سلام وقت بخیر.راستش من خودم کتاب گیاهی به زبان آدمیزاد مهر و ماه و ژنتیک به زبان آدمیزاد مهر وماه را دارم .ولی بچه های انجمن میگن شیوه بیان لقمه ها رساتره.حالا میخوام برای اول پیش خوانی و فهم مطالب لقمه بخونم(چون شیوه بیانشون روان تره) هرجا نیاز به توضیح مفصلتر داشتم از اون دوتا کتاب زبان آدمیزاد مهروماه بررسی کنم و بعداز عید هم برای مرور از لقمه ها استفاده کنم .آخه من درسها یادم رفته چون بعد از لیسانس دوباره اومدم کنکور بدم ولی شما چون توی جو درسها بودین شاید باهمون لقمه هم کارتون راه بیفته. در ضمن اگه برای ژنتیک کتاب مفصلتر میخواین میتونید خودآموز کرامت را بگیرید بجای ژنتیک به زبان آدمیزاد مهر وماه.استاد کرامت شیوه بیان و تدریسشون رو توی فرصت برابر همه دیده ایم که فوق العاده اس.راستی اینم بگم یکی از رتبه های برتر، کتاب لقمه آیات مهرو ماه ،را معرفی کرده بود و من با وجود حجم کم این کتابها بهشون اعتماد پیدا کردم.موفق باشید.
سلام داداش ممنون از راهنماییتون. راستش من سال 95 بعداز چندسال فاصله میخوام کنکور بدم با هدف داروسازی .منابع رو نمیشناسم .هر کدوم از کنکوریها و حتی سایتها منابع پیشنهادی قبلی را نقض و رد میکنند. بدجوری سردرگمم. ازقبل عید تا حالا کلی کتاب جور واجور دور خودم جمع کرده ام ولی مهر داره میاد و من هنوز نسبت به صحت منابعم تردید دارم.فکر میکردم انتخاب منبع برای زیست راحت تر از بقیه درسهاست ولی انگار اشتباه میکردم. منابعم به توصیه یه دانشجوی پزشکی دانشگاه دولتی روزانه هم هست و بعضیاشم مال خودشون بوده . ولی لطفا شما که امسال کنکور دادین بگین نظرتون چیه ؟ زیستها سال بسال خ سبز - ژنتیک و گیاهی آدمیزاد مهر وماه بعد بچه های انجمن گفتند لقمه ها بیانش بهتره. از منابع ریاضی مهرو ماه گنگ و مبهمه بنظرم شایدم چون همه چی یادم رفته از ریاضی.خیلی سبز ریاضی جامع درسنامه اش خلاصه است بدرد زمانی میخورد که تازه فارغ التحصیل شده بودم .آفبا هم از کنکوریهای اقوام نمونه شو دیدم سریع و خلاصه میگفت. در مقایسه با بقیه دی وی دی های ریاضی استادمنتظری نمونشو توی آپارات دیدم خیلی خوب و گویابود حیف که فیمتش گرونه . داداش لطفا بگین شما نظرتون برای زیست و ریاضی چیه؟برای فیزیک پایه و پیش گاج و برای شیمی مبتکران وخط ویژه دوجلدی گاج(مفاهیم و مسایل) . زبان که رشته لیسانسم بوده و منبع نمیخوام.عربی در کنکور قبلیم با ایادفیلی 85 زده بودم ویرایش جدیدش از دوستان گرفتم ،ولی توصیه همون دانشجوی پزشکی فوت و فن عربی خ سبزه-برای ادبیات قرابت و املا و زبانفارسی دکتر سبطی ،تاریخ ادبیات تخته سیاه،آرایه الگو ، ادبیات موضوعی گاج -دینی خ سبز جامع ،نشر الگو،جامع گاج ، کتابچه های آیات و روایات الگو و گاج.لطفا شما برادری کنید و این منابع را حذف یا اضافه کنید .تا زوائد را کنار بگذارم و از تعدد منابع رها بشم .با تشکر از وقت گرانبهاتون که برای راهنمایی صرف میکنید.
ویرایش توسط Armaghan : 12 شهریور 1394 در ساعت 21:14
دوستان به نظر من ترکیب کتاب درسی+فاگوزیست +الگو عالیه...خداییش خوبه...چرا میگید فاگوزیست زیاده؟؟؟؟واقعا باید برای زیست یه جزوه عالی مثله فاگوزیست داشته باشید انصافا.....من نه طرفدار فاگوزیست هستم نه الگو...ولی به نظر خودم که استفاده کردم از هر دو واقعا عالیه..راستی همایش هم برای چند دور خوندن کتاب خیلی خوبه
خواهش میکنم.ببین منبع ریاضیت خوبه دیگه مگه غیر این دومنبع چیز دیگه ایم هست؟حالا خود من سال به سال الگو برای پایه و گاج برای پیشو میخونم.حالا از من میشنوی گاج پیشو بگیر برای ریاضی خیلی کتاب خوبیه مخصوصا برای شما کارتو راه میندازه.حتما بگیر واسه پایه هم از همونا بخون.واسه زیست الگو حتما باید باشه به نطر من خیلی سبزو بزار واسه اموزش و الگو تست زماندار بزن.فیزیکت عالیه گرچه خودم الگورو قبول دارم.بقیه کتابات خوبن بهت قول میدم خوب بخونی نتیجه بگیری.
?
خیلی از راهنماییتون ممنونم.در تایید نظر شما گویا خود سروش مویینی هم میگه برای ریاضی پایه جامع خ سبز و برای پیش گاج مقدم نیا رو بخونید.ولی من دوروزه کتاب پایه استادمنتظری را هم گرفتم چون از نحوه تدریس ایشون توی نمونه تدریس دی وی دی هاشون خیلی خوشم اومده بود و امیدوارم کتابش هم مثل دی وی دیاشون باشه.دوسه فصلش توی نت برای دانلود بود که قبلا انتشارات گاما چاپش میکرد ولی حالا مؤسسه حرف آخر چاپ مجددش میکنه.در حال حاضر مشکل اصلی من ریاضیاته که ضعف در این درس مهم و ضریب بالا برای دارو ،منو از کنکور و کسب رتبه خوب ناامید میکنه ولی در مورد بقیه درسها اگه بخونم مطمئنم مشکلی باهاشون ندارم.حالا بنظرشما برای زیست تمام پایه و پیش را سال بسال الگو باید بگیرم؟ چون شما قبلا در یک تاپیک تخته سیاه را برای پیش معرفی کرده بودین گویا برای پیش 2 و خیلی سبز ویرایش جدید برای پیش یک.ببخشید زیاد سؤال پرسیدم.
ریاضی پایه منتظریو من دارم کتاب خوبیه ولی برای رشته ریاضی فیزیکه شما برو مبحث تابع یا حدشو ببین متوجه میشی.در مورد زیست خواهشا صحبتای منو نقض غرض تلقی نکنید پایه زیست الگو ست یعنی بیس الگو ولی برای پرکاری تستی تخته سیاه یا گاج خوبه درمورد پیش 2 تخته سیاه من گفتم کتاب خوبیه ولی نگفتم برید بخرید فقط نطرمو دادم.نظر من همچنان برای زیست واسه کسانی که متوسطا همچنان الگو و واسه کسانی که اموزش میخوان خیلی سبزه
?
داداش اگه نظر شما رو اشتباه نقل کردم یا درست برداشت نکردم منو ببخشیدمعذرت میخوام .از بس تاپیکهای مختلف برای منابع خوندم عین جملات و عبارات صحبتاتون یادم نمونده.از پارسال که تصمیم گرفتم بجای تحصیلات تکمیلی زبان ،دوباره کنکور تجربی شرکت کنم مدام بحثهای انجمن رو میخوندم تا با جو و منابع جدیدکنکور آشنا بشم و تعداد این تاپیکها و اختلاف سلایق خیلی زیاد بود طوریکه درست یادم نمونده کدومیک از اعضا دقیقا چی پیشنهاد داده بود.بازم از راهنماییتون ممنونم.خیلی سبزهاچاپ 93 را دارم پس فقط ویرایش جدید الگو که اومد اونهارو هم میگیرم.راستی تانک تست تخته سیاه سال 93 را هم دارم و همایش نشر دریافت و جمع بندی مهروماه چاپ 93.
ارمغان خانم دورتو ازمنابع زیاد خالی کن تا اعتماد به نفست نیاد پایین زیست الگوروبگیر با خیلی سبزت بخون با کتاب درسی.بقیه ام تک منبعی کن اصلا نگران نباش کتابا باهم فرق چندانی ندارن.حرف بچه ها نظرات شخصیشونه ولی من با تجربم دارم حرف میزنم.من خودم با کتاب درسی و گاج زیستو 70 زدم درصورتی که انتظار بالای 90 داشتم چندین بار با همین منبع تو کانون 100 زدم پس مطمین باش بهت میگم منبعت خوبه یعنی خوبه اگه بد بود میگفتم عوض کن با قدرت بخون
?
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)