خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 29 از 29
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط h@m!d reza نمایش پست ها
      انقد مي گن سهميه ايثارگران كه كلا آدم فك ميكنه ديگه اينا فقط حق همه رو مي خورن ووو بدترين آدما هستن....

همين امسال دوست من با رتبه 13000 منطقه يك ، ديروز رفت ثبت نام دانشگاه علم و صنعت رشته مكانيك ... چرا؟؟؟؟ چون باباش عضو هيئت علميه دانشگاه آزاده !!!!! ، بدبختي اينجا تموم نمي شه، بدبختي اونجاييه كه اين قانونو بر داشتن و لغو شده ولي هنوز دارن ازش استفاده مي كنن..

چقدر خوبه قبل از اینکه بخوایم چیزی رو بگیم در موردش اطلاعات داشته باشیم بعدا پا به عرصه بحث بگذاریم و اظهار نظر انجام بدیم.
      دوست محترم
      اسم این موضوع سهمیه هیئت علمی نیست اسمش تسهیلات انتقال فرزندان هیات علمیه
      دوما: با این تسهیلات کسی نمیتونه دانشگاه دل بخواه انتخاب کنه و بره
      سوما این تسهیلات به هیچ وجه در رتبه موثر نیست و اصلا سهمیه ای نداره حتی یک هزارم درصد
      چهارما : تسهیلات فرزندان هیات علمی فقط میتونه شما رو در رشته ای که قبول شدید انتقالتون کنه به نزدیک ترین شهر دارای رشته شما.
      پنجما: اگر فرد مورد نظر حد نصاب نمره اخرین فرد قبولی رو نداشته باشه انتقال صورت نمیگیره و فقط میتونه مهمان بشه.
      ضمنا اگر هم مهمان بشه باز هم باید معدل عالی بیاره تا بمونه.
      ششما: به شهر های بزرگ اصلا و ابدا انتقالی نمیدن مگر اینکه نمرشو اورده باشه.
      ضمنا هیچ جایی ننوشته هیات علمی دانشگاه ازاد بودن ننگ باشه که شما اونطور نوشتی دانشگاه ازاد...
      اگر خواستین بخشنامه هفت خوان رستمش رو هم میذارم

+++++در اخر هم اضافه میکنم شما هر جایی قبول بشید میتونید به دانشگاه شهرتون میهمان یا انتقال بگیرین و این تسهیلات یه چیز فرمالیتس

پس اول اطلاعات داشتن بعد اظهار نظر
      ویرایش توسط nima7 : 01 مهر 1394 در ساعت 21:57

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      راست میگن . این قدر درگیر ایثارگران نباشین . افراد ضعیف و سست اراده همش دنبال بهانه ان نه شما . مطمئن باش هیچ کدوم از این ایثارگراها مانعی برای من و تو برای قبول شدن در پزشکی نیست

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ول کنبن دیگه.تا کی میخوایم راجع به هر موضوعی بحث کنیم؟ مهر هم اومد ،چشم رو هم بذاریم کنکور اومده و ما هنوز داریم راجع به حق یا نا حق بودن حاشیه های کنکور حرف میزنیم...

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa7 نمایش پست ها
      جو نده دوست گرامی .
      یک چشم و یک دست ؟!
      در ضمن ، حتی یک چشم و یک دست نداشتن هم دلیل بر تأثیر در تحصیل فرزندان اونها نمیشه .
      همیشه مردم ایران احساسی برخورد کردن با مسائل ، به خاطر همینم هست که هیچ پیشرفتی نمیکنیم.
      حتما شما دارید در راستای پیشرفت کشور تلاش میکنی.
      پس با این پست هایی که جنابعالی میزاری و با برداشتن سهمیه ما کشورمون پیشرفت میکنه.
      پیشرفت نمیکنیم چون همش سرمون تو کار بقیس.
      دنبال دلیلیم که تلاش نکنیم و تنبلی خودمون و وضعیت تلخی که در آینده قراره حاصل بشه رو توجیح کنیم.
      موندیم سر جامون همش ناله میکنیم.
      این حقمون رو خورد، اون پارتی داره ،اون فلانه و...
      داداش من، تو مشکلت با این نیست که این سهمیه ها دارن حقتو میخورن وگرنه این همه حق خوری . مشکلت جای دیگس.سعی کن اون مشکلو حل کنی
      (یه سری ها رفتن جنگ برای این نظام،نظام هم به اینها یه سری امکانات میده. چه سهمیه می بود چه نه ظرفیت دانشگاه از مثلا 100 تا تغییری نمیکرد.)
      در کل نمیخوام بحث مون به دعوا بکشه تا حدودی هم حق با توعه ولی این کارت جالب نیست.
      ایشالله دانشگاه خوبی در بیای و پزشک آینده باشی

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nima7 نمایش پست ها
      چقدر خوبه قبل از اینکه بخوایم چیزی رو بگیم در موردش اطلاعات داشته باشیم بعدا پا به عرصه بحث بگذاریم و اظهار نظر انجام بدیم.
      دوست محترم
      اسم این موضوع سهمیه هیئت علمی نیست اسمش تسهیلات انتقال فرزندان هیات علمیه
      دوما: با این تسهیلات کسی نمیتونه دانشگاه دل بخواه انتخاب کنه و بره
      سوما این تسهیلات به هیچ وجه در رتبه موثر نیست و اصلا سهمیه ای نداره حتی یک هزارم درصد
      چهارما : تسهیلات فرزندان هیات علمی فقط میتونه شما رو در رشته ای که قبول شدید انتقالتون کنه به نزدیک ترین شهر دارای رشته شما.
      پنجما: اگر فرد مورد نظر حد نصاب نمره اخرین فرد قبولی رو نداشته باشه انتقال صورت نمیگیره و فقط میتونه مهمان بشه.
      ضمنا اگر هم مهمان بشه باز هم باید معدل عالی بیاره تا بمونه.
      ششما: به شهر های بزرگ اصلا و ابدا انتقالی نمیدن مگر اینکه نمرشو اورده باشه.
      ضمنا هیچ جایی ننوشته هیات علمی دانشگاه ازاد بودن ننگ باشه که شما اونطور نوشتی دانشگاه ازاد...
      اگر خواستین بخشنامه هفت خوان رستمش رو هم میذارم

+++++در اخر هم اضافه میکنم شما هر جایی قبول بشید میتونید به دانشگاه شهرتون میهمان یا انتقال بگیرین و این تسهیلات یه چیز فرمالیتس

پس اول اطلاعات داشتن بعد اظهار نظر
      چه ربطي داره برادر من، شما كه طومار نوشتي ، من خيلي واضح گفتم دوست خود من همين امسال رتبه 13000 هزار منطقه يك شده و الآن در دانشگاه علم و صنعت مي خواد تحصيل كنه...
      در مورد پنجما و ششما شما:به نظر شما 13000 آورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      من كجا نوشتم ننگ هست، گفتم كه شنيده بودم فقط عضو هيئت علمي دانشگاه هاي دولتي مي تونن اينكارو بكنن، كه الآن متوجه شدم نه كسي كه دانشگاه آزاد هم باشه مي تونه انتقالي بگيره و بياد تهران...

به هر جايي مي تونيم انتقالي بگيريم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حرفاي خنده داري مي زنيد....
      شما يك نفرو بياريد كه با همچين رتبه اي تونسته باشه تهران (مثه هيئت علمي ها) انتقالي بگيره...

