خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 28
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات

» اینجا ایران است! جایی که قهرمان جهان فلافل می فروشد!

ورزشکار جوان برازجانی با چندین مقام قهرمانی کشور و مدال طلای جهانی در رشته نجات غریق این روزها به دلیل مصدومیت و مشکلات مالی فلافل فروشی می‌کند.

صادق پاکدامن ورزشکار برازجانی که در سن ۲۵ سالگی به عضویت تیم ملی نجات غریق درآمد و در مسابقات جهانی “ادلاید” مدال طلای این رشته را بر گردن آویخت پس از مصدومیت مورد حمایت قرار نگرفت و اکنون برای گذران زندگی فلافل فروشی می کند.

پاکدامن که در زمان تمرینات تیم ملی نیز در مغازه خود فلافل فروشی می‌کرد از سال گذشته و پس از مصدومیت و مشکلات مالی مغازه خود را از دست داده و اکنون در خیابان فلافل می فروشد.

این ملی پوش سابق سال گذشته و پیش از مصدومیت در گفتگو با یک رسانه محلی گفته بود، برای تامین هزینه های زندگی و نیز اردوهای اعزامی ناگزیر است که کار کند و بدلیل عدم وجود شغل مناسب مجبور شده تا شغل خود که فلافل فروشی است ادامه داده و مخارج زندگی خود را از این طریق تامین کند.

او در تشریح شرایطش گفته بود: برای اعزام در هر یک از اردوهای تیم ملی حداقل باید مبلغی در حدود پنج میلیون ریال هزینه کنم که این مبلغ را از همین شغل به دست آورده و در اردوها هزینه می کنم. پدر پیری دارم که چند سال است به دلیل درد شدید کمر و زانو خانه نشین شده و من و برادر محصلم برای تامین مخارج زندگی در پارک شهید کشتکار برازجان فلافل فروشی می کنیم.

او که از سال گذشته و پس از مصدومیت از ناحیه کمر از تمرینات بازمانده است اکنون به همراه برادرش در خیابان های شهر فلافل می فروشد.

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      » دست فروشی و کارتن خوابی قهرمانان ورزش ایران

قهرمان رشته پاور لیفتینگ آسیا دستفروشی می‌کند. دارنده مدال برنز کشتی آزاد جهان، در خیابان سمبوسه می‌‌فروشد. مربی تیم ملی کریکت ایران کنار خیابان بنزین می‌فروشد. قهرمان پاراالمپیک سال ۲۰۱۳ کنار خیابان سیگار می‌فروشد.

مجله مراحم: خبرگزاری “مهر” در گزارشی نوشت امید ستایش‌ پور متولد ۱۳۶۶ از قهرمانان رشته پاور لیفتینگ است که مدال‌های زیادی از بازی‌های کشوری و آسیایی در کارنامه خود دارد، اما به دلیل بی مهری مسئولان، برای گذاران زندگی مجبور به دستفروشی در کنار خیابان شده است.
      امید ستایش‌پور در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر درباره روزی گفته که ماموران در خیابان خیام قزوین ضمن توهین به وی بساطش را جمع کرده و با خود برده بودند، و در مقابل ادعایش که از قهرمانان کشور است، ماموران با تمسخر گفته‌اند مدال که برایت نان و آب نمی‌شود.

این فرد که در دزفول کنار خیابان سمبوسه می‌فروشد، مجتبی مرادی است که در سال ۱۳۹۰ در مسابقات کشتی آزاد جهان موفق شد مدال برنز را به دست بیاورد.
      مجتبی مرادی درباره اردوهای تیم ملی کشتی گفته «برای اعزام در هر یک از اردوهای تیم ملی به تهران حداقل دو میلیون ریال باید هزینه کنم.» مجتبی مرادی گفته: «من و برادر دانشجویم برای تامین مخارج زندگی در میدان بار فروشان دزفول سمبوسه فروشی می‌کنیم».

به گزارش خبرگزاری مهر، این فرد که در نیک‌شهر سیستان و بلوچستان کنار خیابان در بطری بنزین می‌فروشد، محمد یوسف رئیسی، کاپیتان سابق تیم ملی کریکت بزرگسالان ایران و سرمربی تیم ملی کریکت ایران است.
      محمد یوسف رئیسی به خبرگزاری مهر گفته: «ﺳﺮﻣﺮﺑﯽ ﺗﯿﻢ‌ﻫﺎﯼ ﻣﻨﺘﺨﺐ ﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﻭ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ ۸۶، ﺳﺮﻣﺮﺑﯽ ﺗﯿﻢ ﻣﻠﯽ کریکت ﺯﯾﺮ ۱۷ ﺳﺎﻝ ﻭ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺗﯿﻢ ﻣﻠﯽ ﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﺳﺎل‌های ۲۰۰۸ ﻭ ۲۰۰۹ ، ﺍﺧﺬ ﻣﺪﺭﮎ ﺩﺍﻭﺭﯼ ﮐﺮﯾﮑﺖ ﺩﺭﺟﻪ یک ﺩﺭ ﺳﺎﻝ ۲۰۱۱ از ﮐﺸﻮﺭ ﺳریلانکا و کاپیتانی تیم ملی بزرگسالان کشور از جمله افتخاراتی است که برای من باعث عزت شد، اما آب و نان نداشت.»

