ماشا الله عبدولی
یکیش میگه بوس میدی اونیکی میگه نه بدا میریم یجا خلوت
اصن معلومه خدایی ببنین لباشو غنچه کرده:////////////////
ماشاالله چه پیش رفتی داشته این تاپیک دم همه گرم 😆😆😆😆
Sent from my SM-J700H using Tapatalk
خدایا مرا جز خودت محتاج هیچ کسی مگردان.

همون موقع که من رفتم تو هم رفتی پس.....
آقا یه سوال بپرسم بروبچ بیکارن فعلا جواب بدن ، من معدل کتبیم یکم پایین بود و به همین خاطر کلا روحیم خراب شد کنکورو تقریبا افتضاح دادم! شهرستان های خراسان رضوی رو هم زدم ولی بازم ممکنه رشته خوبی نیارم...
به نظرتون اگه بخوام کنکور بدم دیپلم مجدد بگیرم دی یا خرداد ترمیم و .... ؟؟

ناموساً امیدوارم موفق باشید و من هم سال آینده موفق باشم![]()
Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike

نه خیر در خرداد سال بعد که جزئی از سال تحصیلی پیش روئه این قاون اجرا نمیشه ... به نظر من ریسک خیلی خیلی بزرگیه و هر کسی نمی تونه از پسش بربیاد به خصوص این که
این زمان برای مرور و جمع بندی بسیار ضروریه و چه بسا اگه وقتی که قراره روی امتحانات صرف بشه روی مرور صرف بشه براتون بهتر باشه ... درسته توی امتحانات هم خود به خود
مسئله ی مرور اتفاق می افته اما این مرور مرور 100 کنکوری نیست ... استرس ناشی از امتحانات و نزدیکیش به کنکور هم می تونه دردسر ساز باشه و روی نتیجه ی هر دو تاثیر
بگذاره .
البته ممکنه ترمیم معدل توی خرداد صورت نگیره چون یه سری مشکلات برای خود سازمان سنجش و متقاضیان این کار پیش میاره .
پس اینطوری مجبورم دی ماه دیپلم تجربی یا انسانی بگیرم. کدوم بهتره؟ تجربی دروس مشترک زیادی داره با ریاضی و شاید نمرات بالا توی دروس مشترک مثمرثمر باشه ولی انسانی قبولی توی اکثردرساش کافیه....
حسم اینه که تجربی بگیرم بهتره ولی مطمئن نیستم زیستو و زمین قبولی بیارم؟ قبولی آوردن تو این دودرس سخته؟ البته فک کنم اگه هفت بگیرم این دوتارو بتونم تبصره بزنم.
ویرایش توسط m40 : 17 شهریور 1394 در ساعت 00:18
در حال حاضر 194 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 194 مهمان)