از چند تا دکتر دیگه مشورت بگیر بعد برو برای عمل..... دکتر ستون فقرات مگه نباید رفت؟؟؟؟
در هر حال نا امید نباش. در راه موفقیت همه جور مانع هست مهم اینه ما از پسش بربیاییم.
از چند تا دکتر دیگه مشورت بگیر بعد برو برای عمل..... دکتر ستون فقرات مگه نباید رفت؟؟؟؟
در هر حال نا امید نباش. در راه موفقیت همه جور مانع هست مهم اینه ما از پسش بربیاییم.
خیلی ناراحت شدم داداش امیدوارم سریع خوب شی....
در مسیر دستیابی به اهدافتان زندگی شما را حتما می ازماید
یکی از اولین ازمون ها این است که شما را با درد و رنج مواجه می کند .
به قدری سخت خواهد بود که گریه خواهید کرد این بخشی از مسیر موفقیت است
اگر نمی توانید درد و رنج را تحمل کنتید همین الان کنار بکشید .....
با دلام*_*
الان استارتر از زدن این تایپیک چه سودی میخاسته حاصلش بشه ؛ که اصلا بر فرض بیاد به دروغ بگه این مطالبُ ؟
خیلی تاثیر بخواد داشته باشه ، حس ترحم بقیه برانگیخته ! آخرش ؟
ملت ب در و دیوار بد بینن
lol
---------------------------------
پ.ن : چطوری بدبخت بد شانس @Dj.ALI
...
..
..
..
..
شوخی کردما ناراحت نشی
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
ایشالا زود خوب میشی
=-=-=-=
ولی این گرفتگیا واسه من عادیه
یهوو کلا قفل میشم و بعد از چند دقیقه بدون کلید باز میشم !
فکر کنم قفل تو رمزی بوده و رمزشو فقط دکتره بلد بوده
خاسته خداس ک تو تو این شرایط سخت
ب هدفت برسی وگرنه تو ارامش و رفاه ب جایی رسیدن هنر نیس!
Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk
Dj.ALI عزیز
دروووود!
شاید یکم از نظر شانس کم اورده باشی ولی دیگه در اون حد هم نیست که بگی چرا من اینقدر بدبختم!!
بابا دیگه تو از استیون هاوکینگ گه دیگه بدتر نیووردی!! فیلم theory of every thing رو اگه ندیدی ببین!.....
توصیه ای که میکنم اینه که پیش 2تا دکتر متخصص بری و... و درنهایت مراحل درمان رو طی کنی!
توی اون مدتی هم که نمیتونی فعالیت فیزیکی زیادی بکنی،میتونی فیلم ببینی!(سریال هم میتونی بینی)!((درسی منظورمه ها! یه وقت سوء تراکم نشه!)
زندگی دیگه....یه وقت تورو میزنه زمین یه وقت منو و....
خلاصه همش 1.5 ماه میشه دیگه!
نترس این مدت بجایی بر نمیخوره! فقط همه ی انرژی رو بذار برای بعد این جریان....
سلام خدمت همه و تشکر از همه ی دوستانی که دلداری دادن....راستش شنبه ی هفته ی قبل مجبور شدم برم زیر تیغ!!و بینیمو عمل کردم....و الان یک هفته هست دقیقا که بینیمو عمل کردم...در واقع توی اتاق عمل مردم و زنده شدم ...خیلی بینیم درد میکرد...الان یکم وضعیتم بهتر شده ولی بینیم کاملا گرفته و نفس کشیدن یکم سخته!!!28 مهر دکتر نوبت زده که برم باند بینیمو باز کنم...اون دوستی که گفت میرفتی پیش دکتر ستون فقرات اتفاقا اول رفتم اونجا که ارجاعم داد به دکتر گوش و حلق و بینی...در کل عمل وحشتناکی بود....الان هم تو خونه پوسیدم از بس نتونستم یه هفته هیچ کاری انجام بدم گفتم بیام اینجا یه سری بزنم.برام دعا کنید زودتر خوب بشم..بازم ممنون از همگی....
ویرایش توسط Dj.ALI : 18 مهر 1394 در ساعت 19:58
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)