(من قبلا این مطلب رو توی یه تاپیک پست کردم اما دیدم واقعا جای همچین تاپیکی خالیه و مثل این تاپیک هم توی انجمن ندیدم... این بود که بهتر دیدم بصورت یک تاپیک جدید اینجا قرارش بدم)
اجهاف در حق پزشکان و توقعات نابجای جامعه
متاسفانه ملت به حقوق بعضی از متخصصان انگشت شمار نگاه میکنند که دارن پول پارو میکنند، که در هر کاری این عده ی خاص وجود دارند.
قبول دارم که در حق فارغ التحصیلانی مثل دکترای علوم پایه یا دکترای رشته های فنی واقعا داره اجهاف میشه...
رشته ای مثل مهندسی برق واقعا راهی سخت و طاقت فرسا داره... تا دکترای برق 11-12 سال باید واقعا از جوونیت سرمایه بزاری.
که بنظر من واقعا از پزشکی هم درس های نا ملموس تر و سنگین تری داره... البته خیلی به این اقشار کم لطفی میشه و باید جایگاهشون خیلی بهتر از الان باشه.
من بحثم با این اقشار نیست...
اتفاقا از این اقشار تحصیل کرده کمتر اعتراض به پزشکان میبینیم اگرم اعتراضی داشته باشن فقط به اوضاع نابسامان رشته خودشون هست.
بحث من با بعضی از اقشار هست که واقعا آدم خنده ش میگیره که اینا چطور به خودشون اجازه میدن که خوشونو با پزشکان مقایسه کنند:
اکثرا اعتراض های نا روا به پزشکی رو از قشر هایی میبینیم که واقعا خنده دار و بی انصافیه...
مثلا:
1- یک معلم با اینکه یک شغل شریف هست و من اعتقاد دارم الان واقعا حققشون باید حداقل 2 برابر الان باشه ولی اینکه خودشون رو با پزشکان مقایسه میکنند و توقع دارند حقوقشون با پزشکان یکی باشه واقعا یک توقع نا بجاست.
اولا صرفا سختی قبولی توی این دو تا رشته (معلمی و پزشکی) رو در نظر بگیریم فرقشون زمین تا آسمونه...
حداقل نصف همین معلم ها آرزوی قبولی پزشکی رو داشتن که خوب نتونستن و الان دارن سعی میکنن عقده گشایی کنند (رک گفتم چون واقعیته)
ثانیا کار این دو رشته رو اگه نگاه کنید هم واقعا قابل قیاس نیست...
معلم عید و تابستون و پنجشنبه جمعه و روزای تعطیل رسمی و حتی هوا کمی سرد میشه گرم میشه آلوده میشه (قشنگ میشه دو سوم سال!!) تعطیله.
روزهای کاری هم اکثرا ربع ساعت اول کلاس دیر میاد، یه ربع هم آخرش... نصف کلاس هم داره با شاگرداش خاطره تعریف میکنه.... همه ی ما مدرسه رفتیم و خبر داریم از این چیزا دیگه.... نیاز به توضیح من نیست.... در کل جمع میزنی میبینی معلم روزای کاریش هم بیشتر از 3-4 ساعت کار نمیکنه!!! اونم چه کاری... تمیز، راحت، امن...........
من نمیخوام معلمی رو تخریب کنم اما اگه منطقی بگید کجا رو اشتباه نوشتم و متذکر بشید 100% ویرایش میکنم...
بازم میگم معلمی واقعا شریفه و من خودم یکی از کارای مورد علاقه م معلمیه ولی وقتی میگن باید برابر باشن با پزشکا واقعا این خواسته خیلی مسخره ست...
2- گاهی میبینیم کارگر و رفته گر و راننده تاکسی و هرکی که فکرشو کنی معترضه به حقوق پزشکا.... که بحث نکنیم بهتره... واقعا آدم خنده ش میگیره...
من منکر زحمتای این اقشار نیستم... و معتقدم باید دستشونم بوسید. خودم واقعا نمیتونم 5 صبح از خواب پاشم تو سرمای دی برم خیابونا رو جارو کنم...
ولی اون روزی که این اقشار از مدرسه در میرفتن و میرفتن دنبال ...بوووق... و من واسه درس و مدرسه و کنکور هرکدوم از چشمام 3 نمره ضعیف شدن کجا بودن؟؟؟
خیلیم ناراضین دیر نشده... بسم الله بگن و شروع کنن بخونن واسه کنکور.... مگه کسی جلوشونو گرفته؟
همه جای دنیا قشر نخبه مزیت هایی داره و این چیز عجیب و مختص به این مملکت نیست...
واقعا متاسف باید بود که بعضی اقشار واقعا به خودشون اجازه میدن که کار و حقوقشونو مقایسه کنن با جامعه ی پزشکی...
البته رسانه ها و صدا و سیما و مسئولا مقصرن که این جو کثیف رو علیه پزشکان راه انداختن که دودشم اول تو چشم خود این اقشار معترض میره...
انگار میخان عمدا کاری کنند که پزشکا شرافت کاری رو زیر پا بزارن...........
واقعا زشته همچین عبارتی رو استفاده کنم ولی اگه واقعا ملت دنبال مفت خور هستند بعضی بازیگرا... فوتبالیستا... مدیرها...
تا حالا میدونستید این مدیرها و رئیس ها چیزی دارن به عنوان حق جلسه!!!
آره دیگه، زحمت میکشن بنده خدا ها تو ساعت کاریشون میرن کیک و ساندیس میخورن و دور هم جک تعریف میکنن و اون وسط مسطا دو تا امضا هم میزنن!!!
الان که این چند خط آخری رو تایپ میکردم وافعا خنده م گرفت...
خلاصه اینکه آقا ملت ما در مورد پزشکان و پیدا کردن مفت خور به معنای واقعی کلمه سخت در اشتباهن و شاید عمدا توجه شون به سمت پزشکان جهت داده شده!!!
و واقعا باید متاسف بود....