خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 64 از 65 نخستنخست ... 54636465 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 946 به 960 از 965
    1. Top | #946
      در انتظار تایید ایمیل

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      شما اگه روزانه قبول شید باید شهریه شبانه بدید ..... که از ازاد و بین الملل کمتره.....اعتراضتون چیه؟

2. Top | #947
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آریسا نمایش پست ها
      شما اگه روزانه قبول شید باید شهریه شبانه بدید ..... که از ازاد و بین الملل کمتره.....اعتراضتون چیه؟
      نه ازین خبرا نیس. امسال اصن نمیشه روزانه انتخاب کرد. فقط بین الملل. تازه شهریه شبانه هم نیس. سال 22 میلیونهههه.

3. Top | #948
      در انتظار تایید ایمیل

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 30gig نمایش پست ها
      نه ازین خبرا نیس. امسال اصن نمیشه روزانه انتخاب کرد. فقط بین الملل. تازه شهریه شبانه هم نیس. سال 22 میلیونهههه.
      مطمئنید؟دفترچه انتخاب رشته رو خوندید؟اخه سال 94 تو دفترچش نوشته بود باید شهریه شبانه بدن

4. Top | #949
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      مطمئنید؟دفترچه انتخاب رشته رو خوندید؟اخه سال 94 تو دفترچش نوشته بود باید شهریه شبانه بدن
      واسه 95 اینو نوشته.

5. Top | #950
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      وقت همگی بخیر
      کسی چرا یه ماهه اینجا نیست؟درگیر انتخاب رشتن بچه ها؟پس این مصوبه ی غیر قانونی و شکایت چی شد؟الان کسایی که امسال رتبه اوردن سیستم انتخاب رشته بهشون اجازه میدن کد روزانه وارد کنن یا نه؟
      واقعا خلاف قانونه
      من خودم لیسانس مکانیک روزانه هستم

6. Top | #951
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      رشته های علوم پزشکی شبانه نداره :/
      یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا

7. Top | #952
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arezoo_r90 نمایش پست ها
      سلام
      وقت همگی بخیر
      کسی چرا یه ماهه اینجا نیست؟درگیر انتخاب رشتن بچه ها؟پس این مصوبه ی غیر قانونی و شکایت چی شد؟الان کسایی که امسال رتبه اوردن سیستم انتخاب رشته بهشون اجازه میدن کد روزانه وارد کنن یا نه؟
      واقعا خلاف قانونه
      من خودم لیسانس مکانیک روزانه هستم
      انتخاب رشته کن شما ... !!!!

8. Top | #953
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      هرکی میخاد عضو گروه تلگرام لیسانسای مشتاق پزشکی 96 شه پیام شخصی بده

9. Top | #954
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sn912sajjad نمایش پست ها
      منم امروز ثبتنام اینترنتی داشتم شهریه هم اینترنتی پرداخت کردم
      ولی حضوری هم پسفردا باید اونجا ثبتنام کنم... کلاسامونم شنبه شروع میشه
      شما ثبت نام حضوری ندارید؟
      ار کی کلاسا شروع میشه؟
      سلام اقای سجاد..
      من کل تایپیک رو خوندم. تبریک میگم که پزشکی قبول شدین..من هم لیسانس دارم.ولی تصمیم گرفتم امسال دوباره کنکور شرکت کنم و خیلی به دندون علاقه دارم..اما خیلی نگرانم و استرس دارم.چون خیلی ریسک بزرگیه که بعد از 7،8 سال بخوای دوباره کنکور بدی..وقتی همه چیز یادت رفته..اونم من که توو درسای ریاضی و فیزیک ضعیف بودم..معدل دیپلمم هم تعریفی نیست.قصد دارم برای ترمیم معدل اقدام کنم.گر چه که وقتی دولتی نتونم برم دیگه خیلی برام مهم نیست معدل.الان داشتم توو نت درباره منابع سرچ میکردم..چقدر انواع جزوات و کتابها و... زیاده.ادم نمیدونه کدوم رو باید بخونه..واقعا گیج شدم...لطفا من رو راهنمایی کنید که چجوری بخونم.. شما که تجربه ش رو دارین..میترسم وقت بذارم بخونم ولی قبول نشم..اینجا از شما و خانم راحله خیلی انگیزه گرفتم..اما خوب شرایط ادما با هم دیگه خیلی فرق میکنه..راستی به نظر شما امسال جریان لیسانسه های روزانه چی میشه؟؟اصن شاید دیگه اجازه ندن کنکور بدیم!برای من خیلی مهم نیست چون من خیلی به دولتی فکر نمیکنم..بیشتر قصدم ازاده..ولی خوب اونم موندم هزینه ش رو چجوری جور کنم..کلا خیلی سر در گم و گیجم..سر چند راهیم که چیکار کنم..راستی شما از دانشگاهتون راضی هستید؟؟من رو ببخشید که انقدر در هم برهم صحبت کردم..لطفا اگه سر زدین به این تایپیک من رو هم راهنمایی کنید که چی بخونم و چجوری..

10. Top | #955
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط raheleh نمایش پست ها
      من عاشق پزشکی بودم.در واقع به عشق پزشکی کنکور ثبتنام کردم ولی وقتی رتبه ها اومد با چند نفر پزشک و دندانپزشک مشورت کردم همشون دندان رو توصیه کردند مخصوصا برای شرایط خاص من با توجه به سنم و تاهل و بچه داری و ...کلا دندان برای من بهترین گزینه بود.پزشکی را بعد دندان زدم که اگر دندان نشد دیگه پزشکی رو برم.خداروشکر همین دندان هم قبول شدم .الانم واقعا خوشحال و راضی هستم از انتخابم‌
      خانم راحله عزیز سلام..به شما هم تبریک میگم بابت قبولیتون..من هم قصد دارم امسال مجدد بخونم و کنکور شرکت کنم..منم به دندون علاقه دارم..اما نمیدونم میتونم از پسش بر بیام یا نه؟؟خیلی ظلم بزرگیه که ما نمیتونیم دولتی و رایگان بخونیم..شاید اگه این امکان وجود داشت من انگیزه دیگه ای داشتم و جور دیگه ای برنامه ریزی میکردم و میخوندم..اما الان قصدم قبولیه ازاده..البته اگه بتونم هزینه ش رو جور کنم..لطفا شما هم منو راهنمایی کنید که چی بخونم و چجوری؟؟مخصوصا برای ریاضی و فیزیک؟؟چون توو این دو تا درس ضعیفم؟شما الان خودت از این کاری که کردی پشیمون نشدی عزیزم؟؟راضی هستی از رشته و دانشگات؟؟به نظرت با 27 سال سن دیگه دیر نشده برای من؟؟واقعا از شرایطی که الان دارم ناراحتم..بابت 4،5 سال از عمرم که برای خوندن رشته ای که یک درصدم بهش علاقه نداشتم،هدر رفت..لطفا راهنماییم کنید.

11. Top | #956
      کاربر فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh7 نمایش پست ها
      خانم راحله عزیز سلام..به شما هم تبریک میگم بابت قبولیتون..من هم قصد دارم امسال مجدد بخونم و کنکور شرکت کنم..منم به دندون علاقه دارم..اما نمیدونم میتونم از پسش بر بیام یا نه؟؟خیلی ظلم بزرگیه که ما نمیتونیم دولتی و رایگان بخونیم..شاید اگه این امکان وجود داشت من انگیزه دیگه ای داشتم و جور دیگه ای برنامه ریزی میکردم و میخوندم..اما الان قصدم قبولیه ازاده..البته اگه بتونم هزینه ش رو جور کنم..لطفا شما هم منو راهنمایی کنید که چی بخونم و چجوری؟؟مخصوصا برای ریاضی و فیزیک؟؟چون توو این دو تا درس ضعیفم؟شما الان خودت از این کاری که کردی پشیمون نشدی عزیزم؟؟راضی هستی از رشته و دانشگات؟؟به نظرت با 27 سال سن دیگه دیر نشده برای من؟؟واقعا از شرایطی که الان دارم ناراحتم..بابت 4،5 سال از عمرم که برای خوندن رشته ای که یک درصدم بهش علاقه نداشتم،هدر رفت..لطفا راهنماییم کنید.
      اميدوارم اگه صلاحه به هدفتون برسين
      ميشناسم كسي رو كه 6 سال رشته اي رو خوند ولي بعدش تصميم گرفت بره سراغ هدفش و الان داره واسه تجربي ميخونه
      اينو گفتم فكر نكنين فقط شمايين كه رشته ي اشتباهي خوندين و افسوس گذشته رو نخورين....

12. Top | #957
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      لا مصبا پس ما چی
      نمیشه ک همینجوری الکی هی رقیب زیاد کنین
      اه
      هر کی خواست دوباره بیاد کنکور بده ک نمیشه

13. Top | #958
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام

باید بهتون این مژده رو بدم که بنا به حکمی که همین چند روز پیش داخل دیوان عدالت اداری تصویب شد ، از این به بعد ، همه ی لیسانسه ها ، چه فارغ التحصیلان دانشگاه های دولتی و چه فارغ التحصیلان دانشگاه های دیگه ، می تونند رشته های علوم پزشکی دانشگاه های دولتی در صورت آوردن رتبه ی مورد نظر انتخاب کرده و به صورت رایگان در این دانشگاه ها ثبت نام کنند ...

اینکه وزارت بهداشت به این مصوبه ی جدید دیوان عدالت اداری پایبند باشه یا نه معلوم نیست و باید تا زمان انتشار دفترچه ثبت نام آزمون امسال، صبر کنین ...

امیدوارم دونستن این خبر باعث افزایش انگیزه ی خیلی از آدمایی که یه تیکه از مسیر زندگیشون رو اشتباه رفتن و الآن قصد جبران دارن بشه ...

14. Top | #959
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh7 نمایش پست ها
      سلام اقای سجاد..
      من کل تایپیک رو خوندم. تبریک میگم که پزشکی قبول شدین..من هم لیسانس دارم.ولی تصمیم گرفتم امسال دوباره کنکور شرکت کنم و خیلی به دندون علاقه دارم..اما خیلی نگرانم و استرس دارم.چون خیلی ریسک بزرگیه که بعد از 7،8 سال بخوای دوباره کنکور بدی..وقتی همه چیز یادت رفته..اونم من که توو درسای ریاضی و فیزیک ضعیف بودم..معدل دیپلمم هم تعریفی نیست.قصد دارم برای ترمیم معدل اقدام کنم.گر چه که وقتی دولتی نتونم برم دیگه خیلی برام مهم نیست معدل.الان داشتم توو نت درباره منابع سرچ میکردم..چقدر انواع جزوات و کتابها و... زیاده.ادم نمیدونه کدوم رو باید بخونه..واقعا گیج شدم...لطفا من رو راهنمایی کنید که چجوری بخونم.. شما که تجربه ش رو دارین..میترسم وقت بذارم بخونم ولی قبول نشم..اینجا از شما و خانم راحله خیلی انگیزه گرفتم..اما خوب شرایط ادما با هم دیگه خیلی فرق میکنه..راستی به نظر شما امسال جریان لیسانسه های روزانه چی میشه؟؟اصن شاید دیگه اجازه ندن کنکور بدیم!برای من خیلی مهم نیست چون من خیلی به دولتی فکر نمیکنم..بیشتر قصدم ازاده..ولی خوب اونم موندم هزینه ش رو چجوری جور کنم..کلا خیلی سر در گم و گیجم..سر چند راهیم که چیکار کنم..راستی شما از دانشگاهتون راضی هستید؟؟من رو ببخشید که انقدر در هم برهم صحبت کردم..لطفا اگه سر زدین به این تایپیک من رو هم راهنمایی کنید که چی بخونم و چجوری..
      سلام.فاطمه جان واقعا نمیدونی که میشه روزانه درس خوند؟؟؟؟؟؟؟چطور نمیدونی؟منم لیسانس روزانه دارم دارم میخونم سال بعد ایشالا قبول شم برای پزشکی روزانه،همین امسال یکی از اشناهامون با لیسانس روزانه ای که قبلا داشته داره پزشکی میخونه شهریه نمیده،قانونشم اینه که کسایی که دیوان شکایت میکنن شهریه نمیدن،کسایی که مثل شما این قضیه رو ندونن شهریه میدن و این هر سال داره تکرار میشه،برای بر طرف شدن شک و شبهت به سایت مشاوره ی هیوا رجوع کن
      کسایی که تحصیل رایگان قبلا داشتن مجددا میتونن پزشکی روزانه بخونن

15. Top | #960
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan7777777 نمایش پست ها
      سلام

باید بهتون این مژده رو بدم که بنا به حکمی که همین چند روز پیش داخل دیوان عدالت اداری تصویب شد ، از این به بعد ، همه ی لیسانسه ها ، چه فارغ التحصیلان دانشگاه های دولتی و چه فارغ التحصیلان دانشگاه های دیگه ، می تونند رشته های علوم پزشکی دانشگاه های دولتی در صورت آوردن رتبه ی مورد نظر انتخاب کرده و به صورت رایگان در این دانشگاه ها ثبت نام کنند ...

اینکه وزارت بهداشت به این مصوبه ی جدید دیوان عدالت اداری پایبند باشه یا نه معلوم نیست و باید تا زمان انتشار دفترچه ثبت نام آزمون امسال، صبر کنین ...

امیدوارم دونستن این خبر باعث افزایش انگیزه ی خیلی از آدمایی که یه تیکه از مسیر زندگیشون رو اشتباه رفتن و الآن قصد جبران دارن بشه ...
      سلام،سالای قبل پایبند نبود ولی هرکی شکایت کرده بود شهریه نمیداد یا نهایت ترم اول میداد و از ترم دوم معاف بود پولشم پس میدادن

صفحه 64 از 65 نخستنخست ... 54636465 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن