خوب متاسفانه هنوز هیچی معلوم نیست و خود سنجش هم هنوز پاسخگو نیست باید صبر کنیم ببینیم چی میشه این قضیه پیش
ممکنه نیاز به پیش مجدد نباشه
اگه ام باشه و بشه امتحاناش خرداد ماهه که اگه مثل دیپلم مجدد امکان تطبیق داشته باشه مثلا من که ریاضیم و میخوام تجربی بگیرم فقط 1 ریستو برا نمره 10 امتحان میدم
ولی خوب هنوز چیزی مشخص نیست اما این دیپلم مجدد فعلا تنها شانسه و من به شخصه حاضر نیستم از دستش بدم
خوب یه سوال پیش میاد اینجا
شما با خودت چن چندی ؟
هدفت از درس خوندن چیه ؟
اگه درس نخونی مامانت با دمپایی میزنتت ؟

حقیقت اینه که اگه شما خودتون این راهو انتخاب کرده باشید و هدف داشته باشید دیگه دنبال بهونه نیستید که نخونین و اتفاقا دنبال بهونه میگردین که عوامل مزاحم رو رفع کنید
اون 25% ای که میگین همونطور که میدونید وقتی تراز میاد وسط کل مبنا ها فرق میکنه
ایشون با این معدل اگه تراز 10000 بگیره که فک میکنم مال حدود رتبه 1000 کشور باشه معدل ترازشو میکنه حدود 8000 که مال رتبه ی نزدیک 10000 کشوره
یکی دو ماه 3 ساعت وقت گذاشتن با نهایی ارزششو نداره واقعا ؟
من نمیدونم چرا یه نفر باید جهت تضعیف روحیه بیاد این حرفا رو بزنه
تو شهر ما کسی اینکار رو نمیکنه یا حد اقل انگشت شمار اند
چون نه کسی اونقدر احمقه که با تخریب روحیه یه نفر بخواد خودشو از یه جمع چند صد هزار نفره بکشه جلو نه کسی سادیسم داره و با بدبخت شدن مردم حال کنه
خود من به شخصه اگر میبینین اینقدر اصرار میکنم که دیپ مجدد بگیری چون یه شکستیه که خودم خوردم و بخاطرش کلی بدبختی و جنگ اعصاب کشیدم . شکست رو تو عمق وجودم حس کردم و در نهایت یه سال عقب افتادم
یه چیزی که تو سال اخیر یاد گرفتم اینه که اگه میخوای کاریو درست انجام بدی اصولی انجامش بده و چیزی رو از قلم ننداز
برای تقویت روحیت راه های بهتری از فکر نکردن به دیپلم هست