مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 26 از 26
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ایشون حرف میزنن کاظم قلمچی هم میاد حرف میزنه!!!!!!

اندیشیدن به پایان هر چیز
      شیرینی حضورش را تلخ می کند
      بگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      میشه لطف کنید بفرمایید منبع متن از کجاست ؟!؟ (قصد نقض مطلب رو ندارم : صرفن فقط میخام منبعشو بدونم )

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.Mojdeh نمایش پست ها
      ایشون حرف میزنن کاظم قلمچی هم میاد حرف میزنه!!!!!!
      اندیشه ها فرق می کنه ایشون یه چیزی از دانش اموزا میخواست و اونم انسانیت و اندیشه بود کاظم خان چیز دیگه میخواد ....!

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط esilovexp نمایش پست ها
      میشه لطف کنید بفرمایید منبع متن از کجاست ؟!؟ (قصد نقض مطلب رو ندارم : صرفن فقط میخام منبعشو بدونم )
      این متن نامه ای هست که انتشارات اندیشه سازان برای داوطلبای موسسه اش بعد از کنکور نوشت(مقایسه کنید با عملکرد کانون بعد از کنکور!) تو مقدمه ها و موخره های کتاباش هم چاپ می کرد از وقتی واگذار کرد به مبتکران (سال85)متن هاش تو کتاب های مبتکران چاب میشه مثلا من امسال شیمی 2 مبتکران خریدم مقدمه اش متن ثبت نام پیش دبستانی برای کنکوره که نوشته ی دکتر میثمی هست

5. Top | #20
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آقای خاص نمایش پست ها
      این متن نامه ای هست که انتشارات اندیشه سازان برای داوطلبای موسسه اش بعد از کنکور نوشت(مقایسه کنید با عملکرد کانون بعد از کنکور!) تو مقدمه ها و موخره های کتاباش هم چاپ می کرد از وقتی واگذار کرد به مبتکران (سال85)متن هاش تو کتاب های مبتکران چاب میشه مثلا من امسال شیمی 2 مبتکران خریدم مقدمه اش متن ثبت نام پیش دبستانی برای کنکوره که نوشته ی دکتر میثمی هست
      دوست عزیز

منبع دقیق :: سورس :: source :: از کدوم سایت یا لینک، یا از کدوم کتاب و .. ؟!؟

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوست عزیز

منبع دقیق :: سورس :: source :: از کدوم سایت یا لینک، یا از کدوم کتاب و .. ؟!؟
      بعد از واگذاری امتیازش به مبتکران چون مقدمه ها و موخره های دکتر واقعا کاریزماتیک بود مبتکران اون مقدمه ها رو تو کتاباش حفظ کرد الانم هست منتها من چون فقط امسال شیمی 2 رو خریدم دقیقا نمی دونم تو کدوم کتابه ولی از سال 85 که کنکور دادم تو کتاب شیمی 2 پیش دانشگاهی مبتکران نوشته بهمن بازرگانی و رضا بابایی سال چاپ 85 نوبت چاپ دهم(هفتم مبتکران) نوشته شده همین الان کتابش جلومه تو نت هم جستجو کنی نوشته هاش هست

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آقای خاص نمایش پست ها
      بعد از واگذاری امتیازش به مبتکران چون مقدمه ها و موخره های دکتر واقعا کاریزماتیک بود مبتکران اون مقدمه ها رو تو کتاباش حفظ کرد الانم هست منتها من چون فقط امسال شیمی 2 رو خریدم دقیقا نمی دونم تو کدوم کتابه ولی از سال 85 که کنکور دادم تو کتاب شیمی 2 پیش دانشگاهی مبتکران نوشته بهمن بازرگانی و رضا بابایی سال چاپ 85 نوبت چاپ دهم(هفتم مبتکران) نوشته شده همین الان کتابش جلومه تو نت هم جستجو کنی نوشته هاش هست
      ببین عزیز
      من هنوز دقیق متوجه نشدم منبعش از کجاست ==== >> بالاخره شما این متن رو از یه جا آوردیش دیگه، از سطل ***** که پیداش نکردی === >> همینو از کجا نوشتی == > توضیح نمیخاد دیداش، یک کلام :: اسم کتاب یا لینک !؟!

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببین عزیز
      من هنوز دقیق متوجه نشدم منبعش از کجاست ==== >> بالاخره شما این متن رو از یه جا آوردیش دیگه، از سطل ***** که پیداش نکردی === >> همینو از کجا نوشتی == > توضیح نمیخاد دیداش، یک کلام :: اسم کتاب یا لینک !؟!
      شما یک بار دیگه جواب من رو بخون
      کتاب شیمی 2 پیش دانشگاهی مبتکران نوشته بهمن بازرگانی و رضا بابایی سال چاپ 85 نوبت چاپ دهم(هفتم مبتکران)
      شابک کتاب isbn 964-395-608-3 و 9/789643/956080

9. Top | #24
      arj
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      شما در مورد آقای بازرگانی خبری ندارید ؟
      ایمیلشون رو جواب نمیدند .
      واقعا چه آدمایی بودند مجموعه اندیشه سازان .... حیف ... همین آقای بازرگانی ... کاملا مشخصه که علاوه بر شیمی ، در اطلاعات عمومی هم استادی توانا هستند ... حداقل فکر میکنم به زمان آلمانی و فرانسه مسلط باشن ...
      آن كه دانست ، زبان بست وآن كه مي‌گفت،ندانست ...!

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arj نمایش پست ها
      شما در مورد آقای بازرگانی خبری ندارید ؟
      ایمیلشون رو جواب نمیدند .
      واقعا چه آدمایی بودند مجموعه اندیشه سازان .... حیف ... همین آقای بازرگانی ... کاملا مشخصه که علاوه بر شیمی ، در اطلاعات عمومی هم استادی توانا هستند ... حداقل فکر میکنم به زمان آلمانی و فرانسه مسلط باشن ...
      میگن کاناداست و نزدیکای کنکور واسه همایش و کلاس میاد ایران .

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin 95 نمایش پست ها
      خیلی زیبا بود ضمیمه مبتکران

عجب آدمیه بهمن خان

من فکر میکردم مال خودشه
      خیلی از متن های کتابای مبتکران ماله ایشونه و بعد از واگذاری اندیشه سازان به مبتکران هنوزم اون متن ها تو مبتکران استفاده میشه تو کتابای مبتکران اگه دیدی متنی خاص بود بدون مال ایشونه هرچند اسمشون ذکر میشه تو مقاله هاشون

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن