خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات

Arrow ایا شرکت در آزمون های ازمایشی ضروری است؟

سلام دوستان ، یه سوالی داشتم . با توجه به بالا بودن هزینه ی ازمون های قلم چی و اینکه دراین مورد محدودیت هایی دارم. میخواستم بدونم تاثیر زیادی داره شرکت تویِ این آزمون ها ؟ من تابستون گزینه دو شرکت کردم ولی از برنامه ریزی اش اصلا استفاده نکردم و خودم برنامه ریزی کردم. حدسم اینه که در طول سال تحصیلی ام از برنامه ازمون ها عقب بمونم یا مباحث دیگه رو پافشاری کنم . به نظرتون تاثیر این آزمون ها خیلی زیاده و باید شرکت کنم یا نه. اگر تاثیر زیادی داره گزینه دو هم همینطوره یا صرفن قلم چی خوبه.
      ممنون میشم راهنماییم کنین

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بهناز خانم میتونی خودت بخونی ولی اصولی برنامه ریختن سخته سعی کن با یه ازمون بری جلو وگرنه اوضاع بدتر میشه مگر اینکه خودت بتونی درست برنامه بچینی
      ?

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 3ehnaz نمایش پست ها
      سلام دوستان ، یه سوالی داشتم . با توجه به بالا بودن هزینه ی ازمون های قلم چی و اینکه دراین مورد محدودیت هایی دارم. میخواستم بدونم تاثیر زیادی داره شرکت تویِ این آزمون ها ؟ من تابستون گزینه دو شرکت کردم ولی از برنامه ریزی اش اصلا استفاده نکردم و خودم برنامه ریزی کردم. حدسم اینه که در طول سال تحصیلی ام از برنامه ازمون ها عقب بمونم یا مباحث دیگه رو پافشاری کنم . به نظرتون تاثیر این آزمون ها خیلی زیاده و باید شرکت کنم یا نه. اگر تاثیر زیادی داره گزینه دو هم همینطوره یا صرفن قلم چی خوبه.
      اتفاقا کاری که شما میفرمایید دقیقا چیزی هست که من بقیه رو بش توصیه میکنم
      من نظرم اینه که ازمون شرکت کنید ولی طبق برنامه ازمونها پیش نرید
      ضمنا قلم چی به نظر من اصلا خوب نیست و اگر مفت هم باشه به نظر من شرکت نکنید
      به وبلاگ کنکوری ما سر بزنید
      http://mmtkk.blogfa.com/

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sardare azmoon نمایش پست ها
      اتفاقا کاری که شما میفرمایید دقیقا چیزی هست که من بقیه رو بش توصیه میکنم
      من نظرم اینه که ازمون شرکت کنید ولی طبق برنامه ازمونها پیش نرید
      ضمنا قلم چی به نظر من اصلا خوب نیست و اگر مفت هم باشه به نظر من شرکت نکنید
      میشه با دلیل بگید چرا کانون خوب نیست و اینکه چطوری برنامه بچینیم؟
      ?

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      دوست خوبم من سال اول گزینه 2 رفتم واقعا به پای قلم چی نمیرسه. منم اول گفتم قلم چی گرونه گزینه دو هم مثل اونه گزینه 2 رفتم . اون سال درسم رشد نکرد هیچ افتم کرد. ولی پارسال اومدم قلم چی و دارم ترازمو افزایش میدم واقعا خیلی عالیه.

فرستاده شده از SM-E700Hِ من با Tapatalk

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

سلام
      اگر در ازمون شرکت کنین بهتر میتونین خودتون رو بسنجین که کدوم درس رو خوب یادگرفتین کدوم درس رو نه ونقاط ضعف و قوتتون دستتون میاد.
      ولی اینکه حتما گزینه دو یا قلم چی،من پیشنهاد میکنم هیچ کدوم رو شرکت نکنین وفقط برین سنجش.جو محل برگزاری ازمونهای قلم چی زیاد جالب نیست و سطح سوالاتش دریک ازمون خیلی سخت میشه ودر یک ازمون خیلی اسون ولی درکل سطح سوالاتش بالاست و اگر نتونین ترازتون رو به حدی که دوست دارین برسونین واقعا از لحاظ روحی ضربه میبینین درصورتیکه حفظ روحیه برای ادامه خیلی مهمه و مشکل دیگه قلم چی این هست که برنامش طوری هست که شما حدودا اردیبهشت ماه کل دروس رو تموم میکنین به همین دلیل خیلی از افرادی که قلم چی ازمون میدن از دی به بعد برنامشون رو طوری تنظیم میکنن تا یک دور کل دروس رو تا اخر اسفند تموم کنن به همین دلیل از بهمن بخصوص از فروردین به بعد تعدادشرکت کننده ها در ازمونهاش کم میشه .

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      امسال رتبه تک رقمی داشتیم که در هیچ آزمونی شرکت نکرده بود. ولی کسایی که شرکت میکنن از بقیه جلوترن

8. Top | #8
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام . آزمون نیاز هست تا هم سر فصل های بهم مرتبط پیوسته در کنار هم مطالعه کنی ، هم اینکه برای مطالعه و حل تست از یک فصل بیش از حد زمان نذاری و هم اینکه خوانده های خودت محک بزنی و ارزیابی نقاط ضعف خودت در یک جامعه آماری بالا ببینی .

اما از مهر کدام آزمون بریم ؟

اولین پارامتر مهم در امتیازبندی آزمون ها ، قدمت برگزاری و تجربه و سابقه موسسه در اعتمادسازی سنوات گذشته خودش از اساتید و داوطلبان است . به همین خاطر هست که شاید خیلی از مدارسی که با شهریه های آنچنانی ، تصمیم به برگزاری و تشکیل سلسه کنکورهای آزمایشی داخلی بین دانش آموزان میگیرن به دلیل عدم داشتن تجربه قبلی و انسجام در اجرا ، با استقبال خوبی حداقل از طرف کنکوریها مواجه نمیشن و یا مثل آزمون های گاج به دلیل عدم داشتن هیات علمی و طراحان سوال تمرکز و سپری کردن دوران آزمون و خطا ، کم و بیش برنامه هاشون دست خوش تغییرات زیادی هست تا به اون مدل بومی شون برسن . در این بین آزمون های گاج نمره ضعیفی میگیره .
      نکته دوم در انتخاب ، جامعه ی آماری بالای اون آزمون هست که مسلما با توجه شواهد ، میشه گفت قلمچی در حال حاضر با جامعه آماری بالا در آزمون های پایه و کنکور خودش امتیاز قابل قبولی میگیره .
      دوم کیفیت سوال از اون دسته نکات ظریفی هست که همه موسسات کم و بیش ادعا اون رو دارن و پس از برگزاری کنکور در هرسال میزان مشابهت خودشون رو با کنکور گذشته با ارائه آمارهایی می سنجن و اغلب مدعی بالاترین سطح استانداردی و پیش بینی سوالات طراحان کنکور و نزدیکی و قرابت مفاهیم آزمون خودشون به کنکورهای سال های اخیر هستن . اگر قدری از نظر کارشناسان و داوطلبان نکته بین مطلع باشین ، حتما شنیدین که اکثر این شباهت ها ، فقط در حد تشابه تیپی سوالات بهم هستن که اینکار بزرگی نیست و مسلما" و مشخصا" هر کسی میدونه مثلا" در درس ریاضی کنکور ، تیپ سوالات طرح شده از تابع چی میتونه باشه و اگر آزمونی تیپ سوالات تابع رو در فلان تاریخ برگزاری خودش مطرح کرده بود ، عملا" شق القمر نکرده و چیز بدیهی هست ؛ اما به نسبت آزمون گزینه دو از سنوات گذشته و درسال اخیر آزمون سنجش تونسته اند با طرح سوالات فنی و حرفه ای تر ، بیشتر از قلمچی و گاج برکیفیت سطح طراحی سوالات شون توجه کنند و در این بین گزینه 2 امتیاز بهتری میگیره .
      سوم که به نظر من مهمترین نکته هست ، برنامه راهبردی و نظام برنامه سازی کلی آزمون هاست ؛ بطوریکه
      تعداد آزمون های هر موسسه چقدر هست ، حجم کاریشون چطور تقسیم بندی شده ، تعداد دفعات دوره و مرور پیش بینی شده در هرکدوم چندتا و در چه بازه های زمانی هست ، چقدر برنامه ها قابل اجرا هست و از نظر پیش نیازی ، مبحثی کارکردن فصول دروسی مثل ریاضی، فیزیک و زیست و ادبیات و ... کار برنامه ریزی شخصی برای داوطلب ساده تر میکنه ، تم اولیه حرکتی برنامه آزمون و فراز و فرودها با گذر زمان تا چه اندازه با نوسانات کمتری همراه هست و ....

در این بین دید یک داوطلب کم تجربه حال حاضر کنکور شاید به نکات ریزی که مد نظر منه افشار باشه جلب نشه ولی در مجموع قلمچی و گزینه 2 رو بخاطر رعایت پیش نیازی و پیشروی مبحثی دروس از سال های مختلف، تا حدی از دو رقیب دیگه شون بهتر می بینم و بخاطر تعداد بیشتر برنامه آزمون های کانون و برنامه ریزی خرد تر و دوره های بیشتر ، و با عنایت به اینکه مشکل خیلی از دانش آموزان و فارغ التحصیلان نداشتن مشاور و برنامه ریز دقیق درسی و به طبع اون بی قید و نظم بودن هست ، به کانون امتیاز بهتری میدم .
      البته مشکل آزمون کانون در شل گرفتن برنامه های مهر و آبان و دیر تمام کردن دروس کنکور در پایان و کم بودن دوران جمع بندی که انتقادی به حق به سیستم آقای قلمچی هست ، همچنان ادامه داره و از این جهت بچه های تاپ کانونی ، بهتره به فکر روزنه هایی برای پیشروی هم باشند .

چهارم خدمات پس از جذب آزمون ها و موسسات هم یکی دیگه از مواردی هست که در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته و با پخش برنامه های رادیویی و تلویزیونی تا حدی تونستن خدمات پس از فروش خوبی بطور عمومی فراهم کنن ؛ اما علی رغم این ها ، کم/نا کارآمدی طرح های اجرائی_حضوری مثل پشتیبان آزمون ها یاتبلیغات یکطرفه محصولات موسسه خودی ، با کار جدی و علمی تر می تونه به یکی از مهمترین فاکتورهای انتخاب آزمون ها بذل بشه که اسمش میذارم دلسوزی و نظارت و پشتیبانی ؛ متاسفانه کم نیستن داوطلبانی که بعد از چندماه شرکت در آزمون ها بنا به دلایل عدیده ای که اغلب منشا روانی_انگیزشی دارند ، دست از کار می کشن و رهسپار نیستی میشن ؛
      بجاست که تدبیری برای بازگشت واحیا این پتانسیل از دست رفته توسط مدیران موسساتی که یک روز برای جذب این نفرات سر و دست می شکستند و با قول و قرار برادری و تاثیر گذاری مجموعه خود بر پیشرفت درسی فرزندان این ملت ، قسم و آیه میاوردن ، اتخاذ شود . پس برنامه ریزی بلند مدت و عمومی برای همه ، مثل کاری که آزمون ها می کنن یا برخی بنگاه های آموزشی که برای جذب بیشتر و فروش محصولات خودشون ، برنامه های تضمینی n روزه رایگان میدن با هیچ منطقی پذیرفتی نیست و باید هرفرد وقت گذاشت تا خوراک خاص خودش به بهترین شکل برای او تنظیم کرد .
      اما دیگه بیشتر این این حاشیه نرم و بگم که

در مجموع با آزمون های کانون به دلیل برنامه خوبی که داره برای کنکوریها موافق تر هستم و بهتر میدونم که فقط دانش آموزان قوی تر (با قدرت برنامه ریزی شخصی بالا) اما با وقت کمتر که به جمعه های بیشتری برای دراختیار خود بودن و مطالعه دروس نیاز دارند، به سمت سیستم گزینه دو برن

سیستم آزمون های سنجش هم به دلیل تعداد کمتر آزمون ها و برنامه های پرشی فقط برای دانشجویانی که در حال تحصیل میخوان کنکور94 هم شرکت کنند و دانش آموزانی که برنامه های کلاس ها و مدرسه شون هیچ جوره مطابق با قلمچی و گزینه دو نیست و زمین تا آسمون فرق داره پیشنهاد میدم . اما شرکت در آزمون های جامع سنجش و یا حداقل تهیه آزمون های جامع از دیگران در دوران جمع بندی برای همه توصیه می کنم .

(امسال هم خوب سختی سوالات شیمی سنجش در آزمون های جامع خودش پوشش داد)
      از نظر قیمتی هم آزمون های سنجش بهترین (حداقل) قیمت ها داره و مقرون به صرفه ترین آزمون هست و قلمچی متاسفانه با اجباری کردن محصولات خودش ، در این زمینه حداقل امتیاز داره .
      اما بحث مهم خرد کردن برنامه آزمون و اجرای دقیق و با کیفیت آن دانلود کنید

مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار

دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروز
      www.alirezael.ir

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      آزمون به شدت توصیه میشه چون شما خودتون رو در کنار دیگر دانش آموز ها میسنجید

فرض میگیرم مثلا شما در آزمون شرکت نکنید اون وقت نمیتونید بفهمید که در کجا قرار دارید و چندین نفر از شما جلوترن و اینکه نقاط قوت و ضعف خودتون رو نمیتونید بشناسید تا اونها رو پوشش بدید
      در ضمن با شرکت در جلسه آزمون شما مدیریت زمان و هیجان و استرس و ... رو یاد میگیرید

اگر خونه بشینید و سوالات همه ی موسسات رو هم بگیرید و کار کنید باز ارزشی نداره چون در شرایط قرار بگیرید باید تا عکس العملتون رو ببینید
      اگه در آزمون شرکت کنید خودتون رو ارزیابی میکنید و یه حس رقابت ایجاد میشه که باعث میشه پیشرفت داشته باشید

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      من کنکوری 96 هستم
      میخوام امسال که میرم سوم رو برم گزینه دو از تابستون بعدی برم قلمچی

خوبـــه؟؟؟ نظرتون چیه؟؟؟

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام به نظر من حتما شرکت کنید
      همون طور که دوستان گفتن شرایط آزمون با شرایط منزل خیلی متفاوته.
      قلمچی شاید برنامش خیلی ایده آل نباشه ولی ازبقیه موسسات بهتره و توصیه دیگه اینکه برخلاف نظر خودتون ، هرجور شده خودتون رو برنامش برسونین.
      راجب تراز پایین وناامیدی و این جور چیزا هم که دوستان گفتن : این حرفا رو بریزین دور. کسی که داره با برنامه قلمچی میخونه ولی ترازش پایینه یعنی اینکه داره بد کار میکنه.
      حالا چه از نظر کنترل زمان یا کم خوندن و بد خوندن و .... اگه آزمون ثبت نام کنید ولی با برنامش جلو نرین همش خودتون رو گول میزنین که من کامل نخونده بودم
      برعکس وقتی با برنامه پیش میرین به درصدها و ترازها و رتبه هاتون حساسیت نشون میدین که این خودش باعث پیشرفته.
      موفق باشید

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حتما شرکت کن.
      1-ترغیب میشی به درس خوندن
      2-شل نمی گیری
      3-رقابت
      4-کیک یا بسکوئیت میدن
      پاسخ به سوالات سربازی

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگر‌فکر میکنید نمیتونید با برنامه ریزی کانون پیش برید نه شرکت نکنید در مورد گزینه دو سطح سوالا نسبتا اسونتر جامعه اماری پائین تره نسبت ب کانون.من هر دو رو بودم و از هیچکدوم نتیجه ای نگرفتم بخاطر اینکه از برنامه ها عقب موندم و اصلا ب ازمونا نمیرسیدم..ولی در کل برای سخت کوشی کانون بهتره.و البته ترازتون تو هیچکدوم رتبتون رو ب طور واقعی‌ ب شما نشون نمیده. اگر‌خودتون تست زیاد کار کنیدمشکلی‌نخواهید‌ داشت.ازمونای شبیه سازی شده هم تو خونه میتونه کمکتون کنه.

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      منم فکرنمیکنم لزومی داشته باشه شرکت کنی....

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن