یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز
.................
رفقای گل انجمن
میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم
...................
مشاوره و برنامه ریزی کنکور
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
این شما نیستید که رویاتونو انتخاب میکنید!
این رویای شماست،که انتخابتون کرده...
مشاور
امسال که دیگه حتما به برنامش میرسی چون هم تراز خیلی خوب بوده و مطالب هم ییقینا اکثرا یادته
بی برنامه خیلی سخته. با کانون با تموم بدی هاش بهت نظم میده و حس رقابت
جامعش عالیه
من خود جزو جامعه آنتیـ کانونیـ هام ولی اگه پول داری برو
Medicine isn't Money anymore in Iran
یه توضیح کوچیک در مورد رشته پزشکی عمومی
I am the BOSS, Sasha Banks
I am the BEAST, Brock Lesnar
I love the 12th Imam
I wanna set free MINE
اولین پارامتر مهم در امتیازبندی آزمون ها ، قدمت برگزاری و تجربه و سابقه موسسه در اعتمادسازی سنوات گذشته خودش از اساتید و داوطلبان است . به همین خاطر هست که شاید خیلی از مدارسی که با شهریه های آنچنانی ، تصمیم به برگزاری و تشکیل سلسه کنکورهای آزمایشی داخلی بین دانش آموزان میگیرن به دلیل عدم داشتن تجربه قبلی و انسجام در اجرا ، با استقبال خوبی حداقل از طرف کنکوریها مواجه نمیشن و یا مثل آزمون های گاج به دلیل عدم داشتن هیات علمی و طراحان سوال تمرکز و سپری کردن دوران آزمون و خطا ، کم و بیش برنامه هاشون دست خوش تغییرات زیادی هست تا به اون مدل بومی شون برسن . در این بین آزمون های گاج نمره ضعیفی میگیره .
نکته دوم در انتخاب ، جامعه ی آماری بالای اون آزمون هست که مسلما با توجه شواهد ، میشه گفت قلمچی در حال حاضر با جامعه آماری بالا در آزمون های پایه و کنکور خودش امتیاز قابل قبولی میگیره .
دوم کیفیت سوال از اون دسته نکات ظریفی هست که همه موسسات کم و بیش ادعا اون رو دارن و پس از برگزاری کنکور در هرسال میزان مشابهت خودشون رو با کنکور گذشته با ارائه آمارهایی می سنجن و اغلب مدعی بالاترین سطح استانداردی و پیش بینی سوالات طراحان کنکور و نزدیکی و قرابت مفاهیم آزمون خودشون به کنکورهای سال های اخیر هستن . اگر قدری از نظر کارشناسان و داوطلبان نکته بین مطلع باشین ، حتما شنیدین که اکثر این شباهت ها ، فقط در حد تشابه تیپی سوالات بهم هستن که اینکار بزرگی نیست و مسلما" و مشخصا" هر کسی میدونه مثلا" در درس ریاضی کنکور ، تیپ سوالات طرح شده از تابع چی میتونه باشه و اگر آزمونی تیپ سوالات تابع رو در فلان تاریخ برگزاری خودش مطرح کرده بود ، عملا" شق القمر نکرده و چیز بدیهی هست ؛ اما به نسبت آزمون گزینه دو از سنوات گذشته و درسال اخیر آزمون سنجش تونسته اند با طرح سوالات فنی و حرفه ای تر ، بیشتر از قلمچی و گاج برکیفیت سطح طراحی سوالات شون توجه کنند و در این بین گزینه 2 امتیاز بهتری میگیره .
سوم که به نظر من مهمترین نکته هست ، برنامه راهبردی و نظام برنامه سازی کلی آزمون هاست ؛ بطوریکه
تعداد آزمون های هر موسسه چقدر هست ، حجم کاریشون چطور تقسیم بندی شده ، تعداد دفعات دوره و مرور پیش بینی شده در هرکدوم چندتا و در چه بازه های زمانی هست ، چقدر برنامه ها قابل اجرا هست و از نظر پیش نیازی ، مبحثی کارکردن فصول دروسی مثل ریاضی، فیزیک و زیست و ادبیات و ... کار برنامه ریزی شخصی برای داوطلب ساده تر میکنه ، تم اولیه حرکتی برنامه آزمون و فراز و فرودها با گذر زمان تا چه اندازه با نوسانات کمتری همراه هست و ....
در این بین دید یک داوطلب کم تجربه حال حاضر کنکور شاید به نکات ریزی که مد نظر منه افشار باشه جلب نشه ولی در مجموع قلمچی و گزینه 2 رو بخاطر رعایت پیش نیازی و پیشروی مبحثی دروس از سال های مختلف، تا حدی از دو رقیب دیگه شون بهتر می بینم و بخاطر تعداد بیشتر برنامه آزمون های کانون و برنامه ریزی خرد تر و دوره های بیشتر ، و با عنایت به اینکه مشکل خیلی از دانش آموزان و فارغ التحصیلان نداشتن مشاور و برنامه ریز دقیق درسی و به طبع اون بی قید و نظم بودن هست ، به کانون امتیاز بهتری میدم .
البته مشکل آزمون کانون در شل گرفتن برنامه های مهر و آبان و دیر تمام کردن دروس کنکور در پایان و کم بودن دوران جمع بندی که انتقادی به حق به سیستم آقای قلمچی هست ، همچنان ادامه داره و از این جهت بچه های تاپ کانونی ، بهتره به فکر روزنه هایی برای پیشروی هم باشند .
چهارم خدمات پس از جذب آزمون ها و موسسات هم یکی دیگه از مواردی هست که در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته و با پخش برنامه های رادیویی و تلویزیونی تا حدی تونستن خدمات پس از فروش خوبی بطور عمومی فراهم کنن ؛ اما علی رغم این ها ، کم/نا کارآمدی طرح های اجرائی_حضوری مثل پشتیبان آزمون ها یاتبلیغات یکطرفه محصولات موسسه خودی ، با کار جدی و علمی تر می تونه به یکی از مهمترین فاکتورهای انتخاب آزمون ها بذل بشه که اسمش میذارم دلسوزی و نظارت و پشتیبانی ؛ متاسفانه کم نیستن داوطلبانی که بعد از چندماه شرکت در آزمون ها بنا به دلایل عدیده ای که اغلب منشا روانی_انگیزشی دارند ، دست از کار می کشن و رهسپار نیستی میشن ؛
بجاست که تدبیری برای بازگشت واحیا این پتانسیل از دست رفته توسط مدیران موسساتی که یک روز برای جذب این نفرات سر و دست می شکستند و با قول و قرار برادری و تاثیر گذاری مجموعه خود بر پیشرفت درسی فرزندان این ملت ، قسم و آیه میاوردن ، اتخاذ شود . پس برنامه ریزی بلند مدت و عمومی برای همه ، مثل کاری که آزمون ها می کنن یا برخی بنگاه های آموزشی که برای جذب بیشتر و فروش محصولات خودشون ، برنامه های تضمینی n روزه رایگان میدن با هیچ منطقی پذیرفتی نیست و باید هرفرد وقت گذاشت تا خوراک خاص خودش به بهترین شکل برای او تنظیم کرد .
اما دیگه بیشتر این این حاشیه نرم و بگم که
در مجموع با آزمون های کانون به دلیل برنامه خوبی که داره برای کنکوریها موافق تر هستم و بهتر میدونم که فقط دانش آموزان قوی تر (با قدرت برنامه ریزی شخصی بالا) اما با وقت کمتر که به جمعه های بیشتری برای دراختیار خود بودن و مطالعه دروس نیاز دارند، به سمت سیستم گزینه دو برن
سیستم آزمون های سنجش هم به دلیل تعداد کمتر آزمون ها و برنامه های پرشی فقط برای دانشجویانی که در حال تحصیل میخوان کنکور94 هم شرکت کنند و دانش آموزانی که برنامه های کلاس ها و مدرسه شون هیچ جوره مطابق با قلمچی و گزینه دو نیست و زمین تا آسمون فرق داره پیشنهاد میدم . اما شرکت در آزمون های جامع سنجش و یا حداقل تهیه آزمون های جامع از دیگران در دوران جمع بندی برای همه توصیه می کنم .
مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
... خدا شکرت بابت معجزه ی زندگیم ...
در کل دادا من تجربه دارم که میگم
ترکیب گزینه 2 + سنجش (ینی هر دو رو ثبتنام کنی) فوق العادست
من با 5 ماه خوندن با این دو تا نتیجه گرفتم ترکیبشون عالی بود بنظرم
(بعد از 7 سال دوباره کنکور دادم و چون ریاضی بودم زیست صفر صفر بودم و چون تا دی سرباز بودم میگم 5 ماه بیشتر نخوندم)
ویرایش توسط sn912sajjad : 04 شهریور 1394 در ساعت 17:23
آبجی ببین اگه کندی در مورد قلمچی احتیاط کن...
خواهر خودم خیلی کند بود و رفت قلمچی.... به درسا نمیرسید و میرفت آزموناشو خراب میکرد و روحیه ش رو می باخت.... طوری بود که دیگه 1 آزمون میرفت 3 تا رو نمیرفت و نهایتا همه برنامه ریزیش خراب شد و کنکورو خراب کرد...
بنظرم گزینه 2 واسه کسی که سرعتش متوسطهه مناسب تره و اگه خیلی گند باشی سنجش
از اونجایی که تا حالا مروری نداشتم بطور حتم باید وقت زیادی رو صرف هر درس کنم[emoji21]
با برنامه سنجش پیش برم خوبه؟؟؟؟؟؟
خسته شدم دیگه هرکی یه چیز میگه
کل تابستون رفت و من هنوز شروع نکردم[emoji22] [emoji22]
کنکور امسالو که خراب کردم..درنتیجه وقت واسه آزمون و خطا ندارم و باید سال بعد دیگه نتیجه بگیرم[emoji17]
سنجش تنها هم از اونطرف ریسکش زیاده که چون خیلی فاصله بینشونه زیاد نمیتونی پیشرفتتو بسنجی
بنظرم گزینه 2 + جامع های سنجی برای شما بهتر باشه اینا رو ثبت نام کن. اگه بعد عید دیدی داره بهت فشار میاد دیگه فقط جامع های سنجش رو برو (جامع های سنجش رو حتما بروووووووو .... تجربه دارم که دارم میگم..... سنجش خیلی مشابه کنکور بود امسال)
ضمنا چون احساس میکنم شما دانش آموز متوسطی هستی توصیه میکنم قلمچی نری ... قلمچی بیش از حد سخته... ینی از کنکور سخت تره و کسی که متوسطه وقتی میبینه مثلا ریاضی رو 10 درصد زده خیلی تو ذوقش میخوره....
گزینه 2 خیلی سطح سوالاتش شبیه کنکوره.....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)