سلام بچه ها توروخدا کمکم کنید
من الان نشرالگو دارم ولی به نظرم درسنامه قوی نداره
صفرکلوین هم هرچی گشتم گیر نیوردم...
یه منبع اموزشی اول همه میخاستم
ممنون میشم :yahoo (2)::yahoo (2)::yahoo (2):
سلام بچه ها توروخدا کمکم کنید
من الان نشرالگو دارم ولی به نظرم درسنامه قوی نداره
صفرکلوین هم هرچی گشتم گیر نیوردم...
یه منبع اموزشی اول همه میخاستم
ممنون میشم :yahoo (2)::yahoo (2)::yahoo (2):
گسسته فار و خیلی سبز که فار در بحث آموزش به نظرم بهتر عمل کرده!
تو زندگیم هیچ چیز برام ترسناک تر از صدای بالا اومدن ویندوز XP با ولوم اسپیکر تا آخر نبود ...
الگو بدک نیست ولی از الگو بهتر خیلی هست....بین خوشخوان و گاج طوسی نه خوشخوان بدرد میخوره نه گاج طوسی البته گاج طوسی جدید برای تست زنی مناسبه نه برای یاد گیری مفهومی...برای جبر و احتمال صبرکن تا مهر خیلی سبز جبر و احتمال جدید داره میزنه...برای گسسته اگر قوی هستی و پایت قویه آموزش ریاضیات گسسته مهر وماه تالیف خسرو کاک سوندی مناسبه...درسش محشره و تستاش عالین ولی قویه..اگر یه کتاب متعادل میخوای گسسته فار هم درس داره هم تست فراوان هم درسنامه جمع و جور و روان جبر و احتمال هم داره....در هر صورت یا مهروماه رو بگیر یا فار ...مهر وماه قویتره و سنگینتر ولی فار متعادلتر و تست فراوانتر....گاج طوسی و خوشخوان مخصوصا گاج طوسی رو برای آموزش و یادگیری درس اصلا و ابدا نرو سراغش----صفر کلوین تسته و درسنامه مناسبی نداره و حجمش خیلی کمه....متعادلتر از همه فاره ولی اگر قوی هستی مهر و ماه رو پیشنهاد میکنم البته تالیف خسرو کاک سوندی...
من هم فار دارم هم مهروماه.آموزش مهرو ماه خيلي بهتر از فار هست ولي فقط تستاش كمه درعوض فار كلي تست داره.
به نظر من کتاب آبی کانون خوب بود..
البته فار هم دوستام اسفاده میکردن راضی بودن..
10 استاد هم از سال 90 چاپ نشده ولی من ازش راضی بودم..به خصوص برای بخش ترکیبیات...
نشرالگو فقططط گرافش خیلی خوبه..بقیش به نظر من خوب نبوووووود!
فردی از خدا پرسید اگر سرنوشت مرا تو نوشته ای پس چرا آرزو کنم؟؟؟
خدا پاسخ داد:
شاید نوشته باشم..
هرچه آرزو کند.....
من که خوشخوان داشتم.خوب هم بود.قلمچی هم بعضی سوال هاش افتضاح سخت بود ! واقعا بعضی سوال های آبی قلمچی عالی بود ( فقط توی گسسته)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)