X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 18 از 19 نخستنخست ... 8171819 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 256 به 270 از 271
    1. Top | #256
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hossein1377 نمایش پست ها
      کلیات
      ESTJ ها از اینکه مسئولیتی داشته باشند و همه چیز را در کنترل خود داشته باشند لذت می برند . این اشخاص دوست دارند که مسئول باشند . در گرفتن تصمیمات عینی خوب عمل می کنند. ESTJ ها می دانند که چگونه کارها را انجام دهند . آنها درباره هر موضوعی عقیده ای دارند و همیشه از کلمه مناسب استفاده کنند .
      محل کار
      *در سازمان دادن به روش ها ، سیاستها و فعالیتها عالی عمل می کنند.
      *از زمان و منابع به شکل موثر استفاده می کنند تا نتایج فوری و ملموس بگیرند.
      *برای حل مسئله ، رسیدن به نتیجه و پیشرفت آماده اند .
      *از دیگران انتظار دارند از خود صلاحیت نشان دهند .
      *به خوبی آنچه را که غیر منطقی است درک می کنند.
      * دوست دارند که ریسکهای حساب شده بکنند.
      *محیط باثبات و قبال پیش بینی را دوست دارند . اما محیطشان پر از انواع آدمها است .
      *در بهترین حالت سخت گیر ، محکم اما منصف اند.
      *می تواند سخت گیر و متوقع باشند.
      *به کسانی که برابر آنها می ایستند احترام می گذارند ، به شرط آنکه آنها واقعیت ها را بشناسند ، از قوانین اطلاع داشته باشند و مایل باشند در برابر کارهایشان مسئولیت را بپذیرند.
      *معتاد به کار هستند و تلاش فراوان می کنند.
      *ممکن است برای رسیدن به خواسته های خود دیگران را پایمال کنند.
      عناوین شغلی
      *مدیر مدرسه
      *وکیل
      *بازپرس
      *کارمند بانک
      *برنامه نویس کامپیوتر
      *کارگر ساختمان
      *دندانپزشک
      *
      برقکار
      *مهندس
      *مدیر مالی
      *پیمانکار
      *کارمند دولت
      *عامل بیمه
      *مدیر
      *مکانیک
      *افسر یا مامور ارتش
      *پزشک
      *افسر پلیس
      *واسطه املاک
      *نماینده فروش
      *واسطه اوراق بهادر
      *سرپرست
      *آموزگار
      ارتباط با دیگران
      *دوست دارند به آنها مسئولیت داده شود و نقش مشاور رابازی کنند.
      *آماده اند که از خود گذشتگی کنند تا پایبند تعهدات خود باقی بمانند.
      *بعد ازاتمام کارشان می توانند بسیار تفریحی و سرگرم کننده باشند.
      *از بسر بردن اوقات خود با خانواده و دوستانشان لذت می برند .
      *ممکن است ساختار ، نظم و اراده خود را بر همه تحمیل کنند . معتقدند که راهشان بهترین است .
      *صریح ، صادق و رک هستند.
      *می توانند نا شکیبا باشند . ممکن است از شنیدن نظرات دیگران با دشواری روبرو باشند.
      *ممکن است در کار درک احساسات خود و دیگران با دشواری روبرو باشند.
      *ظاهر سختی دارند اما درونشان لطیف و ملایم است و با کسانی که به آنها اعتماد کنند بسیار ملایم هستند.
      *دوست دارند برای افراد خانواده و برای سلامتی آنها ، اوراق بهادر و بیمه تهیه کنند.
      *موفقیت و خوشبختی خود را با توجه به کارهایی که در دنیای واقعی انجام می دهند می سنجند.
      اوقات فراقت
      ESTJ ها دوست دارند اوقات فراغت خود را به شکل مولد و سازنده بگذارنند. آنها کارها را انجام می دهند.فعالیت هایی که کار را با برنامه های اجتماعی ترکیب می کنند ، مانند گلف بازی کردن با همکاران تجاری و اداری برای آنها بسیار جالب توجه است . بسیاری از ESTJ ها مسئول سازمآنهای خدمات اجتماعی و فعالیت های داوطلبانه و خیریه هستند . آنها با خوشحالی زمان خود را صرف کارهایی می کنند که آنرا باوردارند. آنها در ضمن از تفریح کردن با دوستان و افراد خانواده و از لطیفه گفتن با آنها لذت می برند.
      پیشنهاد
      *به نقطه نظر دیگران گوش فرا دهید.
      *راه حلهای برنده - برنده پیدا کنید.
      *تلاشهای دیگران را تائید کنید و به آنها ارزش بدهید.
      *به کارهایی که به درستی انجام می شوند مهر تائید بزنید. تنها به چیزهایی که باید اصلاح شوند اشاره بکنید.
      *با کسانی معاشرت کنید که که به روش مستقیم و صریح شما احترام بگذارند و از شما مرعوب نشوند.
      *محدودیتهای واقع بینانه برای خود و دیگران در نظر بگیرید. بیاموزید که بقدرکافی خوب است یعنی چه .
      *از دیگران به همان اندازه که خودتان کار می کنید ، کار بکشید.
      *به دیگران نگوئید چه باید بکنید و چه باید بکنند. فرض را بر این نگذارید که شما می دانید بهترین کار کدام است .
      *به دل و هراسهایتان توجه کنید . تنها به خشمتان توجه ننمائید.
      *راههایی بجوئید که خلق و خوی خود را کنترل کنید و اگر می خواهید از روی ناشکیبایی حرفی بزنید متوجه حرف زدنتان باشید . از اتاق بیرون بروید و هر گاه عصبانیتتان فروکش کرد باز گردید .
      *از کنترل کردن دست بردارید و ارام بگیرید . به مرخصی بروید و کارهایتان را در منزل به حال خود رها کنید .
      *به نقاط قوت خود توجه داشته باشید - واقع بینی ، توجه به جنبه های علمی ، عینی بودن ، منطقی بودن ، راستی ، احساس مسئولیت ، قابل اتکا بودن ، ناسازگاری ، مداومت و توانایی سازمانی .

خیلی هم خوب ، ولی این تست ملاک نیست من اگه نخونم موفق هم نمیشم ، موفق باشیم
      داداش تلاش نکنی که هیچی نمیشی این آزمون برای اینه که بفهمی تلاشت رو تو چه زمینه ای بکنی
      پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
      چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
      وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵

2. Top | #257
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط REZA399 نمایش پست ها
      ممنون دوست عزیز
      istpا دقیقا یعنی چی ؟؟؟
      این اعداد 10-25-35 چی هستن؟؟؟

دوست عزیز اعدادی که مطرح شده در این تست درجه ی شدت اون ویژگی هست . مثلا حرف i به معنی درونگرا بودنه و نمره ای که زیرش نوشته شده شدن درونگرایی شماست . و متضاد حرف i میشه حرف e و به معنی برونگرایی هستش .
      مجددا توصیه میکنم به شما که شما میتونی پزشک بشی اگه بخوای و حتما هم میتونی .... و این تست به معنی الزامی بودن اون مشاغلی که پیشنهاد داده نیست ولی میخواد بگه که شخصیت شما بیشتر به این مشاغل میخوره و شما در انتخاب کاملا مختار هستید ... مثلا تیپ شخصیتی من چیزیه که اصلا شغل پرستاری رو پیشنهاد نداده و دانشمند و روانپزشک و پزشک و استاد دانشگاه رو پیشنهاد داده . ولی این به این معنا نیست که من نمیتونم پرستار باشم متوجه ای دوست خوبم ؟؟؟؟؟ ضمنا من این تست رو دقیق گرفتم و به تمامی سوالات با صداقت تمام جواب دادم و بیشتر از 10 بار این تست رو گرفتم و هر ده بار شخصیتی که گفته بود بهم همون بود . حال من با توجه به تیپ شخصیتیم یک راه رو میتونم انتخاب کنم و اون استاد دانشگاه بودن هست در کنار شغل پرستاری و این به این معنی نیست که من برم از اول پزشکی بخونم چون این تست پیشنهاد داده . چیزایی مثل شرایط اقتصادیم . سن و سال و ازدواج و .... بسیار در انتخاب تاثیر گذاره . و شما هم مختاری در تصمیم گیری . و ان شا الله که پزشک توانمندی خواهی شد . موفق باشی

3. Top | #258
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط digoxin نمایش پست ها
      دوست عزیز اعدادی که مطرح شده در این تست درجه ی شدت اون ویژگی هست . مثلا حرف i به معنی درونگرا بودنه و نمره ای که زیرش نوشته شده شدن درونگرایی شماست . و متضاد حرف i میشه حرف e و به معنی برونگرایی هستش .
      مجددا توصیه میکنم به شما که شما میتونی پزشک بشی اگه بخوای و حتما هم میتونی .... و این تست به معنی الزامی بودن اون مشاغلی که پیشنهاد داده نیست ولی میخواد بگه که شخصیت شما بیشتر به این مشاغل میخوره و شما در انتخاب کاملا مختار هستید ... مثلا تیپ شخصیتی من چیزیه که اصلا شغل پرستاری رو پیشنهاد نداده و دانشمند و روانپزشک و پزشک و استاد دانشگاه رو پیشنهاد داده . ولی این به این معنا نیست که من نمیتونم پرستار باشم متوجه ای دوست خوبم ؟؟؟؟؟ ضمنا من این تست رو دقیق گرفتم و به تمامی سوالات با صداقت تمام جواب دادم و بیشتر از 10 بار این تست رو گرفتم و هر ده بار شخصیتی که گفته بود بهم همون بود . حال من با توجه به تیپ شخصیتیم یک راه رو میتونم انتخاب کنم و اون استاد دانشگاه بودن هست در کنار شغل پرستاری و این به این معنی نیست که من برم از اول پزشکی بخونم چون این تست پیشنهاد داده . چیزایی مثل شرایط اقتصادیم . سن و سال و ازدواج و .... بسیار در انتخاب تاثیر گذاره . و شما هم مختاری در تصمیم گیری . و ان شا الله که پزشک توانمندی خواهی شد . موفق باشی
      یه بار دیگه هم بگو تریلوژیت کامل شه

4. Top | #259
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Black نمایش پست ها
      یه بار دیگه هم بگو تریلوژیت کامل شه
      نت قطع شد و دوبار نقل قول ها ارسال شد

5. Top | #260
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      عزیزان مجددا اکیدا توصیه میکنم که این تست فقط برای فهمیدن تیپ شخصیتی شماست و اینکه بتونید با این تست و با توجه به توانمندی هاتون مسیر زندگیتون رو بهتر انتخاب کنید . توجه کنید ( بهتر ) انتخاب کنید و به هیچ وجه به این معنی نیست چون مشاغلی که پیشنهاد نداده رو نمیشه دیگه درش موفق شد .

6. Top | #261
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      می کنند. نیاز فراوانی به استقلال دارند و افرادی به شدت مستقل می باشند. آنها دوست دارند کارها را به روش خود انجام دهند.
      محل کار
      * از توانمندی های مفهومی و تصوری فراوان بر خوردارند.
      * اطمینان فراوانی به بینش های شمی خود دارند و می توانند آنها را به واقعیت برسانند.
      * اغلب به مقام رهبری و یا مدیریت در موسسه و شرکت می رسد و به سازمان خود احساسی از هدفمندی ، پنداره یا ماموریت می دهد.
      * به شکلی منطقی و منظم کار می کند تا راه حل هایی نوآور و مبتکرانه برای مسایل ایجاد کند .
      * سیستم ها و راه کارهایی تدارک می بیند که برای کاری که در دست دارد جالب است .
      * برای رسیدن به مقصود همان اندازه که به خود فشار می آورد به دیگران هم فشار می آورد.
      * وقتی واقعیت با الگوی آنها هم خوانی ندارد از خود انتقاد می کنند.
      * دوست دارد که مستقل کار کند ، دوست ندارد کسی در کار او دخالت کند.
      * دوست دارند بر اجرای عقاید خود کنترل داشته باشند.
      عناوین شغلی
      * مدیر مدرسه
      * باستان شناس
      * ارشیتکت
      * فضانورد
      * وکیل
      * برنامه نویس یا تحلیل گر کامپیوتر
      * مشاور
      * طراح
      * اقتصاد دان
      * مهندس
      * مخترع
      * تحلیل گر سرمایه گذاری
      * مشاور مدیریت
      * ریاضی دان
      * واسطه وثیقه
      * عکاس
      * پزشک
      * روانپزشک
      * روان شناس
      * پژوهشگر
      * دانشمند
      * دانشمند اجتماعی
      * واسطه اوراق بورس
      * استاد دانشگاه
      * نویسنده

این هم از شخصیت من و مشاغلی که با توجه به شخصیتم میتونم در اونها موفق باشم ..

7. Top | #262
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      جالب اینجاست که بدونید من برنامه نویس اندروید هستم و همچنین تحلیلگر سیستم های کامپیوتری و همچنین تحلیل فاندامنتال و تکنیکال هم در بورس یاد گرفتم ... عاشق روانشناسی هستم و در مشاوره و راهنمایی به دیگران متبحر هستم . و هدفم عضو هیئت علمی شدن دانشگاه هست و از تدریس اکادمیک لذت میبرم و هدف من پروفسور یا همون استاد تمام بودن دانشگاه هست .

8. Top | #263
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr... نمایش پست ها
      سلام بچه ها
      من 24 سال سن و ليسانس نرم افزار دارم + کارت پايان خدمت و هنرستاني بودم
      من علاقه ي خيلي زيادي به پزشکي دارم و دوست دارم که در رشته ي پزشکي ادامه تحصيل بدم و بتونم به هم وطنانم خدمت کنم و تا جايي ک از دستم بر مياد چه از لحاظ مادي و چه از لحاظ معنوي کمکشون کنم اگه ريا نباشه .
      راستش ميخوام اين کارو انجام بدم خانواده ام مخالف هستن و میگن که رشته خودتو ادامه بده و اين کاري که ميخواي انجام بدي ريسکش خيلي بالاست و از کجا معلوم که قبول بشي اگه از امسال بخوني حداقل بايد 2 سال بخوني تا قبول بشي و اون موقع 26 ساله شدي و بايد 7 سال بخوني تا تموش کني... پس زندگيت چي ميشه؟!!
      باور کنيد ديگه اينقدر به اين موضوع فکر کردم خسته شدم خسته، ديگه نميتوم درست رو از غلط تشخيص بدم واقعا خسته شدم.... آخه من بايد چيکار کنم؟ دنبال علاقه ام نرم ؟ زماني که سنم به بالاي 30 رسيد و به گذشته فکر کردم بايد به خودم فحش و لعنت بدم که چرا اون موقع ميتونستي و انجام ندادي و حسرت پزشک بودن رو بايد با خودم به گور ببرم؟!!!!
      به نظرتون:
      اگر من بخوام بخونم و حداکثر دو سال ديگه قبول بشم و اون موقع 26 ساله شدم و 33 سالگي تمومش کنم آيا ارزش داره ؟؟ و حتما براي تخصص هم ادامه ميدم.. با اين اوصاف ارزش داره که بخوام عمرمو براش بذارم؟؟؟
      شما رو بخدا راهنماييم کنيد تا بتونم با خانواده هم صحبت کنم.
      این علاقه از اولشم بود ولی به دلیل اجبار خانواده کامپیوتر خوندم
      در ضمن من ناپیوسته خوندم و ترم یک کارشناسی میخواستم انصراف بدم ولی خانواده نذاشتن!!!!
      خدا خيرتون بده
      يا حق
      وقتی چیزی رو واقعا بهش علاقه دارید پس باید برای رسیدن بهش تلاش کنید حتی در سنی ک هیچ کس فکرش رو نمی کنه...

9. Top | #264
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

مشکل تو چیه دقیقا . من توی تاپیک مطرح کردم که در هر شغلی تیپ شخصیتی متفاوت وجود داره و الزاما به این معنی نیست که برای پزشک شدن نیاز به یک تیپ شخصیتی خاص باشه . و هر کس بخواد میتونه وارد هر رشته ای بشه . و این تست فقط میخواد بگه که اگه این شغل ها رو انتخاب کنید در اونها موفق تر هستید . دقت کنید موفق تر ....
      شما جواب هیچکدوم از فرضیات منو ندادین
      اما خبـ. مشکل من اینه کـ.:این آزمونها به هیچ وجهه درست نیستن و هرگز نمیتونن معیاری برای ارزشیابی شخصیت یک فرد قرار بگیرن و همچنین کلا این کار باید توسط یک فرد متخصص انجام بشه و قطعا شما اون فرد متخصص نیستید

+شما با روحیات کسی آشنایی ندارید شاید حرفهای شما باعث ناراحتی یک نفر بشه پس بهتره که در صبحتهاتون بیشتر دقت کنید
      ++حیفه این تاپیک به خاطر بحثهای ما قفل بشهd: , اگه دوست داشتید pm بدید یا اینکه حداقل تو یه تاپیک دیگه صحبت کنیم...من دیگه اینجا پیام نمیدم: )
      لبخند بزن:>
      این را مطمئن باش
      هیچ چیز در این دنیا ارزش محو شدن لبخند زیبایت را ندارد

10. Top | #265
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      پزشکی برای افراد 17 یا 18 سال آرزوست و همچنین برای کسایی که در رشته ی تحصیلیشون فاقد مهارت بودند و به هیچ جایی نرسیدند وبه این رشته ای فکر میکنند که از دید اونها بالاترین رشته ی دانشگاهی هست و شاید هم بخاطر اینکه بهشون بگن دکتر . غافل از اینکه دکترای عمومی پزشکی و دامپزشکی و دندانپزشکی و داروسازی معادل با کارشناسی ارشد علوم پزشکی هست و جالب توجه هست که اگه کسی واقعا از هوش بالایی برخوردار باشه در اون رشته ی تحصیلی که داره و به همراه مهارت هایی که داره میتونه به پرستیژ بالایی برسه و همچنین درامد بسیار عالی داشته باشه . مثلا اون لیسانس زبانی که میگه بیکاره اگه طراحی وب بلد بود و با تجارت الکترونیکی آشنایی داشت میتونست پکیج های آموزش زبان فراهم کنه و اونا رو به صورت اینترنتی ارائه بده . هر پکیج رو که 50 هزار تومان در نظر بگیرید اگر 1000 نفر اون رو خریداری کنند 50 میلیون تومان درامد خواهد داشت بدون هیچگونه زحمتی . ولی متاسفانه فارغ التحصیلان رشته های مختلف بخاطر اینکه فاقد هرگونه مهارتی هستند فکر کنکور مجدد به سرشون میزنه .
      ویرایش توسط digoxin : 30 مهر 1394 در ساعت 00:04

11. Top | #266
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من از انتزاع و نظریه خوشم می آید و گاهی توجه به جزئیات زندگی روزمره کسل کننده است
      - نه اینکه من چیزی توجه ندارم . من به شیوه خودم عمل می کنم و از یک پروژه به سراغ پروژه بعدی می روم
      من فضای میان سطرها را می خوانم و به مطالبی که مطرح نشده اند فکر می کنم
      -من به کاربردها و استنباطها توجه دارم
      من به اندیشه دیگران بیش از احساس آنها بها می دهم
      -من به الهام و برخورد اول و تصور برای کسب اطلاعات متکی هستم
      من به ارقام و آمار بیش از نظریه توجه می کنم

=> آقا یکی بگه اینا یعنی چی منم تست رو بزنم
      پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن

12. Top | #267
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ناخدا نمایش پست ها
      شما جواب هیچکدوم از فرضیات منو ندادین
      اما خبـ. مشکل من اینه کـ.:این آزمونها به هیچ وجهه درست نیستن و هرگز نمیتونن معیاری برای ارزشیابی شخصیت یک فرد قرار بگیرن و همچنین کلا این کار باید توسط یک فرد متخصص انجام بشه و قطعا شما اون فرد متخصص نیستید

+شما با روحیات کسی آشنایی ندارید شاید حرفهای شما باعث ناراحتی یک نفر بشه پس بهتره که در صبحتهاتون بیشتر دقت کنید
      ++حیفه این تاپیک به خاطر بحثهای ما قفل بشهd: , اگه دوست داشتید pm بدید یا اینکه حداقل تو یه تاپیک دیگه صحبت کنیم...من دیگه اینجا پیام نمیدم: )

مایرز و بریگز دو تا از بهترین روانشناسان تاریخ این تست معتبر رو اختراع کردن و این تست در مقالات بسیار معتبر پزشکی isi مورد تایید هست و من فکر نمیکنم شما در سطحی باشی که این تست رو معتبر ندونی و ضمنا اون سایت ایران ذهن هم توسط بهترین روانشناسان راه اندازی شده .

13. Top | #268
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Huot نمایش پست ها
      من از انتزاع و نظریه خوشم می آید و گاهی توجه به جزئیات زندگی روزمره کسل کننده است
      - نه اینکه من چیزی توجه ندارم . من به شیوه خودم عمل می کنم و از یک پروژه به سراغ پروژه بعدی می روم
      من فضای میان سطرها را می خوانم و به مطالبی که مطرح نشده اند فکر می کنم
      -من به کاربردها و استنباطها توجه دارم
      من به اندیشه دیگران بیش از احساس آنها بها می دهم
      -من به الهام و برخورد اول و تصور برای کسب اطلاعات متکی هستم
      من به ارقام و آمار بیش از نظریه توجه می کنم

=> آقا یکی بگه اینا یعنی چی منم تست رو بزنم
      شوخی میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟

14. Top | #269
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      شما همین سایتی که الان در انجمنش عضو شدید رو در نظر بگیرید . صاحب این سایت کارشناسی ارشد یکی از رشته های مهندسیه ولی به نظر من از 10 پزشک هم موفق تر هست و اگر بدونید قیمت هر کدام از تبلغ هایی که در سایت وجود داره حداقل 100 هزار تومن برای مدتی مشخص هست با یک حساب سر انگشتی فقط درامد این سایت از تبلیغات ماهانه خیلی عالی خواهد بود همچنین از فروش جزوات و ... هم احتمالا درامد خواهد داشت . شما موفقییت رو در چه چیزی خلاصه میکنی ؟؟؟؟ واقعا هوش مدیر این سایت بالا بوده و یک نوع اوری داشته . و قابل تحسین هست و من از همینجا بهش خدا قوت میگم .
      ویرایش توسط digoxin : 30 مهر 1394 در ساعت 00:11

15. Top | #270
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شوخی میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟
      نه؟؟؟
      3تا مثل تو رفتن ترجمه کردن دیگه بلدی به ماهم بگو چی نوشته

صفحه 18 از 19 نخستنخست ... 8171819 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فکر، قبلا، قبول، ليسانس، لحاظ، ممنون، موقع، موضوع، ميخوام، ميخواي، میگن، میخواستم، میشم، میشه، نمیدونم، چي، چیکار، ناپیوسته، نرم، نرم افزار، چرا، نظرتون، هم، هنرستاني، ها، هستن، ولی، واقعا، یک، یادتون، کمک، کمک درسی، کمکم، کنم، کنم؟، کنيد، کنید، که، کامپیوتر، کارت، کارشناسی، کتاب، کجا، کردم، گذشته، پیش، پايان، پزشکي، پزشکی، پس، ؟؟، آيا، افزار، امسال، انجام، انصراف، اون، اين، این، اگه، ادامه، ارزش، از، استفاده، بچه، به، بهتون، بودن، بالاي، بايد، باید، باشه، بتونم، بخونم، بخوام، بدم، بده، بر، براي، برای، براش، بشم، تحصيل، تخصص، ترم، تشخيص، حق، حتما، حداقل، حداکثر، خوندم، خودم، خيلي، خانواده، خدمت، خسته، دلیل، دنبال، دوم، دوست، ديگه، دارم، داره، داستان، در، دردم، درسی، درست، دستم، رو، راهنماييم، راهنماییم، رسيد، رسید، رشته، زماني، زیست، سن، سوم، سال، سال دوم، سال سوم، ساله، شما، شدم، شرایط، صحبت، ضمن، علاقه، غلط

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن