سلام خیلی استرس دارم لطفا کمک کنید.3ترمه دانشگاه نمیرم اگه خانواده بفهمن فاتحم خوندس حالا میخوام انصراف بدم 95کنکور بدم به نظر شما قبولی تو تجربی اسونتره یا رشته ریاضی ؟تو کدوم شرکت کنم؟
سلام خیلی استرس دارم لطفا کمک کنید.3ترمه دانشگاه نمیرم اگه خانواده بفهمن فاتحم خوندس حالا میخوام انصراف بدم 95کنکور بدم به نظر شما قبولی تو تجربی اسونتره یا رشته ریاضی ؟تو کدوم شرکت کنم؟
میگم یه پا جیمز باند هستی برا خودت ......
بنظرم ریاضی شرکت کنی بهتره ...
کاشکی اطلاعات کامل تری میدادی ؛ رشتت چیه ؟؟ معدل کتبی چنده ؟؟
رشته تجربی معدل کتبی هم 19/46
تا پیش دانشگاهی هم شاگرد اول کلاس بودم وقتی رفتم دانشگاه پیام نور هم کلاسی های خودم مسخرم کردن با کل فامیل .توی اخرین امتحان دانشگاه هم دعوام شد دیگه از غصه اصلا دانشگاه رو ول کردم طوری شده بود حتی وقتی میرفتم یه مراسم عروسی اونجا هم بهم میخندیدند حس بدی بود هی میگفتن دختر فلانی فلان رشته قبول شد یا میگفتن دانشگاه تو بی درو پیکره همش از این حرفا .حالا هم میخام دوباره امتحان بدم میخام یه رشته خوب تو شهر خودمون که منطقه 3 هست(ایلام) قبول شم دهن همشون رو ببندم
سلام . رشته ریاضی قبولی راحت تر . کار کمتر و ظرفیت های بهتری داره
پس امسال عالی کار کن
برای حفظ لبرو و ساختن اینده ات پسر خوب
مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
این چه مشاوره ای شما میدید؟ یعنی چی ریاضی بهتره یا تجربی ؟؟؟ شما چرا دنبال راه اسونی؟
اگه تجربی علاقه نداشتی که نمیرفتی علاقت به چیه به کارای درمانی علاقه داری پیراپزشکی رو دوس داری یا نه کاری نکن پشیمون بشی بعد این رشته ایندتو میسازه معدل 19.46 میدونی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟ شما معدلت عالیه اگه کمی تلاش کنی میتونی تو رشته دلخواهت پذیرفته بشی .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)