خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

خرید مجدد کتب های آموزشی یا چاپ قدیم؟

سلام.من دارم میرم پیش و میخوام کتاب های پیش رو بخرم اما از اونجایی ک خواهرم هم تجربی بود،الان کمک درسی هاش مونده اما ماله 6 سال یا 5 سال قبله.به نظر شما همین کمک درسی های خواهرم رو بخونم یا برم جدید رو بگیرم؟

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sina a نمایش پست ها
      سلام.من دارم میرم پیش و میخوام کتاب های پیش رو بخرم اما از اونجایی ک خواهرم هم تجربی بود،الان کمک درسی هاش مونده اما ماله 6 سال یا 5 سال قبله.به نظر شما همین کمک درسی های خواهرم رو بخونم یا برم جدید رو بگیرم؟
      اینطور ک معلومه کتابهای خواهرتون مال کنکور 88 یا 89 هستش اما از اون موقع تا بحال کتابها تغییرات داشتن!! (مخصوصا عمومی ها)
      برای نمونهکتاب درسی شیمی پیش چاپ 94-95 نسیت به کتاب سال قبل ینی شیمی پیش 93-94 تغییر کرده. مثلا در فصل 1 شیمی پیش قسمت سازوکار حذف و قسمت شیمی و زندگی اضافه شده
      به نظر من جدید بگیرین بهتره

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Majid-VZ نمایش پست ها
      اینطور ک معلومه کتابهای خواهرتون مال کنکور 88 یا 89 هستش اما از اون موقع تا بحال کتابها تغییرات داشتن!! (مخصوصا عمومی ها)
      برای نمونهکتاب درسی شیمی پیش چاپ 94-95 نسیت به کتاب سال قبل ینی شیمی پیش 93-94 تغییر کرده. مثلا در فصل 1 شیمی پیش قسمت سازوکار حذف و قسمت شیمی و زندگی اضافه شده
      به نظر من جدید بگیرین بهتره
      الان رفتم چاپش رو نگاه کردم و مال سال 90 هس حالا نمی دونم تغییر کرده یا ن؟

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      الان رفتم چاپش رو نگاه کردم و مال سال 90 هس حالا نمی دونم تغییر کرده یا ن؟
      خوبه
      فقط واسه عمومی ها کتاب بگیر چون عمومی ها به احتمال زیاد تغییر کرده
      زیادم خودتو درگیر منابع نکن!!
      یکی از دوستام واسه کنکور 94 از همین کتاب های سال 90 الی 92 استفاده کرد و رتبه ی 2000 الی 3000 کشوری آورد

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      معموله جدید چون 5 سال پیش تا حالا کنکور خیلی فرق کرده...
      مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
      هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      حتما حتما ادبیات و زبان فارسی رو بگیر

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن