X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 456 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 87
    1. Top | #61
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MeysAM1999 نمایش پست ها
      آینده کاری نداره!
      دادشم + دو تا از پسر عمو هام لیسانس نرم افزار از دانشگاه تبریز هستن.کار هیچ کدومشونم مرتبط با رشتشون نیس!!
      از پسر عمو هات راست و حسینی بپرس چندتا زبان برنامه نویسی بلدن

بعد بیا اینجا صادقانه بگو
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

2. Top | #62
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hossein.A نمایش پست ها

به نظرتون 3 هزارتا کار رو بین هزارتا مهندس تقسیم کنن به هر کدوم کار بیشتر میرسه یا بین 10 هزارتا مهندس ؟

وقتی دانشگاههای غیر و انتفاعی و ازاد و پیام نور اومدن ظرفیتای رشته ی x رفت بالا . کاری به این ندارم در هر صورت داخل دانشگاه هم زیاد کار خاصی بهت اموزش نمیدن .
      ولی مسئله اینجاست که کشور ما هنوزم مدرک گراست !

هنوزم فکر میکنن کسی که فوق داره خیلی بیشتر از اونی که لیسانس داره حالیشه...

ولی شما در نظر بگیر فقط دانشگاههای روزانه بودن و تعداد فارغ التحصیلی محدود بود .

میشه گفت بالای 90 درصد فارغ التحصیلا الان شغل مناسب با رشتشون داشتن...
      من به شما میگم حداقل تو رشته تحصیلی من رشته به مدرک و نوع دانشگاه ربطی نداره

الان یه بنده خدایی هست اره هفت ترمه درس شو تو دانشگاه ما تموم میکنه

ویندوز کامپیوترشو منه ترم دویی عوض کردم

یکی دیگه هست پیام نور بناب درس خونده برنامه نویس اپلیکیشن بازار دستشه

داداش - رفیق - عزیز - دوست

رشته نرم افزااااار هیییچ ارتباطی به دانشگاه و مدرک نداره
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

3. Top | #63
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Maximus نمایش پست ها

خداییش قدر خودتو بدون ؛ نرم افزار خواجه نصیر هستی
      اگه دانشگاه های تیپ 4 یا 5 بودی کلا نسبت به رشته و دانشگاه بی علاقه بودی و پیشرفت در چنین محیطی بسیار سخته
      نمیدونم ولی برام فرقی نمیکرد

چون از بچگی کامپیوتر دوست داشتم

نمیدونم شایدم شما درست میگی
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

4. Top | #64
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط imooo نمایش پست ها
      سلام ببینید من الان خودم it دانشگاه تهران میخونم.اینکه شما بگین من میرم نرم افزار میخونم بعد میشم برنامه نویس باید بگم زهی خیال باطل.تو کل گرایش های کامپیوتر کلا 6 واحد برنامه نویسی هست 3 واحد مبانی برنامه نویسی 3 واحد هم برنامه سازی پیشرفنه که بترتیب تو ترم 1 و 2 اراِِِئه میشن. وتمام.که سطح این آموزش ها حتی تو شریف و تهران و ... مثل قطره ای در برابر اقیانوسی.شما خودتون باید برین دنبالش و خودتون یاد بگیرید. اما مشکلی که وجود داره تو این زمینه منابع به روز فارسی عملا وجود نداره .کتاب های ترجمه شده هم به هیچ وجه ترجمه مناسب ندارن. البته الان منابع ویدیویی خوبی به زبان فارسی تو نت هست.ولی به پای منابع انگلیسی نمیرسن.نتیجه ای که میخوام بگیرم اولین شرط لازم برای موفقیت تو این رشته زبان انگلیسی. در غیر این صورت نه تنها نرم افزار کلا همه گرایش های کامپیوتر ببوسید بزارین کنار چون اگه بخواین با کتابای فارسی کار کنید با این پیشرفتی که علوم کامپیوتر داره از قافله عقب می مونید و عملا شانسی برای موفقیت ندارین.
      در مورد این که چه زبانی انتخاب کنید باید بگم اول باید فیلد تون تو برنامه نویسی مشخص کنید. وب و دسکتاپ و برنامه نویسی موبایل و امبدد سیستم ها و...
      اما اولش باید با یک زبان اصول برنامه نویسی یاد بگیرین
      تو دانشگاه ها c یا c++ درس میدن اما الان پایتون تو دنیا به زبان آموزشی استفاده میشه هر چند تو ایران هم چند تا از دانشگاه ها پایتون درس میدن
      من به هیچ وجه c و c++ برای شروع پیشنهاد نمیکنم چون از برنامه نویسی زده میشین
      بنظرم از همون اول با یک زبان شی گرا مثل پایتون جاوا و یا سی شارپ شروع کنید
      کار با پایگاه داده رو یاد بگیرین
      html css javascipt از ملزومات وب هستن.برای برنامه نویسی سمت سرور بین php ,asp.net باید یکی انخاب کنید
      در حین اینکه برنامه نویسی کار میکنید ساخنمان داده ه و طراحی الگوریتم رو هم یاد بگیرین بطور موازی
      و همیشه در حال یادگیری باشین از همه کس یادبگیرین حتی شده از یک بچه 14 ساله چیز یاد بگیرین و بدونین تو این رشته همیشه جا برای یادگیری هست
      درود

