سلام به همگی خسته نباشید
میشه لطفا رتبه تون در سهمیه و هم چنین رتبه کشوری تون رو به اشتراک بذارین؟
سلام به همگی خسته نباشید
میشه لطفا رتبه تون در سهمیه و هم چنین رتبه کشوری تون رو به اشتراک بذارین؟
اگه کسی سهمیه داره کارنامشو بذاره لطفا چون منم سهمیه دارم و 95 کنکور میدم میخام ببینم سهمیه ها چطور اعمال میشه ممنون
یه سوال دیگه واسه پزشکی تبریز حدودا باید چقدر رتبه تو شاهد باید بیاریم؟ چون من شنیدم تا رتبه 500 شاهد میتونی پزشکی بری؟
خوب بزارین تا من از رفیقام براتون بگم که کارنامشونو دیدم.
پارسال، سال93 رشته تجربی --> یکی از رفیقام 25% سهمیه با رتبه منطقه 5هزار یا 8هزار (الان درست یادم نیست) شد رتبه 180 و الان داره پزشکی شیراز میخونه.
نمونه دوم، رفیق صمیمی خودم، رفیق بغل دستیم، امسال کنکور داشت با خودم. همه کاراشو کرده بود که بره مجارستان واسه داروسازی. 1هفته دیگه حرکتش بود تا اینکه مشاورمون اومد سرکلاس و چندتا کارنامه نشونمون داد. طرف با سهمیه و درصدای کم رفته بود داروسازی شیراز. رفیقم همون روز رفت و مجارستانش رو کنسل کرد و 8میلیون پول کنسلی داد. گفت رفتم تحقیق کردم اگه همه عمومی هارو 20بزنم و ریاضی و فیزیک 10 و زیست و شیمی 20، داروسازی شیرازو میارم. این شده بود که رفیق ما از زیست فقط 3فصلشو خوند و برای فیزیک، یه کتابچه لقمه 50صفحه ای مهروماه. همش همین. تازه همونارم سانسور میکرد. میگفت اگه مثلا این تست فیزیک اومد، تستشو نمیزنم. و اینکه سر جلسه کنکور 45دقه زودتر بلند شد. چرا ؟؟ چون به درصدهای 10-15 دلخواهش رسیده بود. نتیجه ها اومد. رتبش شد 3300 و تقریبا با یکی از درسخون ترین بچه های کلاسمون، رتبش برابری کرد. کسی که روزی 10 ساعت میخوند.
و اما نمونه عجیب سوم. این یکی رفیقم رشته ریاضی بود . امسال حتی روزی 1ساعت هم نمیخوند. همش توی ستارخان و عفیف آباد شیراز پی زید بود. باباش هم سهمیه ایثارگری و جانبازی داشت، هم سهمیه آزاده و این یعنی خداااا. رتبه ها اومد. کسی که معدلش به زور میشد 16، رتبه 1200امسال شد و داره میره دانشگاه شیراز. و رتبش 100تا بهتر از یه رفیق دیگم شد که خرخون ریاضی ها بود. این یکی فیزیک هالیدی میخوند برای کنکور و اون یکی هیچی. این شد 1300 و اون 1200.
هر3 نمونش هم رفیقای نزدیک و هم مدرسه ای خودم بودن. نه دروغی دارم بگم نه اینکه بگین اینارو از کسی شنیده و 1کلاغ،چهل کلاغ شده !!!
ویرایش توسط joozef : 26 مرداد 1394 در ساعت 14:31
امسال سال عالی بود بود واسه اونایی که سهمیه داشتند.من یکی از دوستام رتبش100000دقت کنید صدهزار و رتبش تو سهمیه شد5000!!!
چقدر زود دیر میشود...
من عمومی هام میانگین 50 و اختصاصی ها هم 40 فقط ریاضیم 20 یعنی با این درصد ها و سهمیه ایثار پزشکی تبریز میارم؟
واقعا این سهمیه ها نامردیه
یکی از دوستام سال 91 کنکور داد رتبه کشوریش شد 30000 حدس بزنید الان چی می خونه؟
داروسازی شهید بهشتی برید حالشو ببرید
اما باباش هم آزاده هم جانباز
استفاده از سهیمه حرام است.
دختر همسایمون رتبه سهمیه ش 4000 رتبه کشوریش 152000
درصدها در حد بزکوهی!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)