به نظر شما منبع دوم فیزیک بعد گاج چی باشه خوبه ?!
من که پرسیدم گفتن وسایه پایه متمم جوکار و واسه پیش هم تست الگو یا فرید شهریاری لطفا شما هم بگید و با دلیل توضیح بدید ' مرسی !!!
به نظر شما منبع دوم فیزیک بعد گاج چی باشه خوبه ?!
من که پرسیدم گفتن وسایه پایه متمم جوکار و واسه پیش هم تست الگو یا فرید شهریاری لطفا شما هم بگید و با دلیل توضیح بدید ' مرسی !!!
ღبه علاوه خدا بودن یعنی منهای تمام مشکلات بودنღ
خدایا بگیر هر آنچه تو را از من میگیرد...
فیزیک اگه گاج داشته باشی دیگه نیاز به منبع دوم نیس...به جای اینکه چند کتاب بخوانید کتاب های گاج را چندبار بخوانید
سلام
دوست عزیز شما به عنوان دانش آموز رشته ی تجربی بهتره برای دروس ریاضی و فیزیک دو منبعی نباشید
اگر شما به یه کتاب سطح متوسط تسلط کامل داشته باشید خیلی بهتر از اینه که به یه کتاب سطح بالا تسلط نسبی داشته باشید
اگر کتابای فیزیک گاج رو واقعا شخم زدید برید سراغ الگو تست که انقدر تست تالیفی میبینید دیگه واقعا خسته میشید ( له عنوان دانش آموز تجربی)
اتفاقا منم نظرم روی اینه یه منبع به خوبی کار بشه بجای اینکه دو منبعی و بی کیفیت کار بشه.
بارها گفتم همین گاح نقره ای اگر درست تمرین بشه درصد فیزیک رو براحتی بالای 70 میرسونه.
فيزيك كنكور خوبي كه داره اينه كه سختي سوالاتش نسبت به 20 سال قبل تفاوت چنداني نكرده! كتاب هم زياد فرق نكرده يعني شما مثلا از فيزيك كنكور سال 75 هم ميتونيد به عنوان سوال تمريني استفاده كنيد...
گاج هم اينارو يك جا جمع كرده ....گاج منبا مطمئني مي تونه باشه
نشر الگو هم داشتم...سوالات تاليفي خوبي داره ولي گاج بهتره
جوكار نشنيدم
اوه راستي مي خوام الآن بهتون بگم چي شد كه پارسال فيزيك رو 70 زدم درحالي كه تو آخرين آزمون كانون 5 درصد زده بودم!
1 روز قبل كنكور از صبح تا شب نشستم كتاب جمع بندي فيزيك سيب انتشارات مهر و ماه رو خوندم واقعا معجزه كرد!
دانش اموز سال دوم باید منبعش آموزش عمیق و مفهومی باشه نه منبع تست کنکوری.
فیزیک مبتکران غلامعلی محمودزاده این ویژگی رو داره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)