خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 19 از 19
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط azita mohammadi نمایش پست ها
      من قبل معمولا برنامه مو تا چهارشنبه قبل از ازمون تموم میکنم . روز 5 شنبه هرچی مونده بود میخونم . اگه هم هیچی نموند که میرم سراغ جمع بندی . اول هرچی نکته جدید که از قبل یاد گرفته بودم رو میخونم . بعد تستایی رو که طول دو هفته زدم کنار اونایی که علامت زدم دوباره تحلیل میکنم . اگه وقتی موند دیگه میزارم برا موضوعی های عمومی مثل قرابت یا ریدینگ های عربی و زبان . فکر میکنم ایم روش خیلی خوبی باشه . البته باید سعی بشه حتما تمام کنین تا چهارشنبه قبل از ازمون
      سلام پیام های خصوصیت رو حذف کن پیام هات زیاده دیگه نمیاد [emoji6] [emoji4]

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sprit نمایش پست ها
      سلام پیام های خصوصیت رو حذف کن پیام هات زیاده دیگه نمیاد [emoji6] [emoji4]
      دوست عزیز این پیام رو تو پ.ب به ایشون بدین ... همچنین تا جایی که میتونین از مخ زنی در انجمن بپرهیزید ...

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      دوست عزیز این پیام رو تو پ.ب به ایشون بدین ... همچنین تا جایی که میتونین از مخ زنی در انجمن بپرهیزید ...
      دوست عزیز شخصیت خودتونو حفظ کنین با ايشون قبلا آشنایی دارم همم به شما مربوط نمیشه من چیکار میکنم

4. Top | #19
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sprit نمایش پست ها
      دوست عزیز شخصیت خودتونو حفظ کنین با ايشون قبلا آشنایی دارم همم به شما مربوط نمیشه من چیکار میکنم
      اینی که میاین اینجا پیام میزارین اسپم محسوب میشه و برین رو صفحه ی شخصیش نه تاپیک ها ... امروز برای بار چندمه این پستو زدین ... موفق باشین ...

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن