سلام...راستش قضیه از این قراره که دوشنبه ی همین هفته پنجم مهر صبح بلند شدم داشتم زیست میخوندم بعد از یه دو ساعتی که زیست خوندم رگ گردنم گرفت و کاملا قفل شد!!در واقع گردنمو اصلا نمیتونستم تکون بدم کج شده بود!!!رفتم دکتر و برام 4 تا سوزن رلکسی مول نوشت البته اسم سوزنه رو درست نمیدونم...خلاصه زدم تا رگ گردنم باز شه و در واقع بتونم لااقل گردنمو تکون بدم چون خیلی درد میکرد....خلاصه ما این سوزنا رو زدیم ولی اثر نداشت...رفتیم یه دکتر دیگه فوق تخصص گوش و حلق و بینی دیروز گفت باید اورژانسی روز شنبه 11 مهر عمل کنی!!!اون هم عمل بینی!!!در واقع اورژانسی نوشت باید عمل کنم یعنی اینقدر وضع وخیم بود....گفت نفست بعضی مواقع میگیره و یهو میزنه به پشت شونت و اگه سریع عمل نکنی ممکنه به قلب هم صدمه بزنه!!!!کلا هنگ بودم اون لحظه...یه جورایی تمام ارزوهام پرپر شد....خیلی ناراحت شدم..هر چی به دکتر گفتم که من کنکور دارم و نمیتونم عمل کنم و باید درس بخونم و اگه عمل کنم دو ماه میفتم توی خونه بازم اثر نداشت و گفت باید عمل کنی....خلاصه شنبه باید برم زیر تیغ جراحی...علاوه بر 2 میلیونی که ریختیم حساب برای عمل تازه با دفترچه!!!!کلی شوک بهم وارد شده...خیلی ناراحتم...چرا این بلا باید سر من بیاد....اونم توی این وضعیت!!!کلا گیجم..چرا من این قدر بدبختم!!![]()