من خودم با سی شارپ شروع کردم و واقعا صحبت هاتون جوری بود که اطلاع دقیقی دارید

ممنون از مشارکت
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

5. Top | #65
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmad-Rp نمایش پست ها
      از پسر عمو هات راست و حسینی بپرس چندتا زبان برنامه نویسی بلدن

بعد بیا اینجا صادقانه بگو
      به خدا همشونو بلدنc
      واقعا نابغه کامپیوترن
      هر سه تاشون
      حتی شبکه و این جور چیزا رو هم بلدن!

6. Top | #66
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام،ببين اك ميخواي نرم افزار بخوني بايد به فكر خارج كشور باشي چون تو ايران قانون كپي رايت رعايت نميشه،در ضمن اين خيلي حرف باحالي ك ميگن برنامه نويسي رو ميشه همينطوري ياد گرفت كسايي كه ميگن ما فقط برنامه نويسي اندرويد كار ميكنيم بدون ك سطحشون خيلي پايين هس و در واقع برنامه نويسي مقدماتي رو ياد گرفتن و بيشتر اگ دقت كني تو كافه بازار اكثرا برنامه هاي محتوايي هس يعني اصلا برنامه اي نميسازن كه با سخت افزار كار داشته باشه من كه خودم خيلي برنامه نويس ماهري تو ايران نديدم همشون برنامه هاي ميسازن كه محتوايي هس اما تو خارج ميان برنامه اي به اسمDu Battery ميسازن كه قيمتش ٤ دلار.و حدود ٤ ميليون نفر ميخرنش كه ميشه ١٦ ميليون دلار كه ٣٠ درصدشو گوگل بر ميداره.من نميگم نرم افزار رشته ي بدي من خودم خيلي خيلي علاقه دارم و امسال هم بايد منتظر جواب كنكور باشم،اما اينو بدون ميري برنامه نويسي بايد تا تهش ادامه بدي

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. Top | #67
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sako نمایش پست ها
      سلام دوستان.ی سوال . من فارغ التحصیل تجربیم آیا میتونم برم رشته کامپیوتر ؟؟؟ با کنکور تجربی منظورمه
      خيلي منم دنبال اين سوالم اگ كسي جواب بده خيلي خوب ميشه؟!؟

8. Top | #68
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmad-Rp نمایش پست ها
      با سلام خدمت دوستای عزیز

من راست حقیقتش رشته عمران دوست داشتم اما به هر دلیلی رشته نرم افزار

قبول شدم و هیچ اطلاعاتی در مورد این رشته ندارم و اصلا از اینده کاری و .... هیچ خبری

ندارم

میخواستم یه مقدار اطلاعات در مورد این رشته کسب کنم و اینکه همین رشته ادامه بدم

یا برم دانشگاه تغییر رشته بدم

با تشکر از همه عزیزان
      کامپیوتر فقط اسمش قشنگه

دوست عزیز بیا به حرف منی گوش کن که این رشته خوندم من فرزند جانبازام از بس که این رشته اشباح شده (ازاد دولتی پیام نور علمی کاربردی) این رشته دارن برا من فرزند جانبازم استخدام نیست وای به حال کسی که سهمیه نداره برا استخدام
      حالا می خوای تو بازار ازاذ کار پیدا کنید تو دانشگاه نه برنامه نویسی یاد میدن نه طراحی وب نه گرافیک کامپیوتری نه شبکه باید یه ده تا هزینه کنی یکی دو سال وقت بزاری یاد بگیری تو اموزشگاها تا بعدش بتونی یه جا کار پیدا کنی برجی دوتومن
      میدونی چرا همه میرن رشته تجربی چون الکی ترین رشته اش که بهداشت میشه زمانی درست تمام شد تو طرح بهت دو تومن میدن

9. Top | #69
      در انتظار تایید ایمیل

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      چندان بازار کاری ای نداره مگر این که خیلی تاپ باشی و حرفی واسه گفتن داشته باشی که اونم مستلزم مطالعه و تجربه خیلی بالاست

10. Top | #70
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouyasadeghi نمایش پست ها
      کامپیوتر فقط اسمش قشنگه

دوست عزیز بیا به حرف منی گوش کن که این رشته خوندم من فرزند جانبازام از بس که این رشته اشباح شده (ازاد دولتی پیام نور علمی کاربردی) این رشته دارن برا من فرزند جانبازم استخدام نیست وای به حال کسی که سهمیه نداره برا استخدام
      حالا می خوای تو بازار ازاذ کار پیدا کنید تو دانشگاه نه برنامه نویسی یاد میدن نه طراحی وب نه گرافیک کامپیوتری نه شبکه باید یه ده تا هزینه کنی یکی دو سال وقت بزاری یاد بگیری تو اموزشگاها تا بعدش بتونی یه جا کار پیدا کنی برجی دوتومن
      میدونی چرا همه میرن رشته تجربی چون الکی ترین رشته اش که بهداشت میشه زمانی درست تمام شد تو طرح بهت دو تومن میدن
      داداش تو فرق اشباع با اشباح رو نميدوني بعد اظهار نظرم ميكني؟

11. Top | #71
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sirwanabdollhi نمایش پست ها
      یعنی استخدامی نداره منم سهمیه دارم

فرستاده شده از G630-U10ِ من با Tapatalk
      اخه پسر خوب تا تو لیسانس بگیری دنیا هزارتا چرخ خورده تو الان اول راهی برو تجربی بخون اگه درس خون باشی دکتر میشی اگه تنبل باشی پرستار و رادیو لوژیست
      استخدامی خیلی کم بنیاد پیدا میکنه تو بچه جانبازا کامپیوتری زیاده

12. Top | #72
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mraday نمایش پست ها
      داداش تو فرق اشباع با اشباح رو نميدوني بعد اظهار نظرم ميكني؟
      چقدر تو کوتاه ببینی تو وقتی میخوای حرف بزنی میگی اشباععععع یا اشباح خدایش تو محاوره اییی بعد اشتباه چاپی بود بعدم برو کامپیوتر بخون 4 سال بعد 2 سال خدمتت اون وقت به نصیحت من میرسی که فرق اشباح اشباع نمیدونست خلایق هرچه لایق
      ویرایش توسط pouyasadeghi : 23 خرداد 1395 در ساعت 20:12

13. Top | #73
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نرم افزار خوبه اما باید کلاس زیاد بری من خواهر و برادرم دکتری و کارشناسی ارشد نرم افزار ند...
      کار پیدا میشه اما باید سواد داشته باشی...
      اگر بتونی کلاس های امنیت و کرک و هک و... بری دیگه واقعا نونت تو روغنه...

14. Top | #74
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      کلاس لازم نیست .
      خود آموز روش خیلی بهتریه .
      اگر جواب نداد میری کلاس.

15. Top | #75
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یه سری به این لینک بزن
      Valve
      برا مهندسی نرم افزار چندتا داره
      البته این باید کله گنده باشی
      بازم البته تو ریاضی باید کلا کله گنده باشی شغل خوب گیرت بیاد برعکس تجربی

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 456 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 16 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن