نوشته اصلی توسط
محمد نادری
شما معلما رو عقدهای خطاب کردی، در حالی اگه معلمی اعتراض میکنه بخاطر حقوق خودشه.
در حالی که خودت داری اعتراف میکنی عقدهی پزشکی داشتی بعد این همه سال دوباره اومدی با مدرک مهندسی کنکور دادی!
حداقل از پدرت که معلمه خجالت میکشیدی، نامی از معلما نمیبردی. لازم بود. حتما عقده بوده تو دلت که اسم بردی.
دوست عزیز شما و خیلی از امثال تو در راس، درکی از شغل معلمی ندارن. پزشک با جون یک نفر سروکار داره اما معلم با زندگی صدها جوان. حالا اینکه چرا در مملکت ما آبدارچی رو میکنند معلم، باید از همون افراد همفکرت پرسید.
خدا میدونه چی میشی. خدا هیچ مریضی رو قسمتت نکنه که از الان به فکر پول پزشکایی.
معلما مفت خورند یا پزشکای بیکاری که به 20 میلیون هم راضی نمیشن.
حقوق معلم رو کم میدن، معلم کار نمیکنه بعد دانش آموز به جای پزشکی میره مثلا تربیت بدنی درمیاد.
من نمیدونم من فارسی رو خوب بلد نیستم یا شما حرفای منو نمیفهمی!
1-عقده ای کسیه که نتونه به چیزی که میخاد برسه... من که با 4.5 ماه خوندن رسیدم و از اول مهر هم دانشگاهم... خانمم هم پزشکه تخصص هم قبول شده اتفاقا! این از این!
2-برای بار 1002م میگم: من به همه ی معلم ها خطابم نبوده: خطاب من به همه معلم ها نبوده... خطابم به اون هایی هست که میشینن همه جا میگن پزشکا مفت خورن و توقع بیجا دارن که حقوقشون باید مساوی با پزشکان باشه...
معلمی که صرفا معترض به اینه که حقوقش کمه حق داره و خودم هم گفتم معلم ها حداقل باید حقوقشون 2 برابر باشه... معلمی شغل مقدسیه و باید دستشونو بوسید....
3- جواب بقیه صحبتات:
من اگه دنبال پول بودم که توی تاپیکای مختلف حتما دیدی... خیلی دو دل بودم بخاطر شرایط سنی که برم دندون که زودتر برسم به پول یا پزشکی که عشقمه و آخر هم پزشکی رو اول زدم
اگه من توی تاپیکی در مورد درآمد حرف زدم... خوب هرکسی دغدغه مالی داره عزیزم... مخصوصا من که توی سن 25 سالگی تازه دارم میرم دانشگاه و احتمالا کم کم ازدواج میکنم.......
خوب نیست آدم از خودش بگه... ولی به شرافتم قسم اگه خدا توفیقم داد و پزشک شدم از آدم های مستحق هزینه ای بابت طبابت دریافت نخواهم کرد... اصلا اینو نذر کردم...
در مورد اینکه با مدرک مهندسی اومدم دوباره کنکور دادم(پوزش از مدیران سایت... خودتون میبینید که لازمه توضیح بدم):
بخدا از دانشگاه دولتی شیراز توی مهندسی برق فارغ التحصیل شدم و شاگرد اول بودم و بدون کنکور میتونستم برم ارشد شریف یا تهران یا حداقلش همین شیراز بخونم (منتها من به زور خانواده رفتم رشته ریاضی کلا توی دبیرستان). خدا شاهده از همون روز اول دانشگاه خواب پزشکی رو میدیدم اما از روی سادگی و بچگی خودمو محکوم دیدم به این راه و الان واقعا موندم چرا اون زمان انصراف ندادم.... تا اینکه سال 3 دانشگاه یکم عقل اومد توی سرم و دیدم واقعا نمیتونم بدون پزشکی... میخاستم انصراف بدم ولی اطرافیان گفتن حیفه 3 سال خوندی... حداقل تمومش کن و بعد هرکار میخای بکن(پیش خودشون فکر میکردن من برم خدمت باد پزشکی از سرم میوفته)
درس رو تموم کردم و تصمیم رو گرفتم و به عشق علاقه م رفتم خدمت... خدمتم قرارگاه خاتم امریه بودم و خیلی هم التماسم کردن همینجا وایسا بعد خدمت استخدام شو... ولی من عشقم پزشکی بود. خدا شاهده حتی تا امروز یه ازمون استخدامی هم شرکت نکردم.
تا آخر آذر سرباز بودم... توی 4.5 - 5 ماه درس خوندم اونم با زیستی که صفر صفر بودم.... خدارو شکر ناراضی نیستم رتبه م ولی میتونست بهتر از این شه.... ولی بازم خدارو شکر به عشقم میتونم برسم....
تو منو نمیشناسی... و به همین سادگی قضاوت میکنی...
بخدا الان بگن بیا قید اون 4 سالوو بزن و مدرکتو بده به یکی دیگه و اون 4 سال عمرت که به باد رفتو رو بهت بر میگردونیم با کمال میل قبول میکنم...
ابهام دیگه ای بود در خدمتم