آقا میلاد به نظرم با محوری گاج شروع کن!!!
اگه تونستی جزوه خوب گیر بیاری پرسمانشو بگیر!!!
بعدش بعد از تسلط برو سراغ تست!!!
البته ی کمی شاید وقتتو بگیره ولی راه حله خوبیه!!!
آقا میلاد به نظرم با محوری گاج شروع کن!!!
اگه تونستی جزوه خوب گیر بیاری پرسمانشو بگیر!!!
بعدش بعد از تسلط برو سراغ تست!!!
البته ی کمی شاید وقتتو بگیره ولی راه حله خوبیه!!!
ویرایش توسط alihoseini : 28 شهریور 1394 در ساعت 13:28
با توجه به اینکه میگی سطحت پایینه آبی کانون هم خوبه.جزوه هاشم خوبه من خودم از رو اون و جزوه دبیر خوندمو تستای کنکور توشو زدم درصد فیزیکم توکانون50-60 به بالا میشه.خلاصه به نظرم همون آبی کانونو بگیر.مخصوصا فیزیک پیشش که عالی بود برای من.زیاده گویی هم نداره.مطالبم کامل گفته.تستای کنکورم که همشون توش هست و برای تمرین مناسب ترین تست ها همون تستای کنکوره.
والا اونجور که من شنیدم و دیدم فیزیک شهریاری درسته که سطحش بالاست ولی خب آموزش رو از ساده شروع کرده و آروم آروم از ساده به پیشرفته مفهومی توضیح داده
من چون میرم سوم میخوام فیزیک 3 مبتکران شهریاری که تا اول مهر میاد رو بگیرم به همراه تست الگو که اونم تا اول مهر میاد
تست فیزیک 3 خیلی سبز هم دارم
نشر دریافت قبلا فیزیک پیش یک را دوجلد منتشر میکرد آموزش و تست.اما از سال 93 همه پیش یک شده یک جلد و پیش دو هم یک جلد .چاپ شد. درکل دو جلد برای پیش داره که یک جلدش شامل آموزش و تست پیش یک و جلد دیگش آموزش و تست پیش 2 هستش.ولی فار گمونم فیزیک پیشش چهار جلده .دوتا آموزش و دوتا تست یا گویا جدیدا سه جلد شده،دوتا آموزش پیش 1و2 و یک جلد هم تست برای دوتاشون.اینم باید درنظر گرفت که هرچی از حجم یک کتاب آموزشی کم بشه معناش اینه که از سر و ته توضیحات زده شده و این بنظرم اصلا به نفع دانش آموزان ضعیف و فاقد دبیر مجرب نیست و کم حجم بودن لزوما امتیاز محسوب نمیشه.اتفاقا من برعکس دیگران همیشه دنبال کتابهای قطورم .حالا چه رمان باشه و چه کتاب آموزشی و کمک درسی.حتی رمانهای تاثیر گذار و کلاسیک و معروف بالای 700 صفحه هستند تا به نحو مؤثرتری به شرح و توصیف موضوع داستان بپردازند حالا شما تصور کنین یه کتاب که بار آموزشی هم قراره داشته باشه چطور با حجم کم میتونه مطلب رو خوب تشریح کنه.
نه بابا گاج خیلی زیاده...
گاج نقره ای پیش دانشگاهی یه چیزی حدود1100صفحه ی
آبی10سال کنکور فیزیک یه چیزی حدود290-300صفحه ی
جزوه هاشم زیاده گویی نداره و در عین حال کامله و تمام مطالبو پوشش داده و با خوندنش میتونی تست بزنی.
تستای کنکورم که توش فراوون.
درکل با توجه به سطحت من میگم همینو بگیر مطمئن باش حال میکنی باهاش.حالا خودتم برو یه نگاهی بهش بنداز ببین اگه با خواسته هات جوره که هیچ.اگرم نبود بقیه کتابا پرحجمن...
و بین کتب پر حجم سال قبل یادمه خیلی از رتبه های برتر از گاج نقره ای تعریف میکردن و منم دارمش و خوبه فقط زیاده!
واسه همین حجم بالاش زیاد مانور نمیدم روش
ولی 10سال کنکور آبیو با جزوه هاشو تستاش کامل کار کردم.
تو همین رو فیزیک پیش تمرکز کنی خیلی رو کنکورت تاثیر داره چون از کل فیزیک پایه15تا تست میاد از فیزیک پیش هم 15تا!
یعنی فیزیک پیشو کامل کار کنیو بتونی تستای کنکور سال قبلشو روشون تسلط پیدا کنیو 3-4تا تست هم تو کنکور از 15تا تست پایه بزنی راحت دوروبر50 میشه درصدت.اما مهم اینه که فیزیک پیشو خوب کار کنی!برای خوندن فیزیک پیش,مبحث بردارها و حرکت شناسی و دینامیک سال دومو یه نگاهی بنداز.چون همشون تو فیزیک پیش تکرار میشه و حتی کامل تر یاد میگیرینش.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)