این فرد که در خیابان‌های برازجان کنار خیابان فلافل می‌فروشد، صادق پاکدامن، عضو تیم ملی نجات غریق ایران است که در مسابقات جهانی “ادلاید” مدال طلای این رشته را بر گردن آویخت.
      صادق پاکدامن پس از مصدومیت مورد حمایت قرار نگرفت و اکنون برای گذران زندگی فلافل فروشی می‌کند.
      صادق پاکدامن درباره اردوهای تیم ملی گفته: «برای اعزام در هر یک از اردوهای تیم ملی حداقل باید مبلغی در حدود پنج میلیون ریال هزینه کنم که این مبلغ را از همین شغل به دست آورده و در اردوها هزینه می‌کنم.»
      صادق پاکدامن چندین مقام قهرمانی کشور و مدال طلای جهانی در رشته نجات غریق را دارد.

این فرد که در تبریز کنار خیابان سیگار می‌فروشد، سجاد پیرآقا یارچمن، قهرمان پاراالمپیک سال ۲۰۱۳ است.
      سجاد پیرآقا یارچمن در المپیک ناشنوایان ۲۰۱۳ توانست مدال نقره پرتاب دیسک رشته‌ی دو میدانی را برای تیم ملی ایران کسب کند.
      سجاد پیرآقا یارچمن به رسانه‌های ایران گفته: «من پرچم ایران را در المپیک به اهتراز در آوردم و برای این مملکت افتخارآفرینی کردم اما کسی از من تقدیر نکرد.»

این فرد فرشاد درکه، قهرمان ﮐﯿﮏ ﺑﻮﮐﺲ ایران است که حالا “ﺟﺎﯼ ﺧﻮﺍﺑﺶ ﺯﯾﺮ ﺳﯿﻨﮏ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ﯾﮏ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﻓﺴﺖ ﻓﻮﺩ ﻓﺮﻭﺷﯽ” است.
      به گزارش خبرگزاری ایسنا، حکم قهرمانی جهان فرشاد درکه در سومین دوره فستیوال هنرهای رزمی در سال ۲۰۱۲ صادر شده است. بنا بر این گزارش، پس از قهرمانی، او مدت‌ها کارتن‌خواب بوده است.

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات

دست فروشی قهرمان پرتاب وزنه آسیا در کنار خیابان +تصاویر

قهرمان مسابقات پرتاب وزنه جوانان آسیا در سال ۲۰۱۴ در بازار تهران دستفروشی می‌کند.

مجله مراحم: شاهین جعفری ۱۹ ساله‌ گفته که مجبور است برای تامین هزینه‌های خود دستفروشی کند و هرچند از این موضوع خجالت نمی‌کشد، اما این شرایط باعث شده که وقتش را به بطالت بگذراند و از تمریناتش عقب بماند.

وی سال گذشته در مسابقات چین‌تایپه بعد از شاهین مهردلان دیگر عضو تیم ایران، به مقام نایب‌قهرمانی آسیا دست یافت اما با مثبت اعلام‌ شدن نتیجه‌ی آزمایش دوپینگ مهردلان و پس گرفته شدن مدال طلای او، این عنوان به جعفری رسید.

با این وجود، شاهین جعفری تصریح کرده که پیگیری‌هایش برای دریافت مدال طلا و یا حتی حکم قهرمانی آسیا تا کنون بی‌نتیجه بوده است و هیچ‌کس در فدراسیون دوومیدانی ایران به این مساله اهمیت نمی‌دهد.

او در این ارتباط می‌گوید: «من این حق را برای خودم قائل هستم که حکم قهرمانی‌ام را به دیوار خانه‌ام آویزان و پدر و مادرم را خوشحال کنم. از پاداش که بگذریم و از برگرداندن مدال طلا هم چشم‌پوشی کنم، به چه امیدی می‌خواهم زنده باشم؟ من از گرفتن این مدال به دنبال خوشحال کردن پدر و مادرم هستم.»

جعفری با بیان این‌که از «طبقه‌ی ضعیف جامعه» است و هیچ پشتوانه‌ای ندارد، افزوده: «تا الان هر کاری که توانسته‌ام انجام دهم و هر هزینه‌ای که کرده‌ام با دستفروشی بوده و هیچ کس کمک نکرده است. یک سالی است که این شرایط حکم‌فرماست و به نظرم نمی‌توان این‌گونه کار کرد. این هم زندگی من است که باید در بازار تهران دستفروشی کنم.»
      k8

این قهرمان جوان اضافه می‌کند: «عده‌ای گفته‌اند که مهم نیست شاهین جعفری باشد یا نه. مهم نیست که او دستفروشی می‌کند یا نه. من در حال‌ حاضر کار می‌کنم و از کار کردن‌ هم خجالت نمی‌کشم. اما عملا وقتم را به بطالت می‌گذرانم. به دلیل تمرینات نامنظمی که داشتم امسال رکورد خوبی نزدم. من در حال‌ حاضر ۱۹ ساله هستم و فکر می‌کنم خیلی دیر نیست. امیدوارم که مسوولان به من توجه کنند.»

وی در پایان با تاکید بر این‌که «دست از تلاش بر نمی‌دارد و همه کار می‌کند تا به هدفش برسد»، می‌گوید: «امسال با تیم نیروی هوایی در لیگ شرکت کردم که این تیم هم به دلیل اینکه سرباز می‌گیرد هیچ پولی به من نداد.»

این برای چندمین بار است که گزارش‌هایی درباره‌ی وضعیت نامناسب شغلی قهرمانان ورزش ایران در رسانه‌ها منتشر می‌شود که از جمله‌ی این گزارش‌ها می‌توان به اخبار مربوط به انجیرفروشی محمدرضا تخشا، کاپیتان تیم فوتسال معلولان ایران در کنار جاده، ظرف‌شویی رامین صفویه دارنده‌ی مدال طلای المپیک نوجوانان در رشته جودو، دستفروشی امید ستایش‌پور، قهرمان ایران و آسیا در رشته پاورلیفتینگ در قزوین، و باربری مهدی صادق‌پور، قهرمان گناوه‌ای همین رشته در شارجه امارات، اشاره کرد.

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      بسی جای تاسف ، همین ...

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      گفتی اینجا ایران است...پس تعجبی نداره....عادیه این چیزا
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      گاهی سکوت میتونه , پر از حرفای ناگفته باشه ...
      همین سکوت کنم و چیزی نگم بهتره.

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      هــوفــــــــــــــــــــ ــــــــــ
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نتیجه اخلاقی اینکه ورزش حرفه ای تو ایران نون و آب نمیشه...
      همین بچسبیم به درسامون تا ببینیم چی پیش میاد

9. Top | #9
      srh
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      لعنت بر ما ( !!)
      دليلشم بعدا ميگم
      در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
      خطی نوشته بود:
      "من گشته ام نبود !
      تو دیگر نگرد
      نیست!"...
      گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
      ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
      پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
      هرگز
      "نگرد! نیست"
      سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      آیا نمیدانی؟؟؟؟؟؟
      اینجا ایران است!!!!!
      فقط همین...
      جای تاسف داره واقعا....
      اخه به کجا میخوایم برسیم ما؟؟!!!

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      كار كه عار نيست حالا اگه به همين ادم ماهانه پول ميدادن همه اعتراض ميكردن! كه حق مارو ميخورين و...

Sent from my apple iphone using tapatalk2

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      كار كه عار نيست حالا اگه به همين ادم ماهانه پول ميدادن همه اعتراض ميكردن! كه حق مارو ميخورين و...

کسی اعتراضی نخواهد داشت که چرا به یه قهرمان ملی و مدال آور جهانی ماهیانه حقوق میدن...
      یه نظر سنجی بذار ببین چند نفر با من موافقن چند نفر با تو...
      رفع اسپم:
      ایرانه دیگه یکی میشه بابک زنجانی یکیم میشه این...

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      کسی اعتراضی نخواهد داشت که چرا به یه قهرمان ملی و مدال آور جهانی ماهیانه حقوق میدن...
      یه نظر سنجی بذار ببین چند نفر با من موافقن چند نفر با تو...
      رفع اسپم:
      ایرانه دیگه یکی میشه بابک زنجانی یکیم میشه این...
      ١-براي من اصلا مهم نيست كي با من موافقه كي نيست
      ٢-من براي كل انداختن اينجا نيستم
      ٣- دوستان لطف كنيد منو نقل نكنيد بعلت فوت يكي از عزيزام اصلا حوصله بحث ندارم

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خوب الان شما پزشک شدی به سلامتی قراره 6 سال دیگه خانوم دکتر شی

ولی کار برات پیدا نمیشه و مجبور میشی فلافل فروش شی و بعد یکی میاد بهت میگه کار که عار نیست . چه حسی بهت دست میده ؟

حالا باز این بنده خدا واسه کشورش و میهنش تو دنیا جنگیده نه واسه دل خودش و پول
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند
      ویرایش توسط Ahmad-Rp : 09 مهر 1394 در ساعت 10:18

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نمیدونم واقعا چرا بعضی ها اینجوری حرف میزنند از رو چه حساب

مومن طرف رفته المپیک مدال گرفته پرچم کشورت که مثل ناموس ادم میمونه کوبونده تو سرشون ایران سر افراز کرده

اسمشو بالا برده اون وقت بخاطر بی کفایتی دولت و .... حالا باید بیاد فلافل بفروشه بعد شما بگی کار عار نیست

هیچکی ناراضی نیست از دادن حقوق ماهیانه به این اشخاص والا اینا حقوق نگیرن کی پس باید بیاد حقوق بگیره
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند
      ویرایش توسط Ahmad-Rp : 09 مهر 1394 در ساعت 10:14

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)