خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

راهکارهای افزایش تراز

بعد از ارزیابی کارنامه و درس‌ها با سه نوع درس و درصد مواجه می‌شوید:

1. نقاط قوت پایدار: درس‌هایی که بیش‌ترین نمره و درصد را در مدرسه و کانون دارید. این درس‌ها جزء بهترین درس‌های شما محسوب می‌شوند. با بررسی دفتر برنامه‌ریزی متوجه این نکته می‌شوید که ناخودآگاه بیش‌ترین زمان مطالعاتی را به این درس‌ها اختصاص داده‌اید. به‌راحتی می‌توانید با اختصاص دادن زمان مناسب مطالعه، آن‌ها‌ را به نقطه‌ی اوج خود برسانید.

2. درس‌های نوسانی: درس‌هایی که در هر آزمون درصدهایش افت و خیز دارند. این موضوع نشان می‌دهد برای هر آزمون چه مقدار زمان به این درس‌ها اختصاص داده‌اید. بهترین راهکار این است که در طول هفته برای این درس‌ها زمان ثابت مطالعه در نظر بگیرید و هر هفته ساعت مطالعه را در این درس‌ها بالا ببرید.

3. درس‌هایی که در آزمون سفید می‌گذارید: این‌ها درس‌هایی هستند که در طول هفته به سراغشان نرفته‌اید یا به این دلیل که در این مبحث یا کتاب ضعیف هستید و نتوانسته‌اید نمره‌ی مورد نظر را در مدرسه بگیرید یا نمی‌توانید از این درس‌ها تست بزنید و ترس درونی دارید که مبادا نتیجه‌ی مطلوب را به دست نیاورید. برای این درس‌ها سعی کنید هر شب زمان کوتاهی را به خواندن مطالب مورد نظر اختصاص دهید تا رابطه‌ی بهتری با آن برقرار کنید. استفاده از بخش کلکسیون روش‌ها کمک خوبی به شما خواهد کرد.
      مشاور

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ممنون مفید بود من یه هفته واسه آزمونو از دست دادم نتونستم بخونم بنظر شما چجوری جبران کنم و نمیدونم چی بخونم الان

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط K0nkurii1111 نمایش پست ها
      ممنون مفید بود من یه هفته واسه آزمونو از دست دادم نتونستم بخونم بنظر شما چجوری جبران کنم و نمیدونم چی بخونم الان
      خواهش
      پنجشنبه و جمعه ها رو بذارین برا مرور
      مشاور

4. Top | #4
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      برای مدیریت قبل از آزمون و تحلیل و ارزیابی پیشرفته بعد از کنکورهای آزمایشی این کارگاه دانلود کنید

راهکارهای درست مدیریت آزمون

لینک اصلی

مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار

دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروز
      www.alirezael.ir

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن