خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Question افزایش سرعت در آزمون ها

من یه مشکل تو آزمونا دارم اونم اینه که سرعتم کمه و فکر میکنم روی بعضی سوالا زیاد وقت میزارم مثلا ادبیات ! مشکل از خوندنم نیست مثلا این آزمون کل زیست 85 زدم ولی به بقیه اختصاصیا دیگه آن چنان که باید نمیرسم و مخصوصا شیمی که خیلی محاسباتیه ! کلا نزده زیاد دارم
      اگه میشه یکی راهنماییم کنه ممنون میشم

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سعی کن مثل کنکور به درس هات زمان بدی و بیشتر از همه روی زیست تمرکز کنی ( البته این به معنی این که زمان بیشتری بدی نیست )
      در ضمن سعی کن مهارت گذشتن از تست رو تو خودت تقویت کنی مثلا من خودم ازمون امروز با این که میتونستم به 3 تست شیمی جواب بدم ولی چون وقت گیر بود گذشتم
      هر چی خدا بخواد

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      فقط باید تسلطتتون روی درس بره بالا غیز از اینه هر راهه دیگه ای برید هیچ نتیجه ای نداره و باعث میشه غلط هاتون سر جلسه بره بالا
      به وبلاگ کنکوری ما سر بزنید
      http://mmtkk.blogfa.com/

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط soofia نمایش پست ها
      من یه مشکل تو آزمونا دارم اونم اینه که سرعتم کمه و فکر میکنم روی بعضی سوالا زیاد وقت میزارم مثلا ادبیات ! مشکل از خوندنم نیست مثلا این آزمون کل زیست 85 زدم ولی به بقیه اختصاصیا دیگه آن چنان که باید نمیرسم و مخصوصا شیمی که خیلی محاسباتیه ! کلا نزده زیاد دارم
      اگه میشه یکی راهنماییم کنه ممنون میشم
      ببین تو هر ازمون استانداردی همه جور سوالی هست باید بگردی سادع ها رو پیدا کنی...باید سوالای سادع رو با چشم تشخیص بدی
      رو هر تستی که بلد نیستی یا بلدی اما طولانیه کلیک نکن برو بعدی ...
      برا خودت اولویت بندی کن مثلا همین ادبیات شمارشی هاشو بذار برا اخر...اول قرابت ها رو بزن بعدش برو تاریخ ادبیات بعد معنا بعد املا در اخر اگه وقت اوردی زبان فارسی و ارایه ها و بعد شمارشی رو بزن
      یا مثلا فیزیک:اول اینه و عدسی بعد پیش 2 بعدش گرما یا فشار و به همین ترتیب برا خودت از ساده به سخت اولویت بندی کن

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      حل تست تکراری سرعت شما رو بالا میبه..چجوری بگم، مثه اینکه شما تستای آزمون رو میبینید از حفظ حلشون کنید..همه ایده ها و ... رو قبل از آزمون از همون مبحث مرور کرده باشید

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      بقول یکی از دوستام روزی نیم ساعت بدو خودش واسه افزایش سرعت تست زنیش می دوید
      کاش جا نماند از قطارش آرزویت

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دقیقا تست زدن باعث سرعت در ازمون میشه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن