یکیم تست هاشو ازکدوم کتاب بزنم از عهده ی اینا برمیام منظورم تستاش؟میخوامهرمدل ک پیچوندن بتونم چهل درصد و بزنم حتما
Sent from my HUAWEI G730-U00 using Tapatalk
یکیم تست هاشو ازکدوم کتاب بزنم از عهده ی اینا برمیام منظورم تستاش؟میخوامهرمدل ک پیچوندن بتونم چهل درصد و بزنم حتما
Sent from my HUAWEI G730-U00 using Tapatalk
من خودم مهرو ماه داشتم که به نظر منم نکته محوره و وقتی میخوندمش این احساسو میکردم، گاجم داشتم که باز فکر میکنم فرمالیته هست، میکرو ی حالته فرمالیته داره فرمول میگه و جلو میره، نمیدونم تصمیم دارم که کوله پشتی بگیرم، البته این نظر منه ، فکر میکنم هر کسی با ی منبعی راحت تر باشه و خاص خودش باشه.
فرستاده شده از SM-G850Fِ من با Tapatalk
بستگی به سطح هر فرد داره اگه کسی ضعیف باشه به نظر من میکرو های سال به سال گاج براش مناسبه بعد از مطالعه میکروهای گاج و رسیدن به یه حد متوسط میتونه سراغ مهروماه و خیلی سبزم بره خیلی سبز درسنامه اش بهتر و مهر وماه تستاش نسبتا سطحش یه کم بالاتر ...
تا حدودی قبول دارم حرفتونو البته میکروهای گاج تستم دارن ولی خوب سطح تستاش خیلی پایینه تستای سنجش و کنکورو یه عالمه تست ازاد داره که بدرد نمیخوره درسنامه هاش تا حدودی نکته محوره ولی روونه و اگه کسی مبتدی باشه میتونه باهاش راه بیفته کوله پشتی هم میتونه منبع خوبی باشه برای شروع کسی که ضعیفه ولی من نمیدونم چرانتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم..!
میکروها رو پارسال اولدسال برا دست گرمی از دوستم گرفتم خوندم و متاسفانه الان ندارم اما کوله پشتی خودم دارم اگه بخواین چند ص براتون عکس میگیرم میزارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)