ایشون حرف میزنن کاظم قلمچی هم میاد حرف میزنه!!!!!!![]()
ایشون حرف میزنن کاظم قلمچی هم میاد حرف میزنه!!!!!!![]()
اندیشیدن به پایان هر چیز
شیرینی حضورش را تلخ می کندبگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .
میشه لطف کنید بفرمایید منبع متن از کجاست ؟!؟ (قصد نقض مطلب رو ندارم : صرفن فقط میخام منبعشو بدونم )![]()
این متن نامه ای هست که انتشارات اندیشه سازان برای داوطلبای موسسه اش بعد از کنکور نوشت(مقایسه کنید با عملکرد کانون بعد از کنکور!) تو مقدمه ها و موخره های کتاباش هم چاپ می کرد از وقتی واگذار کرد به مبتکران (سال85)متن هاش تو کتاب های مبتکران چاب میشه مثلا من امسال شیمی 2 مبتکران خریدم مقدمه اش متن ثبت نام پیش دبستانی برای کنکوره که نوشته ی دکتر میثمی هست
بعد از واگذاری امتیازش به مبتکران چون مقدمه ها و موخره های دکتر واقعا کاریزماتیک بود مبتکران اون مقدمه ها رو تو کتاباش حفظ کرد الانم هست منتها من چون فقط امسال شیمی 2 رو خریدم دقیقا نمی دونم تو کدوم کتابه ولی از سال 85 که کنکور دادم تو کتاب شیمی 2 پیش دانشگاهی مبتکران نوشته بهمن بازرگانی و رضا بابایی سال چاپ 85 نوبت چاپ دهم(هفتم مبتکران) نوشته شده همین الان کتابش جلومه تو نت هم جستجو کنی نوشته هاش هست
شما در مورد آقای بازرگانی خبری ندارید ؟
ایمیلشون رو جواب نمیدند .
واقعا چه آدمایی بودند مجموعه اندیشه سازان .... حیف ... همین آقای بازرگانی ... کاملا مشخصه که علاوه بر شیمی ، در اطلاعات عمومی هم استادی توانا هستند ... حداقل فکر میکنم به زمان آلمانی و فرانسه مسلط باشن ...
آن كه دانست ، زبان بست وآن كه ميگفت،ندانست ...!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)