عاقا پارسال رفتم واسه ثبت نام گفتم پشتیبان نمیخوام هزینشو باید بدم خانومه گفت مگه پشتیبان میخواد چیکار کنه که نمیخوای گفتم مشکل همینجاس که هیچ کاری نمیکنه!!هیچی دیگه یه دستی به سیبیلاش کشید منم ترسیدم پولو دادم
عاقا پارسال رفتم واسه ثبت نام گفتم پشتیبان نمیخوام هزینشو باید بدم خانومه گفت مگه پشتیبان میخواد چیکار کنه که نمیخوای گفتم مشکل همینجاس که هیچ کاری نمیکنه!!هیچی دیگه یه دستی به سیبیلاش کشید منم ترسیدم پولو دادم
تبلیغای کانون تو تلویزیون رو دیدین؟
یه نفر رو آوردن حدودا کلاس پنجم میگه:
من میخوام تو درسام موفق بشم
من میخوام برای پدر و مادرم مایه ی افتخار باشم.
من میخوام برای کشورم مفید باشم و ....
من کانون ثبت نام میکنم.
جمله بندیش یکم با اینا فرق داشت ولی مفهومش دقیقا همین بود. تا چند سال دیگه میگن بچه هنوز دنیا نیومده هم بیاد کانون ثبتنام کنه.
من دیروز برنامه ی امسال رو دیدم دو تا نسخه هاش با هم فرق داشت یعنی برنامه عوض شده ؟
برنامه ی 10 مهر به بعد ...

حتما برنامه ازمون های گزینه دو و قلمچی رو دانلود کن ببین با کدوم راه میای. اونم نه رویایی من خودم قلمچی بودم خوب بود برام یه جاهایی عقب می موندم خیلی فرصت جبران داشت. یه سری قسمت ها چندین بار تو ازمون ها میومد. جامعه اماریشم که از همه بالاتره. ولی میگم انتهاب اخر با خودتونه. ببینید با کدوم میسازید
یه ستاره سرد .... یه شب از همه چی به خدا گله کرد
یه دفعه .... به خودش همه چی رو سپرد
.... دیگه گریه نکرد فقط حوصله کرد
کاظم قلمچی میاد پول از این و اون بالا میکشه بعد میاد یکی که وضع مالیش بهتر از منه بورسیه میکنه![]()
...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)