به هر حال من واضح نوشتم تو همون پست اول ، ديگه حالا بعضي دلايل آوردن مضحكه

سعي مي كنم وقتمو با اين چيزا تلف نكنم .....
      ویرایش توسط h@m!d reza : 01 مهر 1394 در ساعت 23:56

6. Top | #21
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط h@m!d reza نمایش پست ها
      چه ربطي داره برادر من، شما كه طومار نوشتي ، من خيلي واضح گفتم دوست خود من همين امسال رتبه 13000 هزار منطقه يك شده و الآن در دانشگاه علم و صنعت مي خواد تحصيل كنه...
      در مورد پنجما و ششما شما:به نظر شما 13000 آورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      من كجا نوشتم ننگ هست، گفتم كه شنيده بودم فقط عضو هيئت علمي دانشگاه هاي دولتي مي تونن اينكارو بكنن، كه الآن متوجه شدم نه كسي كه دانشگاه آزاد هم باشه مي تونه انتقالي بگيره و بياد تهران...

به هر جايي مي تونيم انتقالي بگيريم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حرفاي خنده داري مي زنيد....
      شما يك نفرو بياريد كه با همچين رتبه اي تونسته باشه تهران (مثه هيئت علمي ها) انتقالي بگيره...

به هر حال من واضح نوشتم تو همون پست اول ، ديگه حالا بعضي دلايل آوردن مضحكه

سعي مي كنم وقتمو با اين چيزا تلف نكنم .....
      فرزندان هیات علمی به هیچ عنوان اگر حدنصاب اخرین قبولی رو نداشته باشن نمیتونن به شهر هایی مثل تهران ،اصفهان ،تبریز انتقالی بگیرن خیالتون کاملا راحت.
      اگر دوست شما با 13000 رفته مکانیک علم و صنعت لابد به یه جای خیلی توپی وصل بوده وگرنه امکان پذیر نیست

7. Top | #22
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      فرزندان هیات علمی به هیچ عنوان اگر حدنصاب اخرین قبولی رو نداشته باشن نمیتونن به شهر هایی مثل تهران ،اصفهان ،تبریز انتقالی بگیرن خیالتون کاملا راحت.
      اگر دوست شما با 13000 رفته مکانیک علم و صنعت لابد به یه جای خیلی توپی وصل بوده وگرنه امکان پذیر نیست
      من شنیدم تا 90 % حداقل تراز قبولی ...

بالطبع اگه ترازشون از کف قابل قبول بیشتر بود مستقیما همون دانشگاه رو قبول می شدند و دیگه نیازی به جابجایی نبود ...

پ . ن ؛ دوستان این گونه بحث ها فقط وقت شما رو تلف می کنه ...

شرایطی هست که توسط شما عملا قابل تغییر نیست پس خودمونی می گم بیخیال این حواشی بشید و سرتون تو کار خودتون باشه تا نتیجه بگیرین

موفق باشید .
      ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت

تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نه فقط پدرش تو دانشگاه تهران جنوب تدريس مي كنه...

موفق باشد....

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط azita mohammadi نمایش پست ها
      راست میگن . این قدر درگیر ایثارگران نباشین . افراد ضعیف و سست اراده همش دنبال بهانه ان نه شما . مطمئن باش هیچ کدوم از این ایثارگراها مانعی برای من و تو برای قبول شدن در پزشکی نیست
      طبیعیه که شما این حرف رو بزنی چون خودتون سهمیه دارین .
      متأسفانه انجمن این قابلیت رو داره که پست های قبلی یک نفر رو ببینی
      Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike
      ویرایش توسط Mostafa7 : 02 مهر 1394 در ساعت 10:04

10. Top | #25
      dow
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط matrooke نمایش پست ها
      اقا شما یک چشم و یک دست باباتو بیار بده همسایه ما اونم سهمیه اش رو میده به تو.
      وقتی منو تو جزو این خانواده ها نیستیم معلومه اعتراض میکنیم.
      اگه خودت جز این خانواده ها بودی هم این حرف رو میزدی؟
      کلا همیشه اینطوریم.
      دنبال بهونه ایم که ضعف خودمون رو خالی کنیم روش.
      بس کنید این کارا رو.
      جزو جزو ایثارگران نیستی پس مثل خیلی های دیگه توهم تلاشتو بکن.
      دوست عزیز درسته سخته حرفی نیست ولی یک موردی که هست اینه اگر با این سهمیه ها افرادی به پزشکی یا دارو برن چی میشه؟کسی که شیمی درست بلد نیست زیستم همینطور بره این درس ها رو بخونه و با اون سهمیه ها امتحانا رو پاس کنه بشه دکتر و دارو ساز مملکت شما به عواقبش فکر کردید؟ مثلا اون دکتر یا دارو ساز یک چیزی رو چپ راست بکنه کلی ادم تلف میشن این رو هم درنظر بگیرید. البته من نمیگم کسانی که بدون سهیمه رفتن عالین نه ولی درصد اشتباه با کسانی که با سهمیه رفتن بیشتر هستش واین موارد ممکن هست دراینده مشکلاتی ایجاد کنه که جبران ناپذیر باشه تقریبا میشه تو درحاشیه مهران غفوریان که تو فیلیپین درس خونده بود مثل اون.
      کمی واقع بین باشید بدم نیست

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      اقا همینه که هست بشینین درستونوبخونین باحرفای من وشما چیزی درست نمیشه خواستیم بهانه بیاریم نگیم سهمیه بقیه نذاشت قبول شم بگیم خودمون عرضه قبولی نداشتیم
      تلویزیون چیو راس میگه اخه
      آدم باش همین

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dow نمایش پست ها
      دوست عزیز درسته سخته حرفی نیست ولی یک موردی که هست اینه اگر با این سهمیه ها افرادی به پزشکی یا دارو برن چی میشه؟کسی که شیمی درست بلد نیست زیستم همینطور بره این درس ها رو بخونه و با اون سهمیه ها امتحانا رو پاس کنه بشه دکتر و دارو ساز مملکت شما به عواقبش فکر کردید؟ مثلا اون دکتر یا دارو ساز یک چیزی رو چپ راست بکنه کلی ادم تلف میشن این رو هم درنظر بگیرید. البته من نمیگم کسانی که بدون سهیمه رفتن عالین نه ولی درصد اشتباه با کسانی که با سهمیه رفتن بیشتر هستش واین موارد ممکن هست دراینده مشکلاتی ایجاد کنه که جبران ناپذیر باشه تقریبا میشه تو درحاشیه مهران غفوریان که تو فیلیپین درس خونده بود مثل اون.
      کمی واقع بین باشید بدم نیست
      داداش من تو که دیگه بهتر من میدونی این فقط برای ورود به دانشگاس سهمیه وگرنه دو تا ازمون در سال تحصیلشون ازشون میگیرن (علوم پایه و اینترن)و کلی درسای سخت که باید پاس بشن والکی نیست دکتر شدن.

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط azita mohammadi نمایش پست ها
      اگه مثل من با رتبه 2600 منطقه 2 هیچ جا قبول نشده بودی قطعا نظرت عوض میشد.

14. Top | #29
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      دوستان من ، کرنومتر کنکور شروع به کار کرده و زمان اصلی این ماراتن هر لحظه داره میگذره . شاید حرفم کمی غیر معقول باشه . ببینید اگر 1500 تا دانشگاه دولتی قرار باشه پزشکی بگیره فرض کنید 500 تای اینها سهمیه دار باشن. شما بخونین که جزو اون هزار نفر باشین. میدونم حرف توی حرف اسونه ولی عملش چیز دیگه ایه .
      یکی از دوستان من با رتبه ی من الان داره هوافضای شریف میخونه چون سهمیه داشت.

ولی مطمین باشین این بحث ها و حرص خوردن ها ذره ای هم تاثیر نخواهد داشت. پس وقتتونو تلف نکنین که سال بعد تشریف ببرین سربازی یا سال بعد این موقع بازم حرص سهمیه بخورید...

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)