دوستان عزیزی که تو خصوصی سوال پرسیدن با عرض معذرت من نمیرسم به همه ی سوالا جواب بدم...البته بیشتر سوالات تکراری هستن که قبلا جواب دادم و تو همین تاپیک هست...دوستان اگه خیلی عجله دارن میتونن بهم ایمیل بزنن...
دوستان عزیزی که تو خصوصی سوال پرسیدن با عرض معذرت من نمیرسم به همه ی سوالا جواب بدم...البته بیشتر سوالات تکراری هستن که قبلا جواب دادم و تو همین تاپیک هست...دوستان اگه خیلی عجله دارن میتونن بهم ایمیل بزنن...
سلام داداش...چه خبر؟؟دانشگاه چطوره؟؟ خوش میگذره؟؟
یه سوال....من معلم دیفرانسیلم خیلی خوبه..بعد دی وی دی سعید جلالی رو هم دارم که انصافا عالیه...من وقتی سر کلاس خوب گوش کنم و درس بفهمم باز باید درسنامه بخونم؟؟واسه دیفرانسیل خیلی سبز دارم و خیلی سبزم درسنامه هاش خیلی زیاد و وقت گیره ولی انصافا واقعا توپه..الان موندم درسنامه رو بخونم یا مستقیما برم سر تست..
تو خودت چیکار میکردی؟؟
یه سوال دیگه اینکه...من هر روز تو برنامم فیزیک و دیرانسیل هست..شیمی رو هم هر روز بزارم؟؟جبرو هندسه و تحلیلی و گسسته رو چطور؟ اونارو چیکار کنم؟؟؟مشکلم اینه که اصن نمیرسم که گسسته و تحلیلی و پایه هندسه رو بخونم..
با اینکه رشتم تجربی هست ولی چیزای زیادی یاد گرفتم از حرف هاتون
دستتون درد نکنه
ایشالا تو همه ی مراحل زندگی موفق باشی داداش
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
موفق باشي خيلي ممنون كه تبادل انديشه كردي
راستي ميخواستم ببينم چند درصد از صحبتات توي مصاحبه قلمچي تغيير دادن ؟
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری

با سلام
میخواستم بدون شما برنامه ریزیتون بین دو ازمون چطور بود ..یعنی از شنبه تا روز پنجشنبه روز قبل ازمون رو چطور برنامه ریزی میکردین و چطور سپریش میکردین"دقیق دقیق"...وایا به برنامه ازمون ها میرسیدین یا نه.
.
.و بنظرتون با کتاب های 30سال کنکور ریاضیا ت و گسسته و تحلیلی کانون میشه تو ریاضی به درصد بین 20تا30رسید ..اخه کتابای دیگه حجم زیادی دارن و نمیشه درست خوندشون ولی کتاب های کانون حجم معقولانه تری دارن
.
سوال اخرم اینه که امکانش هست تراز فعلیم رو که 5700هست برد بالاتر
محمد جواد واقعا وقتی مصاحبه ات رو روی تابلو اعلانات مدرسه دیدم چشام پر اشک شد
من دوم ریاضی امام موسی میخونم
میشه باهات ارتباط داشته باشم راهنماییم کنی؟
ویرایش توسط hoonam : 01 آذر 1394 در ساعت 21:53
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)