بچه ها کسی یه شماره یا یه جای معتبر سراغ نداره در مورد یه سری مسایل دانشجویی سوال کرد؟
بچه ها کسی یه شماره یا یه جای معتبر سراغ نداره در مورد یه سری مسایل دانشجویی سوال کرد؟
یه ستاره سرد .... یه شب از همه چی به خدا گله کرد
یه دفعه .... به خودش همه چی رو سپرد
.... دیگه گریه نکرد فقط حوصله کرد
یه ستاره سرد .... یه شب از همه چی به خدا گله کرد
یه دفعه .... به خودش همه چی رو سپرد
.... دیگه گریه نکرد فقط حوصله کرد
خلاف قوانین
ویرایش شده.
دلم برای پارسال تنگ شده چه ذوقی داشتیم...
خدای من..
هر اتفاقی هم بیفته...
حتی اگه امسال نتونم به اونی که ارزوشو دارم برسم تهش میدونم تا هستی نباید از ارزوم دست بکشم
حتما یه دلیلی داشته که این ارزو تو من هست...این هدف...
مطمعنم پشتمو خالی نمیکنی...
محکم محکم دستمو بگیر خدا...
دلم برات تنگه...
محکم بگیر دستمو خدا....

به نظر منم هیچ چیز خاصی نی ...
من که خودم دوس دارم همش همون سال کنکور و فضای مدرسه مون برام تکرار میشد خیلی جذاب تر و بهتر بود ..
فقط روز اولش استرس دارین .. ما که از همون هفته دوم امتحان داشتیم و میخوندیم ..خوندنشم هیچ فرقی با کنکور نداره .. همون جو رقابتی و معدل و نمره هست
دنبال فضای عاطفی هم حتی الامکان نباشید .. این تجربه بنده و خیلی از دوستام ! وقتی متوجه میشین اشتباه کردین که دو ترم معدلتون داغون شد و دیدین باید 10 ترم ده برابر بقیه بخونین تا برسین بهشون
پس اگه هدفی دارین و باعلاقه اومدین رشتتون فقط یه چیز رو ببینید درس و استاد!![]()
در مورد رشته شیمی هر سوالی دارین من هستم .
فقط در طول ترم درس بخونین تا برای شب امتحان دچار مشکل نشین .
کلن قبل دانشگاه هیجان داری دانشگاه چیه و چطوره و....
2 هفنه اول استرس داری وای اینجا کجاست.... درسا چرا انقد سخته و.........
بعدش اگ پزشکی باشی اونقدر امتحان میاد رو سرت که هیچی نمی فهمی فقط مجبوری بخونی بخونی ... تا ترم تموم شه
ظبق گفته دوستان هم خواهشا 2 ترم اول دنبال عاشق شدن نباشید
البته ما تو کلاسمون نداشتیم همچین چیزی رو
مهم نیس میرم مسیرو
سوال های من
یک اینکه چیکار کنیم به اصطلاح تازه وارد هیچی ندون نباشیم ؟ب هرحال چند روز اول این حالت ظبیعیه.....زرنگ باشی سه چهار روزه میتونی خودتو با محیط تطبیق بدی
دو چجوری دانشجوی ممتازی باشیم؟ نیازی به مطالعه منابع رفرنس که زبان اصلی هستن یا.... هست؟ برای ممتاز بودن فقط باید طول ترم درس خوند...پا ب پای استاد پیش رفت
این تایم های خالی بین کلاس هارو چیکار کرد برگشت خوابگاه.. گذروند و....؟ اگه ک خوابگاه داخل دانشگاه باشه و نزدیک باشه بهتره ک برید خوابگاه اگر که نه بهتره ب کتابخونه برید درس بخونید .....یا اگه نمیخاید درس بخونید میشه کمی تو محوطه گشت بوفه رفت و با دوستان حرف زد وقت رو پر کرد
از تجربیات خوابگاهی بگید لطفا
خیلی سخته و محیطش جالب نیس بخصوص خوابگاه پسرا
زندگی بی مکث جریان داره....
همه میخواهند بشریت را عوض کنند دریغ_ا که هیچکس در این اندیشه نیست که
خود را عوض کند.
لِو تولستوی
شیرازی نداریم نیاز به اطلاعات واسه انتخاب رشته داشته باشه ؟![]()
"When the going gets tough, the tough get going."
در حال حاضر 88 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 88 مهمان)