر ساعت 1.5تا 7.5 و شب 3.5 ساعت از 8تا 12 نور علا نور میشه!
      خب همینه دیگه وقتی وقتی هر با 3تا 4سات میخونی نهایتا 2.5 مفید میشه ..............اما من تو اون 2.5ساعتها که 2ساعت رو اسمش مفید گزاشتم تو روز 5وعده است و 5درس تخصصی میخونم (کم کم و پیوسته)تو اون دوتا 1.5ساعت یک روز در میان اد و عرب میخونم و اون1.5سات دیگه هر روز 45دقیقه زبان ان و دینو زندگی میخونم ........(8درس در روز)

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)