فقط یه روز میزارید واسه اینکار یا بیشتر؟
لطفا درس ها رو جدا جدا توضیح بدید![]()
فقط یه روز میزارید واسه اینکار یا بیشتر؟
لطفا درس ها رو جدا جدا توضیح بدید![]()
من 4 روز قبله آزمون مرور و حمع بندی میکنم!
روز آخر هم اکه آزمون جامع اون مباحثی رو که خوندید بزنید خیلی خوبِ!
برای هر درس هم متفاوته تقریباً!
مثلاً برای زیست,از روی خود کتاب دوباره میخونم و تورق سریع....+اینکه تست های نشانه داری رو که قبلاً مشخص کرده بودم رو دوباره بررسی میکنم!
من قبل معمولا برنامه مو تا چهارشنبه قبل از ازمون تموم میکنم . روز 5 شنبه هرچی مونده بود میخونم . اگه هم هیچی نموند که میرم سراغ جمع بندی . اول هرچی نکته جدید که از قبل یاد گرفته بودم رو میخونم . بعد تستایی رو که طول دو هفته زدم کنار اونایی که علامت زدم دوباره تحلیل میکنم . اگه وقتی موند دیگه میزارم برا موضوعی های عمومی مثل قرابت یا ریدینگ های عربی و زبان . فکر میکنم ایم روش خیلی خوبی باشه . البته باید سعی بشه حتما تمام کنین تا چهارشنبه قبل از ازمون
شما میتوانستید این خبر را در پیغام های بازدید کنندگان نیز به او اطلاع دهید، نه اینکه بیایید وسط یک تاپیک آن را بگویید.
رفع اسپم: من فقط روز آخر رو به این کار اختصاص میدم و تو اون تست های ستاره دار و آزمون غیر حضوری رو میزنم و آزمون قبلی رو تحلیل میکنم و همه کتاب هارو سریع یه بار ورق میزنم.![]()
اول صبح تا ساعت 6 ظهر آزمونای جامع آخر هر فصلو میزنم تقریبا واسه هر درس یه چهل دیقه نیم ساعت طول میشکه .. عصر میام مرورر :
ششمی : درسنامه مبتکران
زیست : همایش عمارلو + کتاب درسی تورق سریع
فیزیک :درسنامه گاج که خلاصس
ریاضی : خط ویژه
ادبیات : لغاتو و تاریخ ادبیاتو و .. سریع
عربی : قواعد فقط
زبان : نمیخواد
دین و زندگی : متن کتاب درسی ..
تموم اینکارا حدود 8 ساعت طول میکشه و طبیعتا باید ساعت 1 تموم میشم معمولا و میرم میخوابم
با خودم میگویم :
باید یک بار به خاطر همه چیز گریه کرد
آن قدر که اشک ها خشک شوند
باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد ..
به چیز دیگری فکر کرد
باید پاها را حرکت داد و همه چیز را از نو شروع کرد ...
"آنا گاوالدا"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)