خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 86
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یکیم تست هاشو ازکدوم کتاب بزنم از عهده ی اینا برمیام منظورم تستاش؟میخوامهرمدل ک پیچوندن بتونم چهل درصد و بزنم حتما

Sent from my HUAWEI G730-U00 using Tapatalk

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من خودم مهرو ماه داشتم که به نظر منم نکته محوره و وقتی میخوندمش این احساسو میکردم، گاجم داشتم که باز فکر میکنم فرمالیته هست، میکرو ی حالته فرمالیته داره فرمول میگه و جلو میره، نمیدونم تصمیم دارم که کوله پشتی بگیرم، البته این نظر منه ، فکر میکنم هر کسی با ی منبعی راحت تر باشه و خاص خودش باشه.

فرستاده شده از SM-G850Fِ من با Tapatalk

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط maryam_ebrahimi نمایش پست ها
      من خودم مهرو ماه داشتم که به نظر منم نکته محوره و وقتی میخوندمش این احساسو میکردم، گاجم داشتم که باز فکر میکنم فرمالیته هست، میکرو ی حالته فرمالیته داره فرمول میگه و جلو میره، نمیدونم تصمیم دارم که کوله پشتی بگیرم، البته این نظر منه ، فکر میکنم هر کسی با ی منبعی راحت تر باشه و خاص خودش باشه.

من کاملا باهات موافقم. ...اما به نظرم کوله پشتی خیلی وقت میگیره....من همین خیلی سبز رو ترجیح میدم

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیلی سبز........

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیلی سبز پایه به پایه جداست؟؟؟؟

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات

من کاملا باهات موافقم. ...اما به نظرم کوله پشتی خیلی وقت میگیره....من همین خیلی سبز رو ترجیح میدم

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط درسا20 نمایش پست ها
      خیلی سبز پایه به پایه جداست؟؟؟؟
      نه برو جامعش رو بگیر...کلا همه رو داره حتی آمار و هندسه 1...به نظر من اگر ضعیفی...بازم میگم اگر ضعیفی با کوله پشتی شروع کن...وگرنه خیلی سبز عالیه

8. Top | #23
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Safa021 نمایش پست ها
      نظرتون در مورد مبتکران چیه؟!

9. Top | #24
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ضعیف تبودم معلمم باعث شد به نظرت با خیلی سبز گیج میشم؟؟؟؟

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بستگی به سطح هر فرد داره اگه کسی ضعیف باشه به نظر من میکرو های سال به سال گاج براش مناسبه بعد از مطالعه میکروهای گاج و رسیدن به یه حد متوسط میتونه سراغ مهروماه و خیلی سبزم بره خیلی سبز درسنامه اش بهتر و مهر وماه تستاش نسبتا سطحش یه کم بالاتر ...

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نظرتون در مورد مبتکران چیه؟!

به نظرم مبتکران اونجوری باید و شاید خوب نیست برای کنکور..اگه ضعیف هستی و فکر میکنی آموزش بهتری میخوای کوله پشتی عالیه اما اگر متوسط هستی یا بالاتر و درسنامه خیلی سبز رو هم دیدی و فکر میکنی خوبه...به نظرم خیلی سبز عالیه برات

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yasii نمایش پست ها
      بستگی به سطح هر فرد داره اگه کسی ضعیف باشه به نظر من میکرو های سال به سال گاج براش مناسبه بعد از مطالعه میکروهای گاج و رسیدن به یه حد متوسط میتونه سراغ مهروماه و خیلی سبزم بره خیلی سبز درسنامه اش بهتر و مهر وماه تستاش نسبتا سطحش یه کم بالاتر ...
      به نظر من گاج خوب نیس چون دقیقا مثه پرسمان هاش نوشته شده و از نظر بنده کوله پشتی برای آموزش عالیه البته اگر ضعیف هستید

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Safa021 نمایش پست ها
      به نظر من گاج خوب نیس چون دقیقا مثه پرسمان هاش نوشته شده و از نظر بنده کوله پشتی برای آموزش عالیه البته اگر ضعیف هستید
      تا حدودی قبول دارم حرفتونو البته میکروهای گاج تستم دارن ولی خوب سطح تستاش خیلی پایینه تستای سنجش و کنکورو یه عالمه تست ازاد داره که بدرد نمیخوره درسنامه هاش تا حدودی نکته محوره ولی روونه و اگه کسی مبتدی باشه میتونه باهاش راه بیفته کوله پشتی هم میتونه منبع خوبی باشه برای شروع کسی که ضعیفه ولی من نمیدونم چرانتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم..!

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yasii نمایش پست ها
      تا حدودی قبول دارم حرفتونو البته میکروهای گاج تستم دارن ولی خوب سطح تستاش خیلی پایینه تستای سنجش و کنکورو یه عالمه تست ازاد داره که بدرد نمیخوره درسنامه هاش تا حدودی نکته محوره ولی روونه و اگه کسی مبتدی باشه میتونه باهاش راه بیفته کوله پشتی هم میتونه منبع خوبی باشه برای شروع کسی که ضعیفه ولی من نمیدونم چرانتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم..!
      جدی؟؟؟؟..میتونه چند صفحه از نامعادلات رو برام بفرستی

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      میکروها رو پارسال اولدسال برا دست گرمی از دوستم گرفتم خوندم و متاسفانه الان ندارم اما کوله پشتی خودم دارم اگه بخواین چند ص براتون عکس میگیرم میزارم

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن