سلام
وقتتون بخير
مي خواستم بدونم تست هاي كتاب آموزشي فيزيك الگو با كتاب تست سال به سالش چه فرقي دارن؟
كدوم بهترن؟
و اينكه براي تست پايه
كتاب تست سال به سالش بهتره يا كتاب جامع پايش؟
ممنون
سلام
وقتتون بخير
مي خواستم بدونم تست هاي كتاب آموزشي فيزيك الگو با كتاب تست سال به سالش چه فرقي دارن؟
كدوم بهترن؟
و اينكه براي تست پايه
كتاب تست سال به سالش بهتره يا كتاب جامع پايش؟
ممنون
الگو فقط پایه و پیشش که هفته ی دیگه میاد بگیر مطمئن باش هیچی کم نداره پایش چاپ شده درسنامش که معروفه تستاشم چون کنکور۹۴ سخت بود واقعا سطح بالایی دارن تستاش
کتاب پیششون ویرایش شده و سه بعدی شده الان که رفتم سایتش هم پیش۱ و هم پیش۲ اومده سه بعدی هم آموزش هم تست هم پاسخ تشریحی
البته کتاب پایش همونیه که عکسشو بالا میبینی و خیلی عالیه ولی پیشش ویرایش شده تحت عنوان سه بعدی ولی پایش کلا ویرایش نمیشه امسال و همونه که البته نیازی به ویرایش هم نبود
قبلا واسه پیش دانشگاهیش دوتا کتاب بود یکی تحت عنوان تست یکی آموزش الان ویرایش سه بعدی اومده که همشو هم آموزش و هم تستو تو دو جلد پیش۱ و پیش۲ گذاشتن
++ تستای کتابای آموزشی از اسمش مشخصه دیگه، «تست آموزشی» === > تست آموزشی هم کمی ساده تر در نظر گرفته میشن و هم تعدادشون کمه == > ولی معمولن سعی میشه که پاسخ تشریحی بهتر و بیشتر داشته باشن
++ کتابای تست هم صرفن واسه ی تمرین تست و آزمون و سنجش هستش دیگه === > هم تعداد تستا بیشتره و هم در انتخاب و چیدمان تستا و پاسخ تشریحی دقت بیشتر خرج میشه و حتی در این سری تستای سخت و خیلی سخت بیشتر میشه یافت
++ کتابای سال به سال بیشتر ماله همون دوران تحصیل هستش === >> کتابای جامع بیشتر ماله سال کنکور هستش
فکر نکنم ابهامی باقی مونده باشه. اگه هست بگو![]()
تقریبن سعی میشه واسه هر دوشون پاسخ تشریحی خوبی ارائه بشه :
++ واسه کتابای آموزشی به دلیل اینکه تعداد تستا کمه و جنبه آموزشی داره
++ واسه کتابای تست به دلیل اینکه تعداد تستا زیاده و درسنامه نیست
به شکل خاص واسه فیزیک :
تا جایی که بنده خبر دارم :
++ پاسخای تشریحی «فیزیک گاج» خیلی باحاله !! من که خیلی ازش خوشم میاد
++ پاسخای تشریحی «فیزیک خیلی سبز!» هم خیلی باحاله !! : اینم از اون علایق خاص من هستش
++ پاسخای تشریحی «فیزیک فـــار» هم بهتر از بقیه باشه، کمتر نیست !! روند پله ایشو خوشم میاد
++ پاسخای تشریحی «فیزیک نشرالگو» کلن هم هرچی باشه، دقیقن هم هرچی !! === > چون «رضا خالو» گفته، خــــــــیلی خوشم میاد ! :: یعنی اگه رضا خالو بیاد شعر کُردی هم بخونه، من خوشم میاد
=== >> کلن واسه فیزیک، دنبال این نباش که از «چی» بخونی === >> بیشتر دنبال این باش که از «کی» میخای یاد بگیری !!
=== > همه اینا که گفتم تو کارشون عالین !! یکی از یکی دیگشون بهتره !!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)