بسم رب الشهداء و الصدیقین...
سلام خدمت همه ی دوستان گلم در این انجمن ؛
*خودتون رو معرفی کنید ،از کدوم شهر و اسم مدرسه ؟
محمد حسین لطفی
ساکن شهر یزد
مدرسه ؛ ماندگار ایرانشهر
رتبه ی منطقه ؛ 155 منطقه 2
رتبه ی کشوری ؛ 335
معدل دیپلم ؛ 19.80
*رشته و دانشگاه انتخابی شما؟
رشته ی انتخابی ؛ پزشکی
دانشگاه ؛ احتمالا شهید بهشتی
- اولین سوال که فکر کنم سوال همه باشه ! کارنامه شماست میشه خواهش کنم
عکس کارنامه
تون رو بزارید!؟
با این که خودتون هم گذاشتین ولی بازم می گذارم ...
این کارنامه ی کنکور؛
و اینم کارنامه ی نهایی ؛
- درباره هر یک از این شش بازه زمانی به سولات جواب بدید:
(چگونه برای این بازه ها برنامه ریزی می کردید؟ // کدام آزمون شرکت میکردید؟ // چگونه هر درس را مطالعه میکردید؟ با توضیح )
- تابستان سال اول به دوم
تابستون سال اول هیچی درس نخوندم ...
- تابستان سال دوم به سوم
تابستون سال دوم هم هیچی درس نخوندم ...
- تابستان سال سوم به چهارم
این تابستون یکم به خودم اومدم و تو کلاس های تست مدرسه شرکت کردم ، البته کلاس ها زیاد ثمر بخش نبود ... درس های پایه رو هم سعی کردم بخونم اما چون توی برنامه ریزی هایی که داشتم یکم رویاپردازی کردم در نهایت برنامه ها اجرا نشد و نتونستم تا آخر تابستون تمام کتاب ها رو به خوبی مطالعه منم اما تونستم تقریبا زیست پایه رو به طور کامل بخونم ...
تابستان فارغ از تحصیلی ؛
به دلیل مسائل مربوط به کنکور نظیر استراحت و خستگی بعد کنکور ، اعلام نتایج ، مسافرت و ... تقریبا تمام تابستون رو از دست دادم ... البته در روز های پایانی تابستان موفق شدم مبحث آرایه های ادبی رو بخونم و تمام تست های مربوط به اون رو از کتاب گاج بزنم ... عربی رو هم توی این مدت به خوبی مطالعه کردم ...
- سال تحصیلی چهارم
سال تحصیلی چهارمم واقعا با بی برنامگی ، بی انگیزگی و ... همراه بود ، در دوران نوروز و تقریبا تمام سه ماه بعد عید مطالعه ی قابل توجهی نداشتم و بخاطر همین موضوعات در سال اولی که کنکور دادم رتبم تو منطقه شد ؛ 2600
سال اولی که کنکور دادم ، وسط های سال دیگه به اندازه ی اول های سال تلاش نمی کردم و بی انگیزه شده بودم ... می دونید چرا ؟؟؟از اون جایی که شدیدا ایده آل گرا بودم ، می گفتم یا تهران و یا هیچی !!!!! و چون توی آزمون ها نتیجه ی لازم رو بدست نمی آوردم و همین باعث شده بود از درس زده بشم و بگم باشه برای سال دیگه !!!! بعد از کنکور دادن به سادگی متوجه شدم که اگه از همون زمان به درستی درس خونده بودم به اون چیزی که می خواستم تو همون سال اول می رسیدم .... خیلی از شما دوستان هم ممکنه به این حالت دچار بشید ، خواهش می کنم از اشتباه من درس بگیرید و یک سال عمرتون رو بیهوده هدر ندید ...
سال تحصیلی به عنوان یک فارغ التحصیل
راستش رو بخواید سال رو اصلا خوب شروع نکردم ... به همین دلیل از برنامه ی کانون عقب افتادم و شد همون آش و همون کاسه ی سال قبل !!!! آزمون به جای این که به صعودم کمک کنه فقط باعث رنج و عذاب شده بود ... دلیل این عقب افتادنم علی رغم فارغ از تحصیل بودنم ، وسواس بسیار بدی بود که در اوایل سال داشتم به حدی که تا از کل منابعم تست مربوط به اون مبحث رو نمی زدم ، اون درس رو کنار نمی گذاشتم همین باعث شد که به سرفصل های آزمون ها نرسم ... تا آذر ماه تقریبا به این شکل مطالعه می کردم ... در طی دی ماه متوجه شدم اگه همین طوری پیش برم امکان نداره بتونم درس ها رو در موقع مناسب تموم کنم .... تصمیم گرفتم از بین تمام منابعم بهترین ها رو گزینش کنم و با این کار سرعت مطالعه ام چندین برابر شد ... یه جورایی امیدوار شدم ... البته چون از آزمون عقب افتاده بودم تصمیم گرفتم تا فقط در مواقع لازم تو آزمون ها شرکت کنم ... تا اسفند ماه مطالعه ام پیشرفت خوبی داشتم اما هنوز کافی و خوب نبود ...
- دوران طلایی نوروز
یکی از بهترین زمان های مطالعاتی من همین دوران نوروز بود ... در این بازه ی زمانی در اردوی نوروزی مدرسه که از ساعت 8 صبح تا 10 شب بصورت پیوسته بود شرکت کردم ...در این دوره بازده مطالعاتی من چندین برابر قبل شد تا حدی که زیست 2 رو در روز بصورت کامل دوره کردم تا حدی که به تست زنی نیازی نبود... در این دوره تقریبا تمام مباحث شیمی و زیست رو کار کردم و به عمومی هام خصوصا دینی سروسامان دادم ...
- دوران جمع بندی
دوران جمع بندیم به خوبی دوران نوروزم نبود ... متاسفانه چون در نوروز نتونستم به خوبی فیزیک و ریاضی رو بخونم و همین طور بعضی مباحث سنگین زیست پایه هم باقی مونده بود یکم از طول دوران جمع بندیم کم شد .... طی این دوران فقط به مطالعه ی درسنامه های فیزیک گاج نقره ای قناعت کردم و تعداد محدودی تست فیزیک هم زدم همین باعث شد که فیزیک رو علی رغم این که در ابتدا خوب می زدم توی کنکور خراب کنم ... در مورد ریاضی هم تنها موفق شدم جلد 1 خط ویژه رو به خوبی کار کنم و فکر می کنم عمده ی تست هایی که در کنکور از درس ریاضی زدم به خاطر مطالعه ی کامل این کتاب بود ... اما در مورد شیمی قضیه کمی متفاوت بود در مورد شیمی موفق شدم تقریبا یک بار دیگه تمام مطالب رو مرور کنم ... در مرور عمومی ها هم تا حدودی موفق بودم اما نتونستم اون طور که باید و شاید زیست رو دوره کنم ...
ببخشید که دیر شد دوستان گلم ... چند بار نت قطع شد و بعضا مجبور شدم از نو مطلب رو تایپ کنم ....
بخش دوم رو به زودی می گذارم ...