من که خیلی سبز رو با هیچ کتاب دیگه ای عوض نمیکنم ...قبل این کتاب ریاضی رو فقط تشریحی اونم واسه مدرسه میخوندم ولی حالا هر روز برای ریاضی کلی تست میزنمقبل این کتاب آبی قلمچی و کوله پشتی و گاج داشتم که نتونستم باهاشون کنار بیام
من که خیلی سبز رو با هیچ کتاب دیگه ای عوض نمیکنم ...قبل این کتاب ریاضی رو فقط تشریحی اونم واسه مدرسه میخوندم ولی حالا هر روز برای ریاضی کلی تست میزنمقبل این کتاب آبی قلمچی و کوله پشتی و گاج داشتم که نتونستم باهاشون کنار بیام
سلام بهترین کتاب هایی که برا تجربی تو بازار هست : مهر و ماه و خیلی سبز
من جفتشو کار کردم:
مهر و ماه : نقاط قوت: درسنامه کامل ، تست های استاندارد و اینکه تستاش از اسون شروع میشه و کم کم سخت میشه ... داشتن 2تا ازمون جمع بندی اخر هر فصل
نقاط ضعف: بعضی جاها خیلی فرمولای اضافه گفته و زیاده روی کرده ... حجم درسنامش خیییلی زیاده...درسنامش برا کساییکه ضعیفن مناسب نیست ... تعداد تستاش از خیلی سبز کمتره ... پاسخ تشریحیش زیاد خوب نیست
خیلی سبز : نقاط قوت : درسنامش خیلی خوب و قابل فهمه و با مثال اموزش داده شده و حجم خیلی زیادی هم نداره (فرمولای اضافه نگفته) و در عین حال کنکورو کاملا جواب میده ... سطح تستاش از مهر و ماه بالاتره و پاسخ تشریحیش بهتره
نقاط ضعف : تستاش خیلی به هم ریختست ... مثلا دوتا تست اسون داره بعدش سه تا تست سخت ... همون اول که میری تست بزنی با تستای سخت مواجه میشی و نمیتونی حل کنی ولی مهر و ماه به ترتیبه ... اخر هر فصل ازمون جمع بندی نداره ...
جمع بندی : از نظر درسنامه و اموزش خیلی سبز بهتره اما از نظر کیفیت تست مهروماه ولی در کل من خیلی سبزو ترجیح میدم
من با جواب های تشریحی مهر و ماه مشکل داشتم.امسال خیلی سبز جامع(البته چاپ جدیدش نیست مال پارساله)+ تخته سیاه رو میخونم.اکثر سوالاش با هم مشترکن.شاید واسه هر فصل نهایتا ده تا سوال باشه که تو اون یکی پیدا نشه.وگرنه هر دو همه انواع سوال رو پوشش دادن.
و تو آهسته آهسته بلند میشوی
و راه می افتی و می روی
و در این راه رفتن دست و بالت بارها زخمی می شود
اما آبدیده می شوی
و می آموزی که از جاده های ناشناس نهراسی
از مقصد بی انتها...از نرسیدن نهراسی
و تنها بروی و بروی و بروی...
نمیدونم چطوریه ولی واقعا به ظرفیت ذهنی و پایه درسی و .... اینا بستگی داره و گرنه منابع شناخته شده همشون تقریبا مثل هم هستن ، ولی تو این چندسال اخیر اگه بخوایم یه منبع کامل برای ریاضی بگیم قطعا مهرو ماهه ، یکی مثل من با مهرو ماه 30 درصد میزنه یکی مثل رفیقم 60 درصد و یکی مثل رتبه یک 91 درصد !!!
آنالیز ترکیبی+ احتمال(حدودا 2 یا 3 تا تست میاد)+آمار(اینم 2تا)+حد و مشتق و کاربرد مشتق(فکر کنم چیزی حدود 7 یا 8 تا)+ماتریس(1 سوال آسوووون میاد)
البته نمیدونم 40 درصد میشه یانه چون تو تعداد سوالایی که از این فصلا میاد کمی شک دارم.حدودا اگه 15 تا سوال بتونین بزنین که همش هم درست باشه میتونین رو درصد 42 حساب کنین.
و تو آهسته آهسته بلند میشوی
و راه می افتی و می روی
و در این راه رفتن دست و بالت بارها زخمی می شود
اما آبدیده می شوی
و می آموزی که از جاده های ناشناس نهراسی
از مقصد بی انتها...از نرسیدن نهراسی
و تنها بروی و بروی و بروی...
به نظر منم بهترین منبع مهروماه چون هم توضیحاتش مفصل هم تستای باحالی داره
البته من تست از نشرالگو میزنم![]()
خیلی سبز
عااااالی![]()
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)