نوشته اصلی توسط
masood2013
میدونید چیه، شما نگران اینین که شاید روش مطالعتون اشتباهه که با اینکه تلاش میکنین نتیجه نمی گیرین، ولی باید بگم که من خودم هم این عقیده رو داشتم قبلا، ولی بعدا فهمیدم که اصلا چیزی به نام روش مطالعه وجود نداره، فقط باید تست بزنید، هرچی تست و تمرین بیشتر، درصد بیشتر، شما هم برا فیزیک و ریاضی، یه منبع رو کامل بزنید، اگه دیدین که باز به حد دلخواهتون نرسیدین، بازم منبع دیگه ای بگیرین و اونو هم کار کنین، خلاصه از هرجا که تستی به دستتون رسید حل کنین، مطمئن باشین خود به خود درصدتون میره بالا، اینم بگم که با یه بار زیاد خوندن مثلا فیزیک، نمیشه درصد رو از 20 به 90 رسوند، شما شاید یه بار زیاد تلاش میکنین و وقتی میبینین که نتیجه نداد، دیگه دفعه بعد ناامید میشین و اون تلاش قبلیتون رو میذارین کنار، ولی این اشتباهه، چون یه بار زحمت زیاد نمی تونه تاثیر زیادی داشته باشه، شما باید اون زحمت زیاد رو ادامه بدین تا بلکه به اون حد دلخواهتون برسین، بعد از اینکه به اون درصد دلخواه رسیدین، ساعت مطالعتون رو برگردونین به حالت الانتون، یعنی به حالت تلاش معمولی که الان میکنین، مثلا خودمو مثال میزنم، من قبلا عربیم همیشه خیلی پایین میشد، مثلا حدود 30، ساعت مطالعم هم اون زمان هفته ای مثلا 0.5 ساعت عربی میخوندم، بعد، یه تصمیم قطعی گرفتم که من هر هفته باید 2 ساعت عربی بخونم، آزمون بعدش باز همون 30 درصد زدم، ولی باز 2 ساعت خوندن رو ترک نکردم که دوباره به 0.5 ساعت برگردم، بلکه ادامش دادم، آزمون بعدی یکم بهتر شدم، آزمون های بعدی بهتر و بهتر و بعد که درصدم رسید به حدود 70، چون دیگه درصد 70 تو عربی ایده آل منه، دیگه به این راضی شدم، الان، با اینکه باز به هفته ای 0.5 ساعت برگشتم، ولی بازم همون 70 درصد رو همیشه میزنم و دیگه نیازی نیست که 2 ساعت بخونم، نمی دونم تونستم منظورمو خوب برسونم یا نه، و در آخر هم اینکه اصلا نگران نباشین و استرس نداشته باشین، آدم از هر درسی بترسه، اونو همیشه پایین میزنه، مطمئن باشین.