همه چیز به سبک خاص AS:
AS5:دفتربرنامه ریزی روزانه
سلام...
برای انجام هر چه بهتر و دقیق تر برنامه ریزی روزانه و مطالبی که در3پست قبلی(as2-4) درمورد مراحل مطالعه،مرورها و تست زنی بهتون گفتم،داشتن یه دفتر برنامه ریزی
که مطابق با روش مطالعتون باشه ،امری بسیار مهم و ضروری به نظر میاد...
به همین دلیل صفحه ای رو برای یادداشت اعمال روزانتون آماده کردم که در اختیارتون میذارم...
به ادامه ی مطلب توجه کنید:
توضیحات:
تو قسمت درس،دروسی که امروز مورد مطالعه قرار میدیرو مینویسی...
پ.خ به معنای پیش خوانیست...
تو قسمت خواندن و یادگیری بنویس که از ساعت چند تا چند و کدوم فصل رو مطالعه کردی همچنین بنویس که از صفحه چند تا چند رو مورد مطالعه قرار دادی...
ت. آموزشی همان تست آموزشیست...
تو قسمت استراحت هم بنویس که از ساعت چند تا چند و به چه مدتی استراحت کردی...
م.اصلی همان مرور اصلیست...
به مرور چشم بسته بالارد هم گفته میشود...
ت.آزمونی و بررسی،مزبوط میشه به قسمت تست زنی زمان دار،تس زنی مروری و بررسی تست ها...در این قسمت تعداد تست هایی که زدی،زمانی که برای زدن تست ها گذاشتی،زمانی رو که برای
بررسی تست ها صرف کردی و درصدی که کسب کردی رو یادداشت کن...
م.نموداری همان مرور نموداریست...
تو قسمت توضیحات،هر برداشتی که از فصل داشتی رو بنویس...مطالبی که در مورد خواندن فصل،چگونگی طرح تست ها و اطلاعاتی که بعد از خوندن قسمتی از فصل بدست آوردی و غیره رو اینجا یادداشت
کن...
درمورد قسمت جبرانی: اگه نرسیدی امروز یه درسی رو مطالعه کنی(حالا به هر دلیلی) و یا مطالعه تا جایی که مد نظرت بود انجام نشد قسمت جبرانی رو تیک دار کن...پس اگه درسی نیاز به جبران داشت
فقط تیک بزن تا یادت بمونه و اخر هفته جبران کنی...
تا یادم نرفته در مورد دایره هایی هم که گذاشتم توضیح بدم،ببین من تعداد زیادی دایره جلوی مرورها و تست ها و غیره گذاشتم...اگه عملی رو که جلوش دایره گذاشته شدرو انجام دادی تیک بزن(تیک به
معنای انجام شد هست)،اگه به هر دلیلی اعم از فراموشی و غیره انجام ندادی داخلش ضربدر بزن(ضربدر به معنای انجام نشد هست)...اما بعضی وقت ها عمل مورد نظر داخل برنامه ی امروزت نیست،برای
مثال شما دیروز مطالعه ی یه فصلی رو شروع کردی و پیش خوانی رو دیروز انجام دادی پس امروز پیش خوانی نداری که انجام بدی، تو همین مثال دیروز مرور از اول هم نداشتی...ینی دیروز مرور از اول و امروز
پیش خوانی تو برنامت نبوده...در این مواقع دایره رو خالی بذار(خالی به این معناست که عمل مورد نظر تو برنامه وجود نداشت)...
برنامه ی روزانه رو از لینک زیر دانلود کنید:
اخطار:كپي برداري از مطالب صرفآ با ذكر نام نويسنده و منبع مجاز ميباشد و در غير اين صورت شرعآ و قانونآ حرام بوده و نويسنده هيچ گونه رضايتي ندارد…
نویسنده:سعید بابایی و علی فکری