زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
من به شما میگم حداقل تو رشته تحصیلی من رشته به مدرک و نوع دانشگاه ربطی نداره
الان یه بنده خدایی هست اره هفت ترمه درس شو تو دانشگاه ما تموم میکنه
ویندوز کامپیوترشو منه ترم دویی عوض کردم
یکی دیگه هست پیام نور بناب درس خونده برنامه نویس اپلیکیشن بازار دستشه
داداش - رفیق - عزیز - دوست
رشته نرم افزااااار هیییچ ارتباطی به دانشگاه و مدرک نداره![]()
زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
سلام،ببين اك ميخواي نرم افزار بخوني بايد به فكر خارج كشور باشي چون تو ايران قانون كپي رايت رعايت نميشه،در ضمن اين خيلي حرف باحالي ك ميگن برنامه نويسي رو ميشه همينطوري ياد گرفت كسايي كه ميگن ما فقط برنامه نويسي اندرويد كار ميكنيم بدون ك سطحشون خيلي پايين هس و در واقع برنامه نويسي مقدماتي رو ياد گرفتن و بيشتر اگ دقت كني تو كافه بازار اكثرا برنامه هاي محتوايي هس يعني اصلا برنامه اي نميسازن كه با سخت افزار كار داشته باشه من كه خودم خيلي برنامه نويس ماهري تو ايران نديدم همشون برنامه هاي ميسازن كه محتوايي هس اما تو خارج ميان برنامه اي به اسمDu Battery ميسازن كه قيمتش ٤ دلار.و حدود ٤ ميليون نفر ميخرنش كه ميشه ١٦ ميليون دلار كه ٣٠ درصدشو گوگل بر ميداره.من نميگم نرم افزار رشته ي بدي من خودم خيلي خيلي علاقه دارم و امسال هم بايد منتظر جواب كنكور باشم،اما اينو بدون ميري برنامه نويسي بايد تا تهش ادامه بدي
Sent from my iPhone using Tapatalk
کامپیوتر فقط اسمش قشنگه
دوست عزیز بیا به حرف منی گوش کن که این رشته خوندم من فرزند جانبازام از بس که این رشته اشباح شده (ازاد دولتی پیام نور علمی کاربردی) این رشته دارن برا من فرزند جانبازم استخدام نیست وای به حال کسی که سهمیه نداره برا استخدام
حالا می خوای تو بازار ازاذ کار پیدا کنید تو دانشگاه نه برنامه نویسی یاد میدن نه طراحی وب نه گرافیک کامپیوتری نه شبکه باید یه ده تا هزینه کنی یکی دو سال وقت بزاری یاد بگیری تو اموزشگاها تا بعدش بتونی یه جا کار پیدا کنی برجی دوتومن
میدونی چرا همه میرن رشته تجربی چون الکی ترین رشته اش که بهداشت میشه زمانی درست تمام شد تو طرح بهت دو تومن میدن
چندان بازار کاری ای نداره مگر این که خیلی تاپ باشی و حرفی واسه گفتن داشته باشی که اونم مستلزم مطالعه و تجربه خیلی بالاست
ویرایش توسط pouyasadeghi : 23 خرداد 1395 در ساعت 20:12
نرم افزار خوبه اما باید کلاس زیاد بری من خواهر و برادرم دکتری و کارشناسی ارشد نرم افزار ند...
کار پیدا میشه اما باید سواد داشته باشی...
اگر بتونی کلاس های امنیت و کرک و هک و... بری دیگه واقعا نونت تو روغنه...
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 16 مهمان)