خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 54
    1. Top | #31
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pardis77 نمایش پست ها
      خیلی نگران این دو تا درسم.........شدیدا رو روحیم تاثیر گذاشته .....بی میل شدم
      میدونید چیه، شما نگران اینین که شاید روش مطالعتون اشتباهه که با اینکه تلاش میکنین نتیجه نمی گیرین، ولی باید بگم که من خودم هم این عقیده رو داشتم قبلا، ولی بعدا فهمیدم که اصلا چیزی به نام روش مطالعه وجود نداره، فقط باید تست بزنید، هرچی تست و تمرین بیشتر، درصد بیشتر، شما هم برا فیزیک و ریاضی، یه منبع رو کامل بزنید، اگه دیدین که باز به حد دلخواهتون نرسیدین، بازم منبع دیگه ای بگیرین و اونو هم کار کنین، خلاصه از هرجا که تستی به دستتون رسید حل کنین، مطمئن باشین خود به خود درصدتون میره بالا، اینم بگم که با یه بار زیاد خوندن مثلا فیزیک، نمیشه درصد رو از 20 به 90 رسوند، شما شاید یه بار زیاد تلاش میکنین و وقتی میبینین که نتیجه نداد، دیگه دفعه بعد ناامید میشین و اون تلاش قبلیتون رو میذارین کنار، ولی این اشتباهه، چون یه بار زحمت زیاد نمی تونه تاثیر زیادی داشته باشه، شما باید اون زحمت زیاد رو ادامه بدین تا بلکه به اون حد دلخواهتون برسین، بعد از اینکه به اون درصد دلخواه رسیدین، ساعت مطالعتون رو برگردونین به حالت الانتون، یعنی به حالت تلاش معمولی که الان میکنین، مثلا خودمو مثال میزنم، من قبلا عربیم همیشه خیلی پایین میشد، مثلا حدود 30، ساعت مطالعم هم اون زمان هفته ای مثلا 0.5 ساعت عربی میخوندم، بعد، یه تصمیم قطعی گرفتم که من هر هفته باید 2 ساعت عربی بخونم، آزمون بعدش باز همون 30 درصد زدم، ولی باز 2 ساعت خوندن رو ترک نکردم که دوباره به 0.5 ساعت برگردم، بلکه ادامش دادم، آزمون بعدی یکم بهتر شدم، آزمون های بعدی بهتر و بهتر و بعد که درصدم رسید به حدود 70، چون دیگه درصد 70 تو عربی ایده آل منه، دیگه به این راضی شدم، الان، با اینکه باز به هفته ای 0.5 ساعت برگشتم، ولی بازم همون 70 درصد رو همیشه میزنم و دیگه نیازی نیست که 2 ساعت بخونم، نمی دونم تونستم منظورمو خوب برسونم یا نه، و در آخر هم اینکه اصلا نگران نباشین و استرس نداشته باشین، آدم از هر درسی بترسه، اونو همیشه پایین میزنه، مطمئن باشین.

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masood2013 نمایش پست ها
      میدونید چیه، شما نگران اینین که شاید روش مطالعتون اشتباهه که با اینکه تلاش میکنین نتیجه نمی گیرین، ولی باید بگم که من خودم هم این عقیده رو داشتم قبلا، ولی بعدا فهمیدم که اصلا چیزی به نام روش مطالعه وجود نداره، فقط باید تست بزنید، هرچی تست و تمرین بیشتر، درصد بیشتر، شما هم برا فیزیک و ریاضی، یه منبع رو کامل بزنید، اگه دیدین که باز به حد دلخواهتون نرسیدین، بازم منبع دیگه ای بگیرین و اونو هم کار کنین، خلاصه از هرجا که تستی به دستتون رسید حل کنین، مطمئن باشین خود به خود درصدتون میره بالا، اینم بگم که با یه بار زیاد خوندن مثلا فیزیک، نمیشه درصد رو از 20 به 90 رسوند، شما شاید یه بار زیاد تلاش میکنین و وقتی میبینین که نتیجه نداد، دیگه دفعه بعد ناامید میشین و اون تلاش قبلیتون رو میذارین کنار، ولی این اشتباهه، چون یه بار زحمت زیاد نمی تونه تاثیر زیادی داشته باشه، شما باید اون زحمت زیاد رو ادامه بدین تا بلکه به اون حد دلخواهتون برسین، بعد از اینکه به اون درصد دلخواه رسیدین، ساعت مطالعتون رو برگردونین به حالت الانتون، یعنی به حالت تلاش معمولی که الان میکنین، مثلا خودمو مثال میزنم، من قبلا عربیم همیشه خیلی پایین میشد، مثلا حدود 30، ساعت مطالعم هم اون زمان هفته ای مثلا 0.5 ساعت عربی میخوندم، بعد، یه تصمیم قطعی گرفتم که من هر هفته باید 2 ساعت عربی بخونم، آزمون بعدش باز همون 30 درصد زدم، ولی باز 2 ساعت خوندن رو ترک نکردم که دوباره به 0.5 ساعت برگردم، بلکه ادامش دادم، آزمون بعدی یکم بهتر شدم، آزمون های بعدی بهتر و بهتر و بعد که درصدم رسید به حدود 70، چون دیگه درصد 70 تو عربی ایده آل منه، دیگه به این راضی شدم، الان، با اینکه باز به هفته ای 0.5 ساعت برگشتم، ولی بازم همون 70 درصد رو همیشه میزنم و دیگه نیازی نیست که 2 ساعت بخونم، نمی دونم تونستم منظورمو خوب برسونم یا نه، و در آخر هم اینکه اصلا نگران نباشین و استرس نداشته باشین، آدم از هر درسی بترسه، اونو همیشه پایین میزنه، مطمئن باشین.
      ممنون از راهنمایی خوبتون

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8521633 نمایش پست ها
      سوال منو جواب ندادین
      ی درس رو چند بار میخونین بعد تست؟

Galexy Note 10.1
      یک بار .............تست هام خیییییییییییلی غلط نیست ولی نسبت به اطرافییانم خوب نیس.........

4. Top | #34
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یک بار .............تست هام خیییییییییییلی غلط نیست ولی نسبت به اطرافییانم خوب نیس.........
      خب

شما به جای ی بار بهتره چندین بار درس نامه ها رو بخونی تا جایی که قشنگ مفهوم رو بگیری
      به نظر من ی بار بخون
      بعد ی فرصت دو سه روزه بده تا قشنگ ذهنت رو درگیر کنه
      بعد ی دور دیگه بخون

Galexy Note 10.1

5. Top | #35
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      البته من خودم ی دفه میبینی ی درس رو تا 5بارم میخونم
      شاید ماله سن زیادمون باشه که خرف شدیم
      خخخخخخ

Galexy Note 10.1

6. Top | #36
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      سلام دوستااااای گلمممممممی سوااااا فننننننننننننننننی من فیزیک و ریاضیم از وقتی یادم میاد ضعیف بود تو رو خدا ی کمکی کنین بگین چ کتاب کاری برای فیزک خوبه؟؟؟؟؟؟؟
      سلام آجی
      اول منابع رو خدمتون میگم آجی ؛

ـ ریاضیات تجربی : کتاب ریاضیات تجربی جامع کنکور خیلی سبز یا ریاضیات جامع مهروماه پیشنهاد خودم خیلی سبز هست
      ـ فیزیک : فیزیک پایه و پیش نقره ای گاج

برای درس
      ریاضیات : شما باید اول درسنامه کتاب رو با دقت مطالعه کنی و مثال های آموزشی رو حل کنی بعد یه تعدادی تست آموزشی (تالیفی) بزنی و تست هایی رو که نتونستی بزنی رو از روی پاسخنامه ببینی مشکل شما دقیقاً کجا بوده که نتونستی تست رو حل کنی به هر حال باید ببینید که مبحث مربوطه رو یاد گرفتین یا نه و مشکل شما دقیقاً کجاست و برطرفش کنی بعد از برطرف کردن مشکلتون تو اون مبحث و یادگرفتن اون مبحث بری سمت تست های سراسری و سنجش
      و امثالش و ...

برای درس
      فیزیک : خب تو این درس شما باید ابتدا درسنامه های کتاب گاج میکرو رو دقیق و مفهومی مطالعه کنید طوری که موضوع مورد بحث رو درک کنید و بفهمین ، بعدش میرین سمت تست زدن ، اول هم با تست های تالیفی ساده و متوسط شروع کنید تا با مبحث آشنایی پیدا کنید ، منظورم اینکه یه دفعه نیای تست کنکور سراسری رو بخوای حل کنی ، بعدشم که تست هایی که در بعضی از مراحل حلش مشکل داشتین رو از روی پاسخنامه نگاه میکنید و مشکلتون رو برطرف میکنید یا دوباره به درسنامه کتاب مراجعه میکنید و دوباره مبحث مربوطه رو میخونید بعدشم میرین سمت تست های سراسری و سنجش و ...

موفق باشی آجی

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      سلام آجی

ـ ریاضیات تجربی : کتاب ریاضیات تجربی جامع کنکور خیلی سبز یا ریاضیات جامع مهروماه پیشنهاد خودم خیلی سبز هست

برای درس
      ریاضیات : شما باید اول درسنامه کتاب رو با دقت مطالعه کنی و مثال های آموزشی رو حل کنی بعد یه تعدادی تست آموزشی (تالیفی) بزنی و تست هایی رو که نتونستی بزنی رو از روی پاسخنامه ببینی مشکل شما دقیقاً کجا بوده که نتونستی تست رو حل کنی به هر حال باید ببینید که مبحث مربوطه رو یاد گرفتین یا نه و مشکل شما دقیقاً کجاست و برطرفش کنی بعد از برطرف کردن مشکلتون تو اون مبحث و یادگرفتن اون مبحث بری سمت تست های سراسری و سنجش
      و امثالش و ...

برای درس
      فیزیک : خب تو این درس شما باید ابتدا درسنامه های کتاب گاج میکرو رو دقیق و مفهومی مطالعه کنید طوری که موضوع مورد بحث رو درک کنید و بفهمین ، بعدش میرین سمت تست زدن ، اول هم با تست های تالیفی ساده و متوسط شروع کنید تا با مبحث آشنایی پیدا کنید ، منظورم اینکه یه دفعه نیای تست کنکور سراسری رو بخوای حل کنی ، بعدشم که تست هایی که در بعضی از مراحل حلش مشکل داشتین رو از روی پاسخنامه نگاه میکنید و مشکلتون رو برطرف میکنید یا دوباره به درسنامه کتاب مراجعه میکنید و دوباره مبحث مربوطه رو میخونید بعدشم میرین سمت تست های سراسری و سنجش و ...

موفق باشی آجی
      خیلی خیلی خیلی ممنونم داداشی ............برام دعا کن

8. Top | #38
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      خیلی خیلی خیلی ممنونم داداشی ............برام دعا کن
      قابلتون رو نداشت خواهری ... همچنین آجی محتاجیم به دعا

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      قابلتون رو نداشت خواهری ... همچنین آجی محتاجیم به دعا

10. Top | #40
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام آجی

برای درس
      و امثالش و ...

برای درس

موفق باشی آجی
      ی کوچولو روشت کلیشه ای کلی نیست داداش؟

Galexy Note 10.1

11. Top | #41
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8521633 نمایش پست ها
      ی کوچولو روشت کلیشه ای کلی نیست داداش؟

Galexy Note 10.1
      نمیدونم داداشی ، من روش درس خوندنم اینطوریه ، اگر شما میگی یه کوچولو کلیشه ای کلی هست لابد هست

12. Top | #42
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوست عزیز فهمیدنت از فیزیک ضعیفه یا تست زدنت؟اگه میفهمی ولی تستات خوب نمیشن میکرو گاج بگیر ولی اگه خوب فیزیک و نمیفهمی بحثش جداست
      کتاب مناسب اونو نمیدونم
      خوشا دیدار ما در خواب ...

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      بچه ها منم فیزیکم ضعیفه بین کتابای مبتکران و گاج و الگو موندم
      کسی هست کمکم کنه؟

14. Top | #44
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mpaarshin نمایش پست ها
      بچه ها منم فیزیکم ضعیفه بین کتابای مبتکران و گاج و الگو موندم
      کسی هست کمکم کنه؟
      جانم داداشی
      بین
      مبتکران و گاج میکرو یکی رو باید انتخاب کنی شما ، پیشنهاد خودم گاج میکرو هستش

15. Top | #45
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      جانم داداشی
      بین
      مبتکران و گاج میکرو یکی رو باید انتخاب کنی شما ، پیشنهاد خودم گاج میکرو هستش

امشب مامانم رفت گاج پایه رو برام گرفت.......پیش هم گاج بگیرم دیگه؟

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)