خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 23 از 23
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid97 نمایش پست ها
      خب من حرفاتونو قبول دارم ؛ ولی با این حال برای مرور چیکار کنم؟تمام کتابو تو مرور از اول بخونم؟
      کتابو یه روخوانی کن سریع ... و رو قیداهم یکم بیشتر دقت کن .. همین .

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lord raiden نمایش پست ها
      همون چیزی که معلمتون گفتن درسته.....تا یه تستو حل نکردی نرو سراغ پاسخنامه .
      وقتی یکی دو دقیقه وقت میذارم روی مسئله و به جواب نمیرسم ؛ پاسخنامه رو نگاه میکنم ؛ بیشتر از این صرف یه تست کنم به نظر وقت کشیه ؛ ولی خب نگاه کردن به پاسخنامه این مشکلارم داره...

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Forgotten نمایش پست ها
      سلام

دوست عزیز اگر این مشکل فراموشی برای دروسی مثل شیمی و زیست باشه عادیه و من هم برای برخهی مطالب ریز باید مرور زیادی انجام بدم تا فراموش نشه مخصوصا زیست شناسی

ولی اگر این مشکل توی دروس محاسباتی براتون پیش میاد یه جای کار شما قطعا میلنگه من یه توصیه دارم براتون که اینو اجراش کنید برای دروس ریاضی و فیزیک احتمال اینکه نتیجه بگیرید هست

تعدادی محدود تست انتخاب کنید مثل 10 تا یا 20 تا
      بعد اون تستارو سعی کنید همه رو حل کنید و اصلا در وسط پاسخ دادن پاسخنامه رو نگاه نکنید بعد از اتمام اون ده تا تست برید پاسخنامه رو چک کنید و تجزیه تحلیل کنید

حالا چرا اینو میگم ؟ چون شما وقتی یه سوالو حل کردید حالا درست یا غلط وقتی همون لحظه پاسخ نامه رو نگاه کنید انگار دارید جواب رو حذف میکنید و یاد نمیگیرید
      این روش رو من از آقای خالو مولف کتابای فیزیک الگو شنیدم و اجراش کنید به نفعتون هست

برای سایر دروس هم مرور و مرور و مرور حتی شما اگه اون لحظه واقعا عمق مطلبم درک کنید بعد از یه مدت مرور نکنید بادتون میره

در ضمن آقا سعید تو همین انجمن هم یه تاپیکی داشتن که درباره مرور بود اونو بخونید چیزای مفیدی داخلش هست اگه آدرس تاپیک رو پیدا کردم میزارم براتون
      خیلی ممنون
      اکثرا واسه درسای حل کردنیه ؛ که زود زود از حل کردن ناامید میشم و پاسخنامه رو نگاه میکنم
      که اونم اینجوری میشه
      ممنون اگه لینکشو بذارین

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آقای خاص نمایش پست ها
      من خودم به شخصه اگر یک مطلب رو کامل تموم نکنم و توی 2.3 روز بخونم روز دوم تقریبا باید کل مطلب روز قبل رو از دوباره بخونم چون هماهنگی ذهنیم به هم میریزه ( نه اینکه کامل فراموش کنم احساس می کنم تسلط دیروز رو ندارم )واسه همین تا یک مبحث رو کامل تموم نکردم خوندنمو قطع نمی کنم مثلا مبحث سقوط ازاد رو از رو کتاب نقره گاج میام ساعت 11 شب شروع می کنم تا 5-4 صبح پشت سر هم می خونم تا تموم بشه و سری بعدی مثلا مبحث حرکت پرتابی رو به همین صورت میخونم و بازدهیم خیلی بالاست و راضیم. و دومین مطلب هم اینکه بلافاصله بعد از تموم کردن مبحث که مثلا 5 صبح هستش نمی خوابم به ذهنم فرصت ریکاوری و طبقه بندی میدم بعد از دو سه ساعت میخوابم اگر فوری بخوابم یا حتی بلافاصله یک مبحث دیگه شروع کنم بازدهیم خیلی کم میشه
      دقیقا همین طوره که میگید
      بیشتر وقتی یه مبثو تو سه چهار روز میخونم این مشکل پیش میاد و مجبور میشم فرداش از اول تستارو بزنم ؛ منم همین حس تسلط نداشتن بهم دست میده که مجبور میشم از اول حل کنم

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadvand70 نمایش پست ها
      حدود 80% فراموشی در 24 ساعت اول اتفاق میافته شما سعی کن در 24 ساعت اول حتما مرور موثر داشته باشی.
      مرور کردن رو سعی کن از روخوانی انجام ندی بلکه به صورت سوال و جواب انجام بده.
      درس حل کردنی رو چطوری با سوال و جواب مرور کنم ؟

6. Top | #21
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      خب اون موقع هم که برای مرور می لنگم ؛ نمیشه برای مرور ؛ مثلا قبل از دوران جمع بندی یه کتاب700 صفحه ای رو از اول خوند
      نگفتم تا اخر فقط کتاب رو بخونین گفتم اول چند دور کتاب رو بخونین .بعد تسلط پیدا میکنین روی کتاب و نکات ترکیبی و مفهومی بعد که به تسلط رسیدین میرین سر نت برداری ونکاتی رو که خوب متوجه نشدین یا اینکه درذهنتون نمونده رو یادداشت میکنین.

7. Top | #22
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      البته مشکل تنها نحوه خوندن نیست موضوعات مهم دیگری توی بحث فراموشی دخیل هستن .که بخاطر همین عوامله که بعضیا شدید واسه کنکور میخونن ولی هیچی نمیشن یا کم میشن
      مثلا استرس بیش از حد معمول.عصبی بودن.اختلال در ترشح هورمون ها.تغذیه بد"شیرینیجات و چربی زیاد خوردن".مشکلات روانی
      این موضوعات و خیلی چیز های دیگه میتونه تعیین کننده تر از روش خوندن و ساعات مطالعه و منابع و این حرفا باشه ولی زیاد تو چشم نمیان متاسفانه

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      درس حل کردنی رو چطوری با سوال و جواب مرور کنم ؟
      باید فرمول ها و نحوه به دست آوردن مجهولات مرور بشن.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن