خب صرف حفظ بودن كه كمك نميكنه شما بايد بتوني مطالب رو به هم ربط بدي
تست بزني ببيني در چه وضعيتي هستي
ولي با اين معدل و پشتكاري كه انشالله ميذاري رو هم ن تجربي سرمايه گذاري كن
ولي قبلش ازمون كنكور٩٣ رو از خودت امتحان بگير ببين چند درصد در زمان مشخص شده ميزني
Sent from my apple iphone using tapatalk2
مشاور
خيلي ممنون
وضعيت منم تقريبا مشابه وضعيت شما بوده (٩٠٪شباهت)
شما اول مشخص كن تجربي ميخواي بري يا رياضي
بعدا راجع به ازمون فكر كن
ولي از نظر من سنجش خيلي بهتر از قلمچي بود (حداقل امسال كه كنكور اينقدر زود برگزار كرد قلمچي ماست مالي كرد اخراشو)
ولي بنظر من سوالات كانون و گزينه دو رو هم بخريد و تستاشو تمرين كنيد اگر امكانش هست
بازم اين يه نظر شخصيه شما راهي كه فكر ميكنيد بهتره انجام بديد
براي انصراف شهريه ثابت يك ترم رو در هر حال ازت ميگيرن(ازاد)
و يا شهريه ثابت تمام ترم هايي كه نبودي رو ميگيرن(غير انتفاعي)
از پيام نور اطلاعي ندارم
ضمنا چرا همچين كاري كني(انصراف منظورمه)
شما برو انتخاب واحد كن همه عموميا رو بردار كه بعدا تطبيق واحد هم بتوني انجام بدي و عقب نموني
و ترم بهمن رو باز مرخصي بگير (بهترين كار براي پسر از نظر من اينه)چون به هر حال كه شهريه ثابت رو ميگيرن بعدم مگه شهريه ثابت پيام نور نهايتا چند تومنه؟؟
ممنون واسه کمک همتون.دیگه تجربی امتحان میدم این منابع هم به نظرتون خوبن:ریاضی مهروماه وخیلی سبز.زیست نشر الگو.شیمی فیل مبتکران.فیزیک میکرو طبقه بندی گاج .زبان مبتکران.معارف گاج .عربی گاج.ادبیات گاج.زمین مهروماه.ازمون هم سنجش
دوستان اگه کسی مثلا 22 شهریور از دانشگاه مثلا پیام نور انصراف بده با توجه به این که دانشگاه موظفه یک ماه درخواست رو نگه داره تاریخ دقیق انصراف چه زمانی میشه؟ همون شهریور یا 22 مهر؟ شنیدم میگن بعد از انصراف از دانشگاه اگه از معافیت تحصیلی استفاده کرده باشی دانشگاه یه نامه میده بهت که باید ببری بدی به پلیس +10 تا وضعیتت مشخص شه و بتونی از اون یکسال فراغت بعد انصراف استفاده کنی ، درسته